Andělská Zuzka

10.08.2021 · 5.663 Aufrufe Afrodite666

Letím tam zas na poslední chvíli. Jsem roztržitá, nepozorná a poslední dobou i nedochvilná. To jsem nikdy nebyla a upřímně mě to štve. Zasraná láska, zasraný chlapi. Mám toho pokrk. Jsem netrpělivá a moje netrpělivost mi bere mojí hrdost a důstojnost. Měla bych se naučit mít všechny tyhle citový věci na salámu jako oni.
Damián za mnou vlaje, na ramínku mu visí batůžek s bačkůrkama a náhradním oblečením, nechápe, co to s mámou je. Já jsem neupravená, v roztrhaných džínech a volným tričku Rolling Stones a cejtim se jak přejetá parníkem.
V 8:15 dobíháme před budovu školky. Dveře už jsou zavřený. No super, to zas bude učitelka čumět jak kdybych jí dloubla do kuřího voka.
Udýchaná zaklepu a přes skleněný dveře vidím, jak se ke mě pomalu sune učitelka starších dětí. Přejede mě přísným pohledem a úplně vidím její myšlenky. "Se tahle potetovaná flundra co vypadá jak po měsíčním flámu asi spletla."
Pak zmerčí Damiána a uvolí se otevřít dveře. Malýho nažene dovnitř, po mně střelí pohledem a oznámí mi, že ho vedu pozdě. Neobtěžuju se ani přílišnou omluvou, platím dost mastný školkovný, tak by mi těch 15 minut mohlo být prominuto. Zahuhlám něco o tom, že už se to nestane a chystám se k odchodu. Učitelka se nadechuje, že mi ještě něco poví, když v tom se zastaví uprostřed pohybu a nevěřícně kouká kamsi za moje rameno. Otočím se, abych viděla co tu nebohou dámu tak zaujalo a odzbrojilo.
WOW DOPRDELE! Běží k nám anděl. Brunetka s mikádem, přibližně stejně vysoká jako já, ta se ráno nemusela ani stíhat upravit. Je nádherná právě díky její přirozenosti. Za sebou vláčí holčičku přibližně ve věku toho mýho satana a evidentně běží ten svůj plod lásky taky odhodit do soukromého vzdělávacího zařízení pro pidilidi.
Vypadá to, že už se zná i s paní učitelkou, ta jí totiž osloví příjmením a supí snad ještě víc, než po mém doběhnutí. Soucitně se podívám na paní a zahučím své rozloučení. Paní dostrká holčičku za dveře školky a udělá rychlou otočku. Bok po boku odcházíme a ani se neotočíme když prásknou dveře. Podíváme se ale na sebe a obě se spiklenecky usmějeme. Rozhodnu se vystoupit ze svý komfortní zóny naprostý asociality a prohodím směrem k ní "Tak těm dětem tu školku fakt nezávidím, učitelka vypadá, že si dlou..." polknu poznámku o tom, že si učitelka dlouho nezašukala a rychle vymýšlím jak učitelka vypadá. Jenže mě nic nenapadá. Faux pas je na světě. Je ticho.
Andělská na mě kouká těma kolouščíma očima a začne se smát. Pochopila co jsem měla namysli. Celkem znatelně se mi uleví a dodatečně se představím.
Podá mi pravici a řekne své jméno. Nemůžu si pomoct. Je tak krásná, nevinná, nádherně voní... Přitáhnu si jí za nabízenou ruku blíž a vlepím jí na tvář pusu. Zuzka se nebrání, ba naopak. Doširoka se jí roztáhnou zornice a ruka se lehce zachvěje.
No co tohleto je? Já tu řeším to, že on je zas od 6 od rána online a ještě se neobtěžoval ani napsat a normálně tu zas myslím na mrdání. Proč? Proč ve mě jeho nepřítomnost evokuje potřebu roztahovat nohy?
Ale se Zuzkou?! Vždyť to by se mu vlastně líbilo. Moc líbilo.
Právě se ve mě probouzí můj Hyde. Jekylle zapluj, tady teď nemáš co dělat.
Ptám se Zuzky co má na dnešní den v plánu a překvapením je mi to, že bez zaváhání odpoví NIC a stydlivě zapíchne pohled do asfaltu chodníku.
Beru to jako výzvu a Hyde ve mě vítězně zavyje.
Okamžitě se chopím příležitosti a zvu jí k sobě. Dopolednímu bazénu, vířivce, bublinkám a jahodám neodolá.
Je půl 9 ráno a už teď je teplo že by jeden padl. Zuzka sedá do mého auta na místo spolujezdce, květované šaty se jí vyhrnou and kolena a já tak získám naprosto bezkonkurenční výhled na její nohy. Má úplně alabastrovou pleť, nohy hladce oholený a nad pravým kotníkem drobnou pihu.
Odvezu nás ke mě během 10 minut. Konverzace nám celkem jde. Zuzka je inteligentní, pohotová, má přehled, působí stydlivě, ale něco mi říká, že to tak úplně nebude.
Vystupujeme z auta na dvoře, zvu Zuzku dovnitř, rychle poklízím brajgl ze včerejší noci. Ještě že jsem dala prát prostěradla. Ty mokrý fleky bych asi vylitou vodou nevysvětlila. Zuzka ostýchavě stojí mezi dveřma a já si hned uvědomuju, že tu běhám jak splašená fretka. Pozvu Zuzku dovnitř, nabízím jí něco k pití, což přijímá a sedá si na bílou koženou sedačku. Vypadá, že se jí u mě líbí. Přinesenou sklenici vody skoro vyexuje, odloží ji na stůl, podívá se na mě a nasucho polkne. Oboum nám dochází řeč. Snažím se vymyslet co teď. Protože svést chlapa je naprosto v pohodě i když mám na sobě tepláky. Se ženou je to o něčem jinym. Napadá mě tedy jediná možnost. Přisednu si k ní a chvilku tlacháme o ničem. Takovýty ženský témata jako chlapi, děti, úklid, nespravedlnosti světa a tak.
“Haha, to už by Afrodito stačilo, ne?!” Pomyslím si a podívám se na Zuzku jinak. I ona cítí, že atmosféra houstne. Dovolím si položit ruku na její stehno. Žádná negativní reakce. To mě povzbudí k další akci. Začnu rukou po její noze pohybovat směrem nahoru. Hladím jí přes šaty a moje ruka se sune přes kyčel, bříško, prso, až za krk. Jemně ho zmáčknu a přitáhnu si její hlavu blíž. Ani nedutá, slyším jen mírně zrychlený dech. Voní vanilkou a mandarinkama. Její hnědý oči se vpíjí do mých ledově modrých. Pootevřu rty a políbím jí. Pohyb mi oplácí a její něžný vzdech ve mě probouzí ještě šílenějšího Hyda než normálně. Hlavou mi běží představy a ne zrovna slušný.
Líbáme se nejdřív něžně a skoro až školácky. Ona neměla ženu nikdy. A já….já už si snad ani nepamatuju, kdy jsem měla ženu já.
Proplétáme své jazyky, hladíme se a já jí pořád držím za krkem. Cítím její husí kůži, maličko se chvěje vzrušením a při každém pohlazení prsou mi zavzdychá do pusy. To je rajc. Nejradši bych si jí vzala hned, tady a teď. A proč vlastně ne? Odtrhnu se od ní a s prosbou o vteřinu strpení odběhnu do ložnice. Přemítám nad šuplíkem nočního stolku které hračky mám vzít s sebou. Nakonec volím připínák, žofrého, i Barbara. Moje svatá a posvátná trojice.
Přicházím zpět do obýváku a lehce ve mě hrkne. Zuzka si udělala pohodlí, sedí na gauči, čelem ke mě, nohy má pokrčené a roztažené a poskytuje mi tím výhled na její krásnou vyholenou kundičku a prsty, kterýma střídavě přejíždí přes klitoris a zajíždí dovnitř. Maličko stydlivě a rozhodně provokativně se mi dívá do očí a je vidět, že čeká jak se k tomu postavím a co udělám. Neváhám ani chvíli, jdu těsně před sedačku, kleknu si a zblízka pozoruji jak si to dělá. Tohle je fascinující podívaná. Na prstech ulpívá její šťáva, pomalinku stéká i k zadečku. Kundička se celá leskne a voní. Fakt krásně voní. Tak, že mám ihned chuť do ní zabořit svůj jazyk. Zuzka vypadá, že už si zvykla na sledující a odhazuje poslední zbytky nejistoty. Její sténání nabírá na intenzitě a já už to nemůžu vydržet. Rukama rozepínám knoflíčky jejích šatů, má nádherný velký a plný prsa, jedno hned beru do pusy, druhé hladím a dívám se na Zuzčiny reakce. Tváře má červené, pusu lehce pootevřenou, oči zase přivřené. Lehce zkousnu bradavku a Zuzka hlasitě zasténá, otevře doširoka oči a přidá na intenzitě dráždění kundičky. Vyndám bradavku z pusy a nahradím ji svou druhou rukou. Mnu je teď obě mezi prsty a ústy líbám celý její tělo. Má neskutečně hladkou pleť.
Přestává si hrát sama se sebou a přitahuje si mne zpátky nahoru. Vášnivě se líbáme, obě se svíjíme, já už mám úplně mokrý kalhotky pod džínama a ona teče víc a víc. Rychlým pohybem ze mě stáhne triko a rozepne knoflík a zip u kalhot. Já z ní naoplátku stahuju už rozepnuté šaty a stahuju svoje džíny. Ona je nahá a já v kalhotkách a podprsence. Nemůžu se nabažit její vůně a už ji chci ochutnat. Přestanu se s ní líbat a ústy se přesouvám přes krk, prsa a bříško až na její kundičku. Je krásně připravená, chtivá, mokrá. Nejdřív jí líbám v tříslech, na podbřišku, vnitřní straně stehen. Občas chytím její kůži mezi zuby. Celou dobu udržujeme oční kontakt a jí se evidentně líbí všechno co se tady děje. Zuzka chytne mou hlavu do svých rukou a sama si jí navede ke kundičce a hlesne “Udělej mi to pusou prosím.”.
Mileráda se začnu jazykem věnovat jejímu klitorisu, zatímco dvěma prstama hledám uvnitř kundičky ten správnej bod. Lížu jí s velkou chutí, je božská. Kroužím jazykem kolem i přes klitoris, jemně ho saju a líbám. Užívám si její chuť a prsty stale zpracovávám její G bod. Přidávám na razanci jak jazykem, tak i prsty. Zuzka se svíjí a začíná křičet. To mě rajcuje snad ještě víc a dělám své maximum k tomu, abych ji přivedla k vrcholu. Najednou mě chytí za ruku, která dosud bloudila po jejím těle, zaryje mi do ní nehty, pevně mi stiskne hlavu mezi stehny a už cítím jak se jí kundička svírá, pulsuje a do pusy mi přímo stříká její šťávička. Ta holka je fakt sladká. A má božskej orgasmus. Nechám jí odpočinout, zatím jí hladím po vlasech, sama si pamatuju svůj první orgasmus se squirtem.

“Zuzko? Budem pokračovat? Pro děti musíme až za 6 hodin. A ještě jsme nezkusily hračky.”