Ja lubię takie zabawy i chętnie się z kimś wybiorę do takiego klubu
Naprawdę warto ostatnio byłem w Berlinie
To trochę za daleko mam do Berlina
Poznam Panią lub Parę z podkarpacia .
Zazwyczaj to są samotni faceci, par jest bardzo malo. Do tej pory to spotkalismy tylko 3 pary, w tym tylko jedna nadawała sie do czegos.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Jest nowy klub w Lublincu w slaskim
Jestem psychologiem, doktorantem w Katedrze Psychologii Emocji i Motywacji. Zagadnieniem, które szczególnie mnie zainteresowało jest zazdrość. Poniższe badania mają charakter pilotażowy i służą poszerzeniu wiedzy i perspektywy postrzegania zazdrości, a także mają na celu zebranie podstawowych informacji o środowisku swingersów w Polsce. Ankietę kieruję do Państwa z myślą, że udzielone w niej odpowiedzi pozwolą mi bardziej obiektywnie spojrzeć na problematykę zazdrości w relacjach seksualnych. Całe badanie składa się z 20 pytań. Większość ma charakter zamknięty, lecz jest też kilka pytań opisowych. Wypełnienie całości nie powinno zająć więcej niż 10 minut. Z góry dziękuję za udział w badaniu.
Oto link do ankiety: http://www.ebadania.pl/06b8c39 be8fa0d14
Oto link do ankiety: http://www.ebadania.pl/06b8c39 be8fa0d14
Czesc! Zaciekawilo nas twoje podejscie do tego niszowego nurtu spolecznosciowego
Witam
Mój post ma charakter sondy na temat powstania w przyszłości swingers klubu w woj.zachodniopomorskim.
1/ jakie byloby zainteresowanie powstaniem takiego klubu na tym terenie.
2/ na podstawie swoich doswiadczen lub wyobrazen, jekie mielibyscie oczekiwania wobec takiego klubu ( wyposażenie, klimat, itp)
Pozdrawiam
Mój post ma charakter sondy na temat powstania w przyszłości swingers klubu w woj.zachodniopomorskim.
1/ jakie byloby zainteresowanie powstaniem takiego klubu na tym terenie.
2/ na podstawie swoich doswiadczen lub wyobrazen, jekie mielibyscie oczekiwania wobec takiego klubu ( wyposażenie, klimat, itp)
Pozdrawiam
chetnie bym do takiego klubo zajrzal a moze ktos wie gdzie w wielkopolsce jest taki klub
My tutaj jestesmy dla zdjec.
par do swingu szukamy na innych serwisach, chco, tutaj tez.
Wiec sie nie dziwimy, ze tutaj nie ma realnych paer.
Pzd
par do swingu szukamy na innych serwisach, chco, tutaj tez.
Wiec sie nie dziwimy, ze tutaj nie ma realnych paer.
Pzd
czy moglibyście podać mi adresy tych serwisów
My tezjestesmy za swingiem fajna sprawa, Pozdrawiam
ja tam widze jeszcze inny problem .... czesto sa to marzenia tylko jednego z partnerow a druga cesc nie chce o tym slyszec ... wiec nie dziwi mnie ze ktos mowi ze chcialby ale na chceniu sie tylko konczy .... bo czasem nie warto dla tego chcenia zaspokojenia wlasnych pragnien zdradzac kogos czy zmieniac partnetra zwlaszcza gdy pod innymi wzgledami jest z nim super :)
Dokładnie oboje marzą ale jedno o niebie a drugie o chlebie
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Problemem w parach jest raczej niedogadanie sie miedzy sobą. Przewaznie to facet ma ochote i na siłe ciagnie swoja zone. Spotkalismy duzo takich par i nagle okazuje sie ze pani nie jest bi, i ogolnie lezy jak kloda z niezadowoloną miną.Wogole ciezko spotkac kogos kto by podchodzil do tego jak do z najomosci na tle erotycznym, czyli powoli coraz smielsze zabawy w ktorych kazdy z4 czuje sie dobrze. Zazwyczaj albo gawędziarze netowi albo hardcore chca sie walic juz w przedpokoju....
mamy identyczne odczucia jesli chodzi o pary gdzie pani jest troche bi, tak to wlasnie wyglada, pozdrawiamy
w mojm wieku jest ciezko poznac takie osoby
Wiek tu nic nie znaczy. Ostatnio w klubie był pan 60 lat z 18 letnią studentką.
Hehehehe.my nie jesteśmy wogóle temat zainteresowani,a temat "rzuciłem",żeby zobaczyć reakcję:))Ale to fakt,w sexie często jest tak,że działa to na zasadzie-chcialabym/chciałbym ale się boję,wstydzę,religia mi nie pozwala itd(niepotrzebne skreślić:))Mało jest osób wiedzących czego chcą.
Pozdrawiamy!!
Pozdrawiamy!!
W 100'/, tach zgadzam sie z ta opinia
Pozdrawiam
Manis
Pozdrawiam
Manis
Problem może być też innego typu, dla niektórych to marzenia, o których rozmawia sie tylko na czacie, w życiu poza netem są całkiem kim innym.
Heh,jeśli marzenia,to trzeba je realizować:))A cały czas tylko o tym gadać?Ile można?:))))
Spełnione marzenie przestaje być marzeniem, poza tym, incognito na czacie możesz się pokusić o więcej odwagi niż stać cię na lajfie.
Również, jest problem tego, że w małżeństwie obie osoby musiałyby tego chcieć, a nie wiadomo jak zareaguje druga połowa, czasem to brak odwagi, czasem nieumiejętność rozmawiania, a najczęściej to tabu w większości przypadków.
Również, jest problem tego, że w małżeństwie obie osoby musiałyby tego chcieć, a nie wiadomo jak zareaguje druga połowa, czasem to brak odwagi, czasem nieumiejętność rozmawiania, a najczęściej to tabu w większości przypadków.
Pewnie masz rację,choć ja i tak nigdy tego nie rozumiałem i nie rozumiem-co to za przyjemność gadać z kimś na przykład na czacie,że chciałbym,to czy tamto,że chętnie zrobiłbym to czy tamto:(Lepiej chyba to robić,niż opowiadać o tym i podniecać się tym,tak mi się wydaje.
a My jesteśmy swingersi i realizujemy swoje marzenia czego i wszystkim życzymy:)
czy są takie kluby na dolnym śląsku gdzie można się tak zabawić chętnie zabrał bym tam moją żonę .

Aktywność swingersów:)
Gdzie są swingersi??