rad sa pridam na gangbang ak organizujete ozvite sa
Rada by som to zažila bb viac muzov
laka ma predstava ako lízem babu po GB
je aj ake nieco na slovensku radi by sme skusily
Inak ak by sa niekto našiel kľudne napíšte
(bearbeitet)
Ja by som sa pridal na gangbang kludne
Nás taktiež láka taký menší gangbang no zatiaľ sme nenašli zohratých pár chalanov. Jednotlivcov je tu kopec….
rad by som sa pridal ked sa bude nieco organizovat ;)
dajte vediet, ked budete nieco organizovat
Sme par a radi si spestrujeme hladame zenu par, pre nas. Ale aj muzov moj sa rad pozera ked som z inymi muzmy. Teraz nemozeme ale v piatok chceme vyrazit okolo obeda na okruznu jazdu smer Beckov potom slnecne jazera a skoncit v Chorvatskom grobe snad nieco konecne zazijeme. Zenu par knam alebo aj muzov moj sa rad pozera. Tak ak na niekoho vispulim susko mozes pekne zasunut a kludne aj viacery.
Ja by sim rad zasunul ...
Radi by sme zazili Gang bang aspon s styrmi ja pekne lezim na deke moj sa pozera vy pridete pekne sa na mne vystriedate a odydete.
Aj toto sme skusali .Ale najst aspon troch styroch kamosov je nemozne. Kazdy napyse hlasim sa ale zozente dalsich ale to my nechceme chceme zohratych kamosov. Aby sa nehambyli a neochunali jeden pred druhym.
Keby bolo nieco v Senici a okoli urcite by sme isly.
Ja sa hlásim poprosím správu dohodneme sa
hľadám dve dievčatá na zábavu, stredné slovensko, pre dvoch mužov 31 a 37, zaujímavá ponuka a seriozny prístup garantovaný.
Zdravim mal by som zaujem sa pridat na gangbang ackiu, ak zozeniete zenu rad sa pridam.S pozdravom Tom
Moj by ma chcel vidiet s viacerimy ako gangbang ale tu najst jedneho seriozneho je problem a nieto este viacerich
Ahoj rad by som sa kvam pridal ak smiem?
manzel by ma rad videl s zenou alebo mladuckym stihlim zajkom ,zo starym dedom alebo s viacerimy
Ale ak by mal niekdo neaky dobry napad napiste a mozno sa dohodneme Manzel sa rad pozera
Ale ak by mal niekdo neaky dobry napad napiste a mozno sa dohodneme Manzel sa rad pozera
Sem tam potom túži každá musíš vychýliť ten moment :)
Hmm tak teba by som rád spoznám ...:-)
Áno..toje pravda..aj ja potom túzim
Len kedy je ten správny čas ? 😊 To žena nepovie
A ty momentalne netužiš?po čom tuž?iš ty
Na tebe sa mi páči najviac to,že to tu vieš poriadne okorenit silnou provokáciou :-D super len tak ďalej! Rad by som s tebou pokecal :)
Také ľahké, chod ku Slovnaftu na parkovisko.

Gangbang
Hladam ženu