Časopis

13.07.2021 · 2.191 Aufrufe sex2vec

Od zážitku se zvláštním castingem (v době bydlení u páru Lukášů) uběhlo pár měsíců. Na dotazník, který jsem tam vyplňoval jsem si vzpomněl, když mi v poště přistála nabídka. Ne, že bych s podobnými neměl zkušenost ze seznamky nejen pro gaye, kde mi to cpal skoro každý druhý. Nevím, proč jsem tam kdy trávil čas. Spíš mě bavilo psát si, až z toho vznikaly ulítlé dialogy. Ale ten den jsem byl zrovna nadrženější, než obvykle a na nabídku jsem odpověděl i ze zvědavosti. Mělo jít o nějaké urbex fotky.

Čekal jsem na domluveném místě a uvažoval, o co asi jde. V emailu mi nechtěli říkat podrobnosti. Asi půl hodiny po domluveném čase přijelo auto, z místa spolujezdce vystoupil jakýsi pán a pozdravil mě. Začali jsme se bavit o podrobnostech. Šlo o začínající pokus o polský erotický gay časopis. Chtěli někoho obyčejného (porno s modely jsou prý okoukané) pro urbex fotky. Víc mi neřekl s tím, že můžeme klidně vyrazit. Řídila mladá žena, která přitom komusi telefonovala.

Pán ji jenom řekl, že vercajk má naloženej. Zastavili jsme u jakési polorozbořené stavby za městem. Stavba asi v minulosti sloužila průmyslu. Pán řekl, že tady je to zatím jenom na drafty, a že má domluvené lepší místo. Začal vytahovat zrcadlovku a lampy z kufru, a ať se prý zatím svlíknu, než přijede druhý pózovač. Místo bylo takové, kde bych se normálně nesvlíkal, protože se na zemi vedle válely střepy z rozbitých oken staré haly.

Pán mě povzbuzoval, ať se neostýchám a opřu se o stěnu. Když byl spokojen, ozvalo se cvakání zrcadlovky. Po několika pózách jsem uslyšel šramot a zvuk kutálející se flašky, který vycházel ze tmy. Došlo mi, že jsme asi vlezli někomu do obyváku, protože vedle na zatuchlé matraci kdosi spal. Pán mi řekl, ať si toho nevšímám.

"Prosím nelezte mi do záběru, ano?" Okřikl postavu, která najednou vylezla ze tmy a vypadala, že jí umělé světlo nedělá moc dobře. Postava jen cosi procedila a zalezla zpátky do tmy. Paní mezitím postávala nervózně věnku a kouřila jednu cigaretu za druhou a prokládala to telefonováním v polštině.

Pak přivedla pána asi kolem čerstvé padesátky, který mezitím dorazil na místo také. "Tak bičko jo?" Řekl fotograf a změřil si pána pohledem. "Spíš víc hetero! Ale to je jedno!" Odpověděl mu. Pak ho hned instruoval, jakou polohu má zaujmout. Paní mezitím donesla kufřík, kde byly samé erotické pomůcky a jako první věc vytáhla ostnatý obojek s tím, že by to chtělo trochu BDSM příměsi. Od lehčích fotek to v průběhu focení přecházelo k odvážnějším.

"Docela si to užívá!" Komentovala paní, když došlo na orál. Zatím takový odlehčený. Pak z ničeho nic spadl kousek ze stropu, až jsem pána leknutím kousnul, až trochu zaúpěl.

Fotograf uznal, že se této lokality nabažil, když opět vyfotil postavu, která se šla podívat co to tu vyvádíme za podivný kravál.

Nasedli jsme do aut a jeli na další místo, které bylo tentokrát prý domluvené. Dojeli jsme před starou vrátnici, podle všeho tam někdo byl. Řidička vystoupila z auta s nějakými bankovkami v ruce a závora šla rázem nahoru. "Máme se prý jenom vyhnout severní části, kde se ještě fachá!" Řekla paní a zaparkovala vůz u prvního areálu. Nebyl tak rozpadlý, jako předchozí místo, ale přesto už něco pamatoval. Vešli jsme dovnitř obří haly, kde ještě byly stroje, které nikdo nepoužíval.

Trochu mi připomínaly jednu mojí prázdninovou brigádu. Až mě lákalo jeden z nich zapnout. Vypadalo to, že v areálu nikdo není, přesto tam asi někdo občas utíral prach. Fotograf byl nadšený a nemohl si vybrat místo. A tak jsme veškeré požadované pózy opakovali na více místech, která se mu zamlouvala. A že už si jenom pak vybere to nejlepší. Kolega pózovač přitom asi už potřetí nevydržel dráždění. Ale nikdo nás nerušil.

Fotograf kolem nás obíhal a různě nastavoval světla a úhly. Až jsme v hale strávili asi půl dne, až jsem měl otlaky z neustálého opírání se o stroje. Už jsme se měli na odchodu, když si fotograf všimul z okna vysokých komínů za halou. "Vylezete tam nahoru?" Řekl nadšeně s vidinou exkluzivních snímků. Pak dodal, že nahoru světla nepotáhne, ale tam je to osvětleno ze všech stran. Komín sice nebyl tak extrémně vysoký, ale dalo námahu vylézt nahoru. Ale ještě jsem se nikdy na žádném nesvlíkal.

Pak si opět poručil pózy, ale všemu jsme s pózovačem vyhovět nemohli. Fotografa místo vzrušilo natolik, že si ho začal honit, když viděl, jak jsme se do pózování zabrali. Až jsme začli improvizovat. Pak mě poprosil, jestli bych mu nevyhověl taky. Ale to už jsme pomalu lezli dolů a šli rovnou k autům. A pak projeli kolem vrátného s flaškou v ruce. Fotograf si mezitím prohlížel snímky na počítači a vypadalo to, že je spokojen. Jejich časopisu se však dobře nevedlo a vydržel jim jen pár čísel.

Ähnliche Geschichten