Letná dovolenka časť 2

06.08.2022 · 1.636 Aufrufe peTer1903

Tak a máme pred sebou druhý deň dovolenky.

Na druhý deň ráno som sa zobudil a premýšľal som čo sa to medzi mnou a Denisou udialo. A čo nato moja Majka či jej muž Pišta.No na druhej strane to bolo úžasné a obom sa nám to páčilo.
Osprchoval som sa a išli sme s Majkou na raňajky.Denisa už tam bola ako ma uvidela išla si po kávičku.Pozdravila ma a jemne sa o mňa obtrela až sa mi začal môj penis preberať k životu.V tom mi ešte stihla pošepkat, že večer mám prísť do sauny.Tak som jej prikývol.
Čakal ma dlhý deň plný turistiky a pritom som myslel na večer plný vzrušenia.Turistika bola dosť náročná a blížil sa večer.O siedmej večer sme išli s Majkou na večeru po večeri sme si dali ešte pivko.Potom som sa Majky spýtal že či nejde so mnou do vírivky.Povedala, že nie vraj toho má dosť.
Tak som išiel sám.Dobre som vedel čo má tam dnes podvečer čaká.Bola to opäť Denisa moja kolegyňa ktorá mala na mňa opäť chuť.Denisa bola 45 ročná atraktívna a udržiavaná žena.Prečo aj nie chodila pravidelne do posilňovne a dbala na svoju sexy postavičku.Mala krásne prsia aj keď mala po dvoch deťoch dnes už dospelých.
Malá krásnu šťavnatú mušličku vyvolenú a strede jemne zarastený pásik.Ten pohľad by postavil asi každého.Vo wellnese bolo ešte pár ľudí okrem mňa.Tak som si išiel sadnúť do vírivky kde bola už aj Denisa.Pozdravili sme sa a rozprávali kde sme prežili dnešný deň.Pozeral som na jej pekné pevné prsia ktoré vykúkali spoza bubliniek vo vírivke.
Ako som ju tak pozoroval tak mi začal vták tuhnúť no nechcel som to nechať na sebe vidieť.Denisa sa len usmievala zrejme si to všimla.Asi po pol hodinke sa wellness postupne vyprázdnil a zostalo tam len pár jedincov.S Denisou sme sa tak postupne a nenápadne presunuli do parnej sauny.
Denisa s potešením konštatovala na túto chvíľu som čakala celý čas.Ja jej hovorím veď aj ja.
Ľahla si na lehátko v saune a trošku si roztiahla nohy tak aby si mohla dať ruku do rozkroku a jemne si začala hladiť chĺpky na jej mušličke.
Po chvíľke pozorovania som pristúpil bližšie k nej strhol som zo seba osušku a začal som jej jemne bozkávať jej bradavky.
Okamžite jej stvrdli ako dva gombíky.
Začal som jej krúžiť jazykom dookola celej bradavky ona mi pritlačila hlavu k jej stvrdnutym prsiam.
Stále si jednou rukou hľadkala mušličku,poroztiahla si na nej pysky a tlačila si dnu jeden prst.Po chvíľke si tam zasunul a aj druhý a poroztiahla si viac dierku a masíroval si klitoris.
Ja som sa venoval jej prsiam a postupne som išiel jazykom nižšie až do podbruška.
Po chvíľke si dala prstiky z mušličky von a ja som využil príležitosť a zablúdil som jazykom medzi jej roztiahnutu mušličku.Zacal som ju lízať po celom obvode jej mušličky.
Pomaličky som jej oblizoval pysky aby mi neunikla ani kvapka jej sťavičky.Potom som zašiel jazykom hlbšie do dierky a prešiel som po celej dierke až ku klitorisu.
Klitorisu dom sa venoval dlhšie jazykom som naň zatlačil a lizal som ho krúžil dookola.Denisa začala potichučky vzdychať až zvyšovala hlas bolo jej to zrejme veľmi príjemné a vzrušujúce.Zacala poriadne vytekať zrejme na ňu išla prvá dávka orgazmu.
Začala jej z mušličky striekať veľká dávka sťavičky.
Takýto silný orgazmus som u ženy ešte nezažil.
Po chvíľke až jej to skončilo tak som sa priblížil s mojím krásavcov k jej dierke a začal som ju na povrchu dráždiť.
Pomaličky som jej zasuval môjho krasavca do jej mokrej dierky hlbšie a hlbšie až tam bol úplne celý.
Veľmi ju to vzrušovalo ,lebo začala zintenzívnovat jej vzdychy a ja som poriadne a tvrdo odrážal až po koreň.
Po chvíľke som prestal. Denisa má odtiahla položila má na chrbát.Rukou si chytila môjho krásavca a nasmerovala si ho ku svojej mokrej buchtičke.
Nasadla si na mňa a pekne pomaličky začala na mne jazdiť.
Postupne zrychlovala a krútila sa na ňom.Ja som zatiaľ využil príležitosť a chmatol som ju za jej tvrdé prsia a začal som ich masírovať.Bradavky mala pekne tvrdé.Potom sa tvárou pritiska ku mne a ja som vzal jednu bradavku do úst a jemne som si ju pridržal zubami . Denisa bola po tomto celá bez seba a jazdila ešte tvrdšie ako pred chvíľou.
Asi po piatich minútach tejto divokej jazdy som zacítil obrovský tlak vo svojich vajciach a po chvíli prišiel výstrek priamo do jej dierky. Ešte chvíľku sa krútila na mojom vtákovi.Potom zo mňa zišla dolu a stiekolo z nej moje démoni na mňa ktoré po mne porozotierala.
Chvíľu sme len tak oddychovali a ležali vedľa seba.
Zrazu si ho vzala do rúk.Bol celý mäkký a chcela ho znovu prebudiť k životu.
Po riadnej chvíľke sa jej to nakoniec podarilo stiahla mi predložku a špičkou jazyka mi začala dráždiť dierku na mojom krasavcovi.Bilo to veľmi príjemné.Po chvíľke som to nevydržal odtiahol som sa od nej a povedal som nech sa dá na stiry ako fena. Začal som ju dráždiť v rozkroku a sťavičku z jej pičky som začal rozotierat po okolí jej análneho otvoru. Začala strešné vzdychať.Potom som jej povedal nech si dá kolená ešte viacej od seba.Roztiahol som jej polky naklonil sa k jej zadočku a začal jej dráždiť anál. Neskôr si položila hlavu na zem a análna dierkya sa jej ešte viacej pootvorila čo som hneď využil.
Zasunul som jej do análu jazyk a začal som jej krúžiť po venčeku análneho otvoru.
Po chvíli som prestal,lebo som zistil že jej analik je pripravený na zasunutie dovnútra.To som aj využil a pomaličky som ho jej dával dovnútra aby ju to moc nebolelo.
Najprv len po špičke žaluďa.Neskôr hlbšie.Denisa začala vzdychať no neviem či od bolesti,alebo od vzrušenia.Ni nevenoval som tomu veľkú pozornosť. Začal som do nej pekne vznikať a konečne som prvý krát zažil análny sex.Bolo to pre mňa niečo nové a vzrušujúce .Zrazu som si všimol ,že sa Denisa znova urobila. To ma strašne vzrušilo a začal som do nej viac priražat a nakoniec to prišlo aj na mňa.Zalial som jej celú dávku semena analom.Pekne jej to stekala z riťky von.Bol to krásny výhľad. Potom som ho vytiahol a odišli sme do sprchy.Kde sme si užili po tak náročnej saune riadny prúd vody. Poutirali sme sa odišli sme každý do šatne kde sme sa prezliekli a odišli každý do svoj izby. Ďalší deň dovolenky bol za nami a my sme si ho s kolegyňou užili do sýtosti.Bolo to niečo čo som ešte nikdy nezažil takýto prúd orgazmov.No po tomto náročnom dni som veľmi rýchlo zaspal a premýšľal som ako to vymyslieť a opäť si s Denisou užiť príjemný dovolenkový deň.
Na záver tohto príbehu Vám želám príjemný zvyšok dňa a vzrušujúce zaspávanie a teším sa ďalšie spoločné chvíle s Vami.Tak dobrú noc.