Ja som prišiel o panictvo v 21r s ženou od tialto dohodli že k nej prídem do Galanty zo stanice si ma odviedla k sebe bola to pekná Bacuľka 40r u nej som šiel do sprchy a potom najprv zaučila ako lízať a potom si ma osedlala a samozrejme aj iné polohy bol som nervózny že som sa spravil len raz zatiaľ čo ona vravela že tri krát škoda že už nemám na ňu kontakt a bolo to len raz ak to čítaš Andreja kľudne sa ozvi a zopakujeme plus zhodnotis či som sa zlepšil 😊
(bearbeitet)
A čo sa týka môjho análneho panenstva .....už dlho túžim po strapone....byť pretiahnuty ženou ....s umelým straponom pripnutym na ospasku. 👿👿🙈🙈🙈😛
Ja som prišiel o panenstvo keď som chodil na strednú.....v 16tich so spolužiačkou po škole u mňa doma....
Spomínam si že bola zadaná, a keď som sa vyzliekol donaha a vytiahol ho pred ňou ...Bola prekvapená...až v takom miernom šoku zostala 😃 a skríkla
" Ty máš akého veľkého, Aďo takého nemá"
To mi utkvelo v pamäti asi navždy 🙈😃
Spomínam si že bola zadaná, a keď som sa vyzliekol donaha a vytiahol ho pred ňou ...Bola prekvapená...až v takom miernom šoku zostala 😃 a skríkla
" Ty máš akého veľkého, Aďo takého nemá"
To mi utkvelo v pamäti asi navždy 🙈😃
Zato parohy Aďovi narástli poriadne, zdá sa
Tak to asi áno 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😅
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Ja ako 21 rocny s 32 rocnou vydatou kolegynou z prace u nej doma, ked jej muz bol na sluzobke v Srbsku. Spavali sme spolu cca rok
Niektoré sú tu naozaj zaujímavé, vtipné, ale aj inšpiratívne som zvedavý ako to bude u mňa, určite dám vedieť
Ja tiež s frajerkou pannou na strednej a potom so skolnikom tiež na strednej
So spolužiakom na strednej v druháku :)
Bude to zniet zvlastne ale o panenstvo som prisiel s mojou priatelkou,pannou...taktiez...samoucenie sme to nazvali
Ja tak isto ja 19 ona asi 18 alebo 17 ja panic ona panna boli sme spolu skoro mesiac ...vydrzali sme spolu 7 rokov
Ja presne tak isto, s priateľkou ktorá bola tiež panna
(bearbeitet)
Ja som mal 14, ona 16, boli sme pri rieke a pili sme. Keď som bol pripitý, tak využila situáciu a zviedla ma, no vôbec som sa nebránil
Mal som 15rokov chodil som vlakom do skoly vlakom do Blavy a ona mala 17 bola dost vyspela pretiahla ma v kupecku zatiahli sme zavesy a sukali sme.3minuty potom prisiel sprievodca a pytal si listky .Cesta bola dlha este sme stihli raz rychlovku.
Ja v 19tich s o rok staršou kočkou... bola skúsenejšia, takže ma toho dosť naučila. Ďakujem Marcelka
Na to, ako všade čítam a počujem, že všetci už od 15 sexujú prvú ligu, tak je tu dosť ľudí, čo to zažili po 20tke. Tak isto aj ja.
Ja som prisiel o pa nenstvo pred 6r mala 53 zviedla ma a sexovali sne celu noc
Ja som o panenstvo ešte neprišiel 😞 ak by mala nejaká žena chuť... Rád sa stretnem 😉 som z Bratislavy
Ja som prisiel tak ze po troch pichoch som to nevydrzal a hlavne nestihol vytiahnut tak som jej picuru vystriekal naplno. A potom som takmer mesiac chodil bledy ci neni v tom. Na stastie nebola..
Mne ho v 14stich vyhonila kamaradka vo vlaku cestou do školy
Počíta sa aj , keď ma baba vyhodila ? 😆
Vyhonila.................................................................
Ja som prisla o panenstvo v 14-15tich s uhorkou :D, pretrhla som si blanu, prvy sex som mala az neskor, tak neviem, co sa pocita :)
ja na zakladnej s 35r zenatym
nenapisala by si si k tomu viac cez spravy? :D
Počíta sa až muž. Ja keby som ho strčil do teplého jablkového koláča tiež si nemôžem gratulovať ze nie som panic 😂
Ekvivalent tvojej uhorky. (bearbeitet)
Ekvivalent tvojej uhorky. (bearbeitet)
Tak ale ja som si rozthla panensku blanu, tak to je predsa len nieco ine :D
Romana fakt sa to počíta až s mužom.
Nejde o blanu.
Ale o spojenie muž - žena
A vobec, záleží na tom? Moje 1. Bolo napriklad s profesionálnou spoločníkou, kamoskou.. 😅
V jeden večer som skúsil hrozne veľa vecí 😅
Ziadne z lasky … no ale bolo na case, mal som uz sakra dost rokov.Bol som taky ten plachy chlapec ktoremu sa potili dlane a koktal ked mal zo zenou flirtovat… nemam rad slovo balit.. ;)
Nejde o blanu.
Ale o spojenie muž - žena
A vobec, záleží na tom? Moje 1. Bolo napriklad s profesionálnou spoločníkou, kamoskou.. 😅
V jeden večer som skúsil hrozne veľa vecí 😅
Ziadne z lasky … no ale bolo na case, mal som uz sakra dost rokov.Bol som taky ten plachy chlapec ktoremu sa potili dlane a koktal ked mal zo zenou flirtovat… nemam rad slovo balit.. ;)
pocita sa iba ked si mala sex, to by som si aj ja mohol povedat ze som o to prisiel ked som si prvy krat vyhonil no takto mam 26 a som stale panic. peace
Škoda že nemam o čom pisat kedže som ešte panic :( rad by som našiel babu ktora by ma zaučila
Mám 21 rokov, a stále som panic. No rád by som spoznal ženu v krásnom veku 25-49 rokov :) Som ten nežnejší typ, preto trocha pochybujem, či sa ešte nájde taká žena, ktorá uprednostňuje nehu pred klasickým sexom
Ja som prišiel o panictvo na výške v škole so spolužiačkou.
...mňa v 17-nástich "preškolila" krásna pani učiteľka.
Takže si účastník trestného činu. :) Ak si to neohlásil, môžeš byť trestne stíhaný. Za neohlásenie trestného činu. Neviem aká bola premlčacia doba toho skutku v tom čase, ale predpokladám, že dlhšia ako rok. :) Mali by sme tú pani učiteľku spolu navštíviť, a potrestať spravodlivo... :)
Ale, fakt? A nechces nam popisat ako k tomu foslo?
No ja bohužial tento pocit ešte nepoznám , 20 rokov o chvílu a stále panic :(
Nestresuj sa.
Kľudne chod aj k dobrej profesionálke na zaškolenie keď ťa to prestane baviť a pochval sa jej ze si panic.bude mat k tebe iný prístup. Zozaciatku budeš nervózny, to je normálne ale o nič nejde, nieje to start raketoplánu :)
Osobne som to takto vyriešil, ako panic som bol extrémne hanblivy, nedokázal som sa s babami ani bavit, potili sa mi dlane, červenal som sa.. Až som sa rozhodol takto a v jeden večer som zažil fajku, deepthroat, análny sex a iné veci. Odvtedy sa da povedať že si ženskú spoločnosť hrozne užívam a citim sa snimi hrozne dobre. Skratka obrat o 180.
Kľudne chod aj k dobrej profesionálke na zaškolenie keď ťa to prestane baviť a pochval sa jej ze si panic.bude mat k tebe iný prístup. Zozaciatku budeš nervózny, to je normálne ale o nič nejde, nieje to start raketoplánu :)
Osobne som to takto vyriešil, ako panic som bol extrémne hanblivy, nedokázal som sa s babami ani bavit, potili sa mi dlane, červenal som sa.. Až som sa rozhodol takto a v jeden večer som zažil fajku, deepthroat, análny sex a iné veci. Odvtedy sa da povedať že si ženskú spoločnosť hrozne užívam a citim sa snimi hrozne dobre. Skratka obrat o 180.
ja som prisiel o panictvo vo februari tohto roku ako 25 rocny zo zenou ktoru som spoznal na tejto stranke... je to zatial moja jedina a mam ju velmi rad posielam ti pusinku Evicka
Ja ma 24 a tiež som ešte panic nemám babu sktorou to zmenim 😔😪
Takuto skusenost rad by sme chceli mat aj my, rad zoberieme medzi nas nejakeho panica.
no paic uz siceniesom ale pokecat mozme a uvidime co stoho vyplinie :)
Ja som prišiel o panenstvo a mojou terajšou ženou u nás doma keď rodičia neboli doma. Ale sexu sme si neužili lebo sme si to nechali na neskôr.
to ti akože prebehla anus? :-)
v opačnom prípade si mohol prísť skôr o panictvo. a ako to prebiehalo keď sex ste si nechali na neskôr? :-)
v opačnom prípade si mohol prísť skôr o panictvo. a ako to prebiehalo keď sex ste si nechali na neskôr? :-)
Tiež mi na tom príspevku skoro roztrhlo bránicu.
Zacali sme sexovat ale sme to potom so sexom prestali a nechali sme to na inokedy.

Ako som prišiel o panenstvo
Spomienky na to ako ste prišli o panenstvo