vibrator

hranie sa s vibratorom

raz som pri milovani zazil nieco nezvycjane premna, zena mi zasunula prstek do zadocku. po niekolkych rokoch som si nasiel milenku, kde sme si kupili par vibratorov na sprjijemne. no pri milovani mi dala jeden do zadocku a celkom sa mi to pacilo. ma niekto nejake skusenosti s niecim takym?
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Si šťastný muž toto si veľmi vaz,lebo takú problém nájsť
No mne moja už manželka to robí veľmi rada prvý vibrátor čo som jej kúpil tak asi iba raz som jej ho tam zastrcil opýtala sa ma či to nechcem skúsiť aj ja najprv ma fajčila potom lizala vjcia až prišla k analu krásne mi ho lizala strčila jeden prst potom druhý a potom zobrala vibrátor a jednou rukou mi to robila vibratorom a druhou drzala vtáka a fajčila po pol roku som objednal pripinaka a ked je čas krásne ma pretiahne ale aj tak najlepšie je lízanie analu
Gratulujem o tomto snívam aj ja ale žena na mňa pozerá ako na gaya
presne, tak nejako. tiez som zormyslal nad tym pripinakom, ale ona velmi nechce. mame jeden duble didlo, raz sme skusali ale boji sa, aby mi neublizila.No chcel by som aby ma tak necakane pretiahla.
Také nečakane to je super keď moja príde v sexi oblecku a medzi nohami jej trčí vták umelý a povie mi miláčik dnes. Výmena rolí ja pretiahne teba super
to mate taky co si pripne okolo pasu? my mame dvojity, ze jeden koniec musi mat ona dnu, a potom by som chcel aby ma pretiahla. no ma strach , tak mi len tak da. ona ho nema v sebe. Co by som ja chcel :-)