Rozmazané fotky.

Rok 2016 a fota kvality jak v době kamenné.

Proč když fotáky a mobili jsou čím dál pixelovější jsou fotky rozmazané a hnusné?před 10ti lety to bylo lepší ted je tam sexy kus a je to hrůza.
Problem je spíš že mega pix je na max ale čočky stojí za prdel.je to fakt bida mel jsem taky 3mpx BOMBA.je to hnus rozmazaniny.
čočky čeho stojí za prdel??? :-D No vy jste měli tady 3MPx a bomba a já měl a stále mám analog a superBOOMba :-D k tomu Portra/Gold, Velvia a Ilford :) co více si přát :)
Ty seš dobrej KOKOT.------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na třetí píčo--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------a ta fotka sedí jak z Jedličkárny huba plná keců ale hlava prázdná.Rozumnej přemýšlí ale hlupák se do všeho sere.
No tak pozdravuji z Jedličkárny, koukám že jsi si dal do profilu taky obličej :-) podle toho malého nosu tě tady všichni poznáme i na ulici, prostě celej ty :-)
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Což je zrovna u vás škoda, protože nápady i kompozice máte dobré (řekl bych) a ze zrcadla by ty fotky vypadaly přeci jen líp ;-).
(na druhou stranu, by to zde ocenilo minimum lidí... hlavně, že je tam vidět pička *3*)
Ano, čím víc MPx, tím více Adidas :D
A pixelová hustota na malých až mikro snímačích poleze do nebeských výšek :D
Dovolím si oponovat a naznačit, že problém není v tom 12MPx, ale v tom, kdo těch 12MPx drží v ruce :)
Já myslel, že se bavíme o foťácích a ne o mýdlových krabičkách 1/2.3" snímačem :-D :-D :-D
No, tak aby ta selfie tyčka měla pořádné DPI a širší stranu alespoň 4000px *22**114* Aby to stálo za to *3*
Já mám nakousnuté jablko ve tvaru nakousnuté hrušky :D