Rande, tak trochu, na slepo

22.02.2022 · 2.567 Aufrufe bierkof

Online seznamky jsou zajímavá místa, na jedné jsem se seznámil s velice poutavou ženou. Krásně se nám psalo a téměř ve všech věcech jsme se náramně shodly. Večery, kdy jsme si psali a posílali vzrušující fotky byly prostě úžasné, dlouho jsem se tak příjemně necítil. Každý večer jsme si psali nové a ještě více vzrušující věci a poznávali se víc a víc, ale co jsem nikdy neviděl, byl její obličej, ale ani ona ten můj, bylo to v něčem velice vzrušující.
Občas jsme si psali, když to pracovní vytížení dovolilo, i přes den. Až přišel den, kdy se zeptala, jestli bych nechtěl abychom se viděli. Neváhal jsem ani vteřinu a samozřejmě souhlasil. Znal jsem její tajná přání a přesně jsem věděl, jak by naše setkání mělo probíhat. Pozval jsem ji na pozdní oběd, chtěl jsem, aby nás v restauraci nebylo moc. Věděl jsem o jedné menší restauraci, která měla spoustu malých oddělených místností, takže je tam taková soukromější atmosféra.
Druhý den ve 13.30 jsem vešel do restaurace, podle domluvy jsem měl s sebou jednu rudou růži. Prošel jsem pomalu celou restauraci a hledal to místo. Domluvili jsem se, že ona bude mít ve vlasech sponu s červenou kytkou. Doufal jsem, že tam už bude, ale byl jsem tam první. Našel jsem jednu z nejzapadlejších místností, kde bylo příjemné, intimní přítmí, ale přesto bylo vidět. Posadil jsem se proti dveřím a chvíli čekal. Přišel číšník, tak jsem si zatím objednal vodu a řekl mu, že ještě čekám na společnost. Chvíli potom co odešel se ve dveřích objevila žena, byla to ona, měla černé vlasy a v nich sponu s červenou kytkou. Stoupl jsem si a naznačil, že čekám na ni. Pomalým krokem, nohu přes nohu, přišla ke stolu. Pozdravili jsme se a dal jsem jí letmý polibek na tvář. Posadila se do připravené židle, a trochu nesměle jsme se okukovali. Vzápětí přišel číšník a přinesl nám jídelní lístky, vybrali jsme si jídlo a nějaké dobré pití a začali se bavit, sice trochu rozpačitě, ale to asi k takovým schůzkám patří.
Po chvíli jsme se tak říkajíc otrkali, dostal jsem odvahu a položil jsem jí ruku na stehno, vím že na to čekala, protože tohle přesně chtěla, psala mi to kdysi, že je jejím tajným přáním zažít něco vzrušujícího takhle v restauraci nebo v kavárně. Hladil jsem ji po koleni a stehně a cítil jsem, jak pomalinku rozevírá koleny od sebe. Byla rozechvělá vzrušením bylo úžasné se jí přitom dívat do očí, vysela pohledem na mých očích a její rty byly jemně pootevřené a téměř se nehýbaly. Měla na sobě krátkou skládanou červenou sukni a na nohou černé samodržící punčochy, a na těle měla červenou halenu s poměrně slušným výstřihem, kde se vzdouvaly krásně kulatá a plná prsa. Nohy jí stále pomalu rozjížděly od sebe a já měl víc prostoru k hlazení jejích stehen, hladil jsem ji po vnitřní straně stehna od kolene a pomalu se posouval výš a výš až jsem byl celou rukou pod sukní. Pořád jsem stoupal pomalu nahoru, až jsem narazil na měkkou a vlhkou překážku. Ale to vlastně nebyla překážka, to byl přece můj cíl. Posunula se na židli kousek dolů, ale mohla nohy rozevřít trochu víc a já měl přístup až k její pěkně vlhké mušličce. Stále se na mě pevně dívala a mě to strašně vzrušovalo.
Zdálo se to jako chvíle, ale asi to bylo dost dlouho na to, aby nám připravili jídlo. Když jsem slyšel přicházet číšníka, rychle jsem ruku vytáhl z pod sukně a položil ji na její koleno. Hned jak číšník odešel jsem se k ní naklonil a políbil ji na ústa. Jídlo sice bylo před námi, ale ani jeden jsme na něj určitě vůbec nemysleli, přesto jsme se do jídla pustili. Občas jsem se neudržel a rukou jí zajel zase pod sukni, neměla kalhotky, chodí prý vždy na ostro, dnes teda rozhodně byla. Otevřela mi svůj klín pod stolem a já mohl prstem zajet do její štěrbinky. Byla neskutečně vlhká, bylo to krásné a vzrušující. Prst mi dovnitř vklouznul úplně sám, přestala jíst, položila se do sedadla a užívala si to co se dělo pod stolem. Položila mi ruku do klína pevně přes kalhoty stiskla moje vzrušené péro a jen ho tak držela. Začal jsem ji prstem projíždět kundičku, nejdřív jen jedním, ale po chviličce jsem přidal ještě jeden a palcem jsem jí ještě dráždil poštěváček. Byla šíleně vlhká, prsty mi tam zajížděli jako po másle. Netrvalo to dlouho a cítil jsem jak se jí začínají stahovat svaly v rozkroku, pokračoval jsem a ještě trochu zrychlil a v tom to přišlo, najednou z ní začala téct tekutina a bylo jí docela dost, měl jsem obavu, aby nestříkala až ke dveřím, ale co kdyby, tak řeknu, že se mi vylila voda 😊. Při pohledu do jejího obličeje jsem viděl, že přesně tohle chtěla, pro to si vlastně přišla, bylo to jedno z jejích tajných přání a já byl moc rád, že jsem mohl být jeho součástí.