Chcel by niekto pozorovať sexi pár a robiť sa pri tom? ozvite sa.
ozyvam sa a nic tak nco su dobre taketo prispevky
Skusali sme niekolko krat vo vlaku v parku ale sami zbabelec
12.-13.4. budem v MI. Nenašiel by sa tu pre mňa nejaký párik alebo žena s ktorými by som sa mohol stretnúť, pozrieť sa na nich........
Aj ja tam budem v tom termíne, tiež sa rád pozriem
Ktory par alebo zena by sa stretli v ba.na zlatych,trosku sa podrazdit?:)
Ktory par alebo aj samostatna zena po dohovore drazdenie .....napis postu .
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Ahojte sme par Zilina
Spoznali by sme vas radi
Spoznali by sme vas radi
Ahojte veľmi rad by som Vás spoznal
Par v BA co by chcel drazdit ? Ja divak aj cez den ked sa dohodneme. Kaviaren, kabinka, obchod medzi pultami ....
Pár pár? Každy vo svojom aute baby budu fajčiť napr, mirage garaz?
O kolkej? Vyhrnieš jej aj sukňu?
Tu je muž myslim že tak okolo 17 hod.
Tak nejde sa nejaký pár na vzájomné drazdenie vonku? Žilina okolie.....
Mam
ktora zena alebo par sa prida na prechadzku,vencenie
.Viem aj prist
.
Ak sa niekto najde napis postu.
S kym v BA sa dohodnem a zoberie svoju napr do kabinky alebo na kavu a ona sa bude oredvadzat?
Ba mlady chalos co ho rajcuju boxerky a pohoni so mnou a mladym kamosom za ekonomickou o 21 hod?
Neviem či viete kde je rozhladňa pri Nových Sadoch, ale išiel by som tam pohoniť alebo sa pozrieť
Zvolen a okolie...rad sa pozriem,necham sa drazdit...ale nemam problem sa aj niekomu predviest...vzrusuje ma to. Ak je zaujem,napiste.
Najdem parik,alebo zenu ktora sa mi ukaze ?PN,NMnV
Kto zajtra na honku faju niekde v Nr. Pn. Mlyny alebo v Pn aupark? Dohodneme sa?
To tu skutocne nie je stihla zena, kamosky, ktore by mi predviedli piss a mohol by som ich potom poriadne vylizat ???
... pripadne by mali zaujem sa pohrat s upravenymi 19 cm --- ja nahy v aute - PUBLIC.. Ja zadany sympatak ... ponukam 100% ZS, diskretnost..
u mna alebo u niekoho v aute pustit pecko na tablete alebo notebuku a spolocne sa spravit kto by sa pridal piste rad sa dohodnem par je vo vyhode :)
Rad honim na stanici v Ba a predvadzam sa
tak to by som sa rad pozrel :)
Kto sa nám ukáže v Nitre? Muž, žena, párik. My sme pár.
Ahojte mna to velmi vzrusuje som fajn chalan s chutou by som sa pred niekym ukazal ako honim a striekam.. Real
Ahojte, ja by som sa rad ukazal vam.
ja by som to rad skusil :) ak to este plati, napiste mi spravu
Som z TT ale môžem prísť sa ukázať.
Ahojte rad sa vam ukazem ovsem ak bude mat zaujem samozrejme vsetko diskretne foto mozem poslat po dohode
ja mozem,rad by som, ale kde,kedy.
Ja sa rad ukazujem v parku (v Trencine)
Ahojte, dnes som na Zlatych pieskoch. Rad privitam zenu na spolocne posedenie a pokec :)
My sa dnes večer chystáme do Senca Slnečné jazerá sever ona bude na ostro
a kde tam budete,lebo to je siroky pojem, a cas,vdaka
S manzelkou bi sme si radi pozreli nejaky par pri sexe. Bez pridania sa. Radi pozorujeme. Kto poradi nieco v okoli KE?
Ahojte, kedze radi drazdite, pripaste ste radi drazdeni, chcem sa opytat, ake mate skusenosti s erekciou na verejnosti (nuda plaz, wellness,...)? Toleruju to ostatni? Drazdia viac? Ponuknu pomoc? Pohorsuju sa? ...
Dnes sa chystame na termalny pramen do Grobu po desiatej....pekne si to uzit ;)
Vo štvrtok čunovske jazero poobede okolo 16:00 kto sa pridá?
Mne sa páči draždenie partnerov muža a ženy v saune resp.welness, ale nedarí sa takych najsť v Žiline alebo taky welness kde sa to bežne deje....
Ahojky, moja draha rada chodi na ostro v kratuckej sukni, satockach alebo krataskoch. Paci sa mi ked ma drazdi a tiez keby ju ukazala aj niekomu inemu, ak chces napis spravu s tvojou predstavou a fotom.
Pekne obtahnute legini A/V spulena
ahojte moje foto v albume, ja by som si ju rad pozrel na ostro. mam rad ked ma zena takto drazdi. moja predstava je ze by ste prisil za mnou do podniku a tam by nenapadne v sukni roztahovala nohy, popripade by sa aj hrajkala.
Ahoj no niekde v kabínkach by sme si ich mohli vymeniť
Ahojte celkom ma zaujalo ze su taketo kocky co ich berie ukazovat sa na verejnosti. Co tak niekde v obchodaku ikea alebo dakde v restike? Sedel by som oproti a videl by som ju len ja.:)
Ahoj rad by som sa pridal.......
ahoj --dráždi nejaká na nuda alebo v saune aj v Ke?
Idem dnes na Zlate na nudu, oproti ostrovu ;)
caves kedy pojdes, pridam sa ak mas zaujem, chodievam tam tiez
čau, toto robíme s mojou ženou niekoľko rokov.chodí naostro a dráždi, vidí to kto chce vidieť čo chce vidieť, má na to super šaty ,pri správnom dopade svetla akoby ich nemala.
Len aby sa to páčilo aj tomu psovi
Ahoj ,ja som to skúsil ,najskor sa nedarilo ,ale potom ked do mna vnikol ,bolo to super.
A sex zo psovodom by si radšej vyskúšať nechcela ?
držím ti palce nech ti to výde
Aj ja by som rad predviedol tu svoju,niekde v ba
Miško, veˇ%d nie je nič ľahšie, môžeme sa dohodnúť na nejakú večernú hodinu a predvedieš ju napr. niekde v prírode...
Rada sa pozerám a tiež rada dráždim :) chodievam cez týždeň na Zlaté na nudu
poj so mnou na nudu ..... chcel by som ist prvy krat .... a chcel by som tam spolocnost
Vcera Rusovce.isli sme so ženuškou pozret na nuda a trochu sa vyrelaxovat na slniečko.Ako sme ležali vedla seba žena mi zdala ruku na kokot a začala honit.bol som nadrzany velmi tak sa mi hned stál.par metrov od nas bol další mladí párik asi v našom veku.ako zbadali ze ma žena honí tak začali aj oni,pozrel som na nich a uz aj ona svojho honila a on jej hladkal kundicku.po chvilke sa nas ta žena z druhého paru spýtala ci nemôžu ist bližšie k nam.boli vazne obaja uuplne sexi,podobný pár ako my cize sme samozrejme odpovedali ze ano poďte k nam.dali sa k nam a honenie a prstovanie pokracovalo.potom som si ľahol a manželka ma začala fajčiť a oni samozrejme pozerali na nas.po chvíľke sme zbadali ako sa ona urobila ,ako sa začala chveť.bolo to velmi vzrušujúce a sexi.potom som sa postavil a kedze pri našej deke sa bol blbý prístup do vody isiel som cez nich.skocil som do vody sa osviežiť iba.ako som vychádzal z vody zase som isiel okolo nich,pozrel som na nich a spýtal sa ze ci by nechceli prist niekedy k nam.odpovedali ze ano mozme si vymenit telefónne cislo.bolo to mega sexi.no a my uz sa so ženuškou nevieme teraz dočkať kedy prídu
Ľudia na zlatých sú fajn. Väčšinou tam tí ľudia chodia už dlhodobo a vzájomne sa poznajú..... chyba bude niekde inde
isla by si so mnou?..........................................................
isla by si so mnou na nudu?...................
Ja by som isiel hneed vedla teba si lahnut
Ahoj dnes som tam bol a super ale zajtra ma byt škaredé počasie uz.ak bude pekne mozme ist spolu
Ja sa rad prisposobim ale fakt to urobme ;)
Vybavím neaku ženu a potom tu dam vedet a dohodneme miesto kde sa možte prist pozerat.páry a ženy sa môžu aj pridať potom
Ja to mam tiež rada a môjmu sa to tiež paci...suknička bez gatiek a sadnúť si tak aby troska bolo vidno alebo sa zohnúť pre nieco a podobne
To znie fajn by som to aj ja hneď bral
a kde sa takto zvyknete pohybovat? :)
Ale to aby som ta prisiel sledovat
Ja by som ti to rad ukazal.ako by si chcela
Ahoj sarah, chodievas na zlate piesky? ja som tam casto, som sportovej postavy, ak chces budeš mať so mnou zábavu, cavko, napiš
Noo to by som si aj ja rad pozrel hrátky neakeho páru niekde na pláži.neaky par z Ba co ma rad divákov ozvite sa a dohodneme nieco na zlatých alebo v Čunove.
pekna predstava to vzrusuje aj mna,ako moja manzelka drazdi a provokuje inezo muza,muzov
PRECO NIE..........................................................................................

Drazdenie na verejnosti.
Lahka erotika v nakupnych centrach...