Návšteva swingers (gay)

17.06.2021 · 5.194 Aufrufe milenec40

Je to už sakra dávno, no spomienky na túto akciu mám ešte stále ako živé.
Ako obyčajne som surfoval po nete a hľadal som malé rozptýlenie. Natrafil som na chalana čo organizoval stretko mužov niekde v malej dedinke na juhu Slovenska. Nemal som oto tam ďaleko a tak so sa dohodol že idem . Po príchode som vošiel do veľkej haly kde už sedelo asi 7 chlapov. No veková hranica bola niekde medzi 25 až 40. Kecali sme a popíjali trochu drinky až došli ešte dvaja a organizátor povedal že už sme všetci a že teda sa zamykajú dvere a zábava už pokračuje vo voľnom štýle.
Malá sauna mi prišla ako celkom slušný začiatok na uvoľnenie a tak po sprche som šiel do sauny,. Už tam boli dvaja chalani a naťahovali si tie svoje šperky. Nevdojak som si kľakol a obom som ich začal honiť. Pomaly rástli a bolo cítiť že jeden k vrcholu nemá ďaleko . Odtiahol mi ruku a tak som sa venoval tomu jednému a pridal som už aj moje ústa. Nebol veľký ale hrúbka bola okolo 5-6 cm, Fajčil som ho a jemne mu dráždil pri tom dierku prstom. Neprotestoval a tak som šiel hlbšie a pridal som ešte jeden prst. O chvíľku som zacítil prst aj na mojej dierke a ten sa krásne tlačil dnu. Pokúsil som sa mu ísť naproti a cítil som ako krásne do mňa vniká . O nedlho pridal tiež druhý prst a krásne ma s nimi mrdal. Bola to nádherná slasť. Zrazu mi prvý pritlačil hlavu do svojho rozkroku a jeho čurák mi začal pulzovať v puse. Nemal som inú možnosť len čakať čo bude. S prstami v mojej diere a vtákom v puse som dostal slušnú dávku semena na mandle. Keď dostriekal a povolil tlak na moju hlavu tak som ju so slzami v očiach dvihol a videl som ako mu po guliach steká zbytok semena s mojimi slinami . Tak som mu to olízal.Ani neviem kedy ten druhý vytiahol prsty zo mňa. No ked som sa otočil tak som mal jeho penis rovno pred očami. Ked som sa pozrel hore tak som z jeho pohľadu pochopil že čo mám robiť a tak som ho zobral do ust a fajčil ako najlepšie viem, netrvalo dlho a cítil som že bude ďalšia sprcha semena . Vytiahol ho a semeno v prúdoch dopadalo na moju tvár, vlasy, prsia. Olízal som zbytok a utrel som sa od spermatu a šli sme do sprchy a na drink.
Všade sa už vytvorili skupinky čo spolu šukali , fajčili sa , lízali, . No sexom nabitá atmosfére bola neskutočná. pri Barovom pulte sa mi počas pitia prisal jeden na penis a fajčil tak že som si myslel že mi vysaje aj to čo mam v palcoch na nohách. po pár minútach som ho musel zastaviť aby som sa neurobil.
Po chvíľke pozorovania dvoch na gauči ako jeden šukal druhého som si pod jedneho čo bol na štyroch ľahol tak že moj penis mal pred sebou a ja nad sebou krásny pohľad penisu vnikajúceho do diery a paradny čurák na fajku. Hneď so sa na neho prisal a cítil som že aj môj je v teplej puse . Pri fajčení som vnímal každý príraz ktorý dostával do seba , lebo vtedy aj do mojej pusy prirazil a gule mi dali preplesk po čele. Mrdajúci už bol na vrchole a tak semeno ktoré striekal na dieru krasne stekalo po guliach a k mojím ústam a k tomu sa pridala dávka toho čo som mal v puse. Koktail vaječného likéru. Môžete si priať niečo viac?
Už som ale pociťoval že ak nepojde niečo von z mojich guliek , tak budem mať asi problém s bolesťou varlat.
Asi 30 ročný chalan pochopil že asi potrebujem a tak sa prehol cez kreslo a nastavil dierku. Pokľakol som a začal mu ju lízať. Chvíľku ju prstovať a pri tom som cítil akési prsty aj v mojej dierke. Na pokyn ,, poď už konečne do mňa,, som vstal a namieril vtáka do diery a pustil sa do mrdačky krasneho zadku. No prstom v mojej diere sa akosi nechcelo von a tak netrvalo dlho a chlapec dostal všetku moju smotanu do seba . Ked som ho vytiahol , tak sa mi niekto este postaral o neho ustami a vysal zbytok čo ostal v penise.
Po sprche som si sadol a oddychoval .
Už len s minerálkou. O dve hodinky som totiž už šoféroval domov.
Bola to krásna a divoká noc s fajn ľuďmi . Škoda len , že ten večer to bola posledná swingers. Majiteľ totiž odchádzal do zahraničia a dom predával.

Ähnliche Geschichten