Welness víkend s priateľmi

17.03.2011 · 14.788 Aufrufe RedMerlot

Už dlho padlo rozhodnutie, skusiť posunúť náš sex niekde ďalej. Po reakcii na viaceré fotky a inzeráty to konečne vyšlo. Dohodli sme sa s mladým párom (okolo 30-ky), ktorému vyhovoval aj náš vek (tesne po 30-ke). Presne podľa nášho návrhu sme našli malý penzión s privátnym wellness, útulnými izbami a malou víkendovou návšetvnosťou, tak aby nás nič, ani prebytočný personál nerušilo. V piatok na obed, pred odchodom sme sa nevedeli dočkať, ale mali sme obaja stres, ako keby sme šli na prvé rande, ktoré je už pár rokov za nami. Ona (volajme ju Romana: 170 cm vysoká blondýna s vlasmi po ramená, s vyšportovanou postavou, s pekne napasovanými texaskami a jemne priesvitnou ružovou blúzkou, on (Peter) 185 cm vysoký bývalý športovec, rovnako v texaskách a modrej košeli.

Cesta netrvala ani hodinu a boli sme na mieste. Očakávania gradovali, aj keď sme sa videli tu na serveri amateri.cz na fotkách, realita je predsalen vždy trochu iná. Dohodnutý čas na večeri o 19.00 platil. Sedeli chrbtom ku stolu, a my sme sa k nim blížili, tak že vlasnte ani jedna strana nemala šancu "cuknúť". A dobre sme spravili. Oproti nám sedel pár trochu mladší od nás, Katka mala podobnú postavu ako ja, a Martin bol od môjho priateľa trochu vyšší, ale s podobnou postavou. Obaja sa na nás usmievali a rovnako ako my, boli plný očakávania, keďže ani oni ešte takúto skúsenosť neabsolvovali. Na úvod padla fľaša sektu, k jedlu fľaša vína a pomaly sa začínala dobrá nálada. Evidentne sme si rozumeli, a skoro 2 hodiny sme si rozprávali zážitky z dovoleniek a popri tom sme absolvovali výborné jedlo miestnej reštaurácie. V reštaurácii sme nakoniec o približne deviatej ostali sami (čašník sa občas prišiel opýtať, či všetko máme a dolial víno, ale vzadu v kuchyni asi sledoval niečo v TV). Katka a Martin viditeľne nemali také skúsenosti s alkoholom ako my, a boli už v dobrej nálade. Martinova ruka v čase neprítomnosti čašníka bola neustále na stehne, alebo možno aj v vyššie pod Katkinou modrou minisukňou, ktorá bola iste vyhrnutá z dlhého sedenia. Po chvíľke, keď zbadali, že sa obaja na nich pozeráme trochu sčervenali, ale prezradili nám, že boli tak vzrušení, že si Katka nevzala ani nohavičky, a už teraz sú maximálne, a Katka tečie ako potom, čo Martin každú chvíľu skúša. Tak sme neváhali, vytiahli foťák a popod stôl spravili Katke sériu prvých fotiek, s rokou, ale aj bez martinovej ruky.

Vzrušenie prešlo aj na nás, tak sa Romana odhodlala vystihnúť chvíľkovú neprítomnosť čašníka a všetkým nám ukázala svoje pevné dvojky, ktoré Martin nezištne cvakol do foťáku, ponad stôl v reštaurácii. Účet sme si dali pripísať na izbu a vyrazili sme do wellness, ktoré bolo dohodnuté s recepčnou už pri príchode. Ako nás videla prechádzať okolo recepcie, stretli sa nám pohľady, a z toho jej bolo jasné, že wellness v noci je využívané na stretnutia "iného druhu" a mala som pocit, že som v jej očiach zahliadla aj jemné vzrušenie, či túhu :-)

Wellness bolo pekné, malé útulné, so saunami a veľkou vírivkou medzi nimi. Tá bola poriadne vyhriata, a ticho šumela. Celý priestor bol osvetlený, čo sa nám veľmi nepozdávalo, tak sme pozhasínali a nechali svietiť len svetlo vírivky a kým chlapi zhasínali, my sme zapálili zopár sviečok. Dvere wellness nemali zámok, tak sme sa museli spoľahnúť na recepčnú, ktorá nás púšťala, že sem nevpustí napríklad partiu futbalistov. Ďalšia vzrušujúca chvíľa sa blížila. Chalani pri vypínaní svetiel boli rýchlejšie hotoví, a tak už sedeli nahý vo vírivke, samozrejme rovno oproti schodom, aby dobre videli náš príchod. S Katkou sme sa na seba pozreli a v dobrej nálade sme zhodili veci, až na podprsenky, z ktorých sme si pomohli navzájom.

To už chalani s veľkými očami z vírivky pozorne sledovali, a aj napriek spornejšiemu osvetleniu mali dobrý výhľad. Katka mala podobnú postavu ako ja, a trochu väčšie prsia, ktoré som mala možnosť vidieť z blízka a aj Peters z vírivky. Nastala trochu trápna chviľka, lebo sme sa pohľadom nevedeli dohodnúť, ktorá v plnej nahote prvá prelezie cez schodíky vedúce do vírivky, za stáleho pohľadu našich priateľov v nej. Mám so saunou skúsenosti, tak som nechcela ďalej zdržovať a odhodlala som sa. V najvyššom bode rebríka osvetlilo celú miestnosť, to Martin s pripraveným vodotesným foťákom využil prvú dobrú príležitosť a spravil mi foto. Tak som ešte pár krát zapózovala, aby som mala ešte ďalšie fotky na pamiatku a vkĺzla do horúcej bublinkovej vody, ktorá bola úplne nepriehľadná. Na rade bola Katka. Tej teplo vo wellnesse pomohlo ešte k lepšej nálade a pravdepodobne aj Martinova ruka v reštaurácii urobila svoje. Katka sa vyšplhala na rebrík, a v očakávaní fotiek začala robiť rôzne erotické pózy, chytala sa za prsia a za do čista vyholenú pipku, a na koniec si spravila aj jednu cudnú fotku, keď si zakryla prsia aj rozkrok rukou. Martin spravil asi 20 fotiek, mňou prešla vlna vzrušenia a po prieskume hmatom som zistila, že Peter je úplne tvrdý. Aj keď som ho nahmatala, neodtrhol pohľad od Katky, pózujúcej na rebríku. Po chvíľke vysedávania a rozprávania si nejlepších sexuálnych zážitkou nastala chvíľa, na ktorej sme boli dohodnutí. Vzájomné nafotenie. Martin sa vôbec nesrkýval a hladkal počas bozkávania sa s Katkou jej prsia, jej ruka smerovala medzi bublinky vírivky, ale jej cieľ sa dal ľahko odhadnúť. Vybehli sme s Petrom z vírivky a na jej kraji som ho začala cucať. Katka s Martinom si to po chvíľke všimli, martinova ruka opustila katkine prsia a začala nám robiť fotky. Po chvíľke sme sa vymenili, Peter ma teraz krásne lízal, čo samozrejme na fotkách bude vidno iba z výrazu mojej tváre.

Náš počiatočný ostych bol úplne preč. Nemohla som sa dočkať, kým si ma napichne. Ako keby to Peter tušil, sadol si na kraj vírivky a ja som neváhala a nasadla. Milovali sme sa asi 10 minút, za stáleho blískania martinovho foťáku, čo nás však vôbec nevyvádzalo z miery. Peter ma popri tom bozkával na prsiach, cucal bradavky a Martin chcel mať očividne aj lepšie zábery, tak z vírivky za jemného protestu vstal a fotil nás zo všetkých strán. Katka, klačiaca vo vírivke kolenačkovala za ním, snažila sa cucať jeho tvrdé panstvo, keď sa Martin práve zameriaval na fotenie. Na Petra to prichádzalo, tak som zosadla a dokončila ho pusou, za výdatnej pomoci ruky, ktorou som sa mu hrala s vajíčkami. Ozval sa potlesk Martina a Katky.

Boli na rade,... Pokračovanie v ďalšej poviedke.

Ähnliche Geschichten