Zralá žena mladší muž

Zralá žena mladší muž

Přemýšlím jestli tu vůbec je nějaká dívka slečna či dáma která by byla ochotna prohodit více než pár vět. Rád bych tu nějakou potkal poznal a posunul to dál ať už si přeje jakýmkoliv směrem. Ani nevím jestli je to tu možné najít věk je jen číslo a plné tvary mi také nevadí takže pokud tu jsi napiš zprávu mech mi vzkaz a nech mě ať tě můžu poznat.
Ahojky, jsem na koloušky, ale sex je za FO. Jsem z Kralup
Za sex sem v zivote neplatil a nikdy to neudelam. Da se snadno najit, zvlaste kdyz mlady chce starsi.... ale da se najit cokoliv, chce to jen snahu a inteligenci....
Dosla ti odpoved, doufam ze jo , tesim se

I když jsem možná uz i ja starší.. 42let..tak pořád mne přitahují, jako za mlada starší a zralé ženy.. Není nic lepšího a rád bych se seznámil a dal pokec se zralou a starší dámou..
Tak která pak má odvahu mě něco přiučit ? Nebo se mužeš přijít učit ty ode mě. Klidně napiš i vzkaz rád odpovím.
Ahoj má tajná :) Kdo by měl chuť či zvědavost společně třeba něco podniknout?
Zralá žena z ČB co zaučí mladého kluka?
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Musím říci, ze když vidím tvé komentáře, napříč serverem. Začínáš se mi líbit :-)))!!
Třeba je to ,,gigolo,,začátečník. Ještě se zapracoval. Plete si fórum se seznamkou.*3*
Já ho nezatracuji. Jen se předpokládá, že když je někdo ,,gigolo,, tak už nějaké zkušenosti má. Ale je pravda, že nick ,,gigolo,, je pořád lepší název než některé co tady jsou.
Ahoj,je tu zrala žena,na cokoliv,pokec,kava,mazlenicko,ja 36 let ,Pepa, jmeno mé,chtel bych zenu do 60,ti let,
Hladam tiež starsiu zenu na zaucenie ,len tu je asi strata casu nieco hladat :( niesom pisalko ...
Nehctěla by nějaky kočička zajíčka ? Ozvěte se. Havířov
Učitelka jsem ještě nebyla skus hodinu se mnou
Ahojky jak se mas jsi teda kus a rád bych něco podnilk
Kdo by měl zájem, jsem skutečná učitelka a miluji sex a lízání. Jsem na kouloušky - pokud chceš - napiš mi.
??Ucitelka pro me???OLOMOUCKO...vcera bylo pozde*18*
Ja s tebou dám minimálně 3 hodiny za sebou
Ešte máš chuť
Na mladého kanca
Ahoj na tvou hodinu bych moc rád přišel. Nějaké to soukromé doučování by se mi moc líbilo.
Ahojky moc rad bych ji vyzkoušet,
Ahojky moc rad , moc rád vyspělejší damy
Ahoj, je mi 20 a ještě jsem panic, budeš moje učitelka?
Naučíš i mě ? Věřím že role učitelky ti půjde :P
Chlapci,chlapci...Kdyby jste si nejprve přečetli profil a pak teprve prosili o zaškolení?
Nevyjde vás návštěva bordelu nastejno? :-))
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Češtin se moc tady na amíkach nenosí.
Co Ty víš, třeba je paní zubařka a je ujetá na skus *22*
Ešte volne💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋či daj vedieť