Moje první trojka MŽŽ - Soutěžní

12.11.2022 · 3.056 Aufrufe Polymorf

Sex ve třech ... to je něco, po čem asi touží většina z nás. Každý podle svých představ, ale všichni bychom tam prostě chtěli tu osobu navíc. Svou první trojku MŽŽ jsem měl pár let zpět, a nikdy na to nezapomenu. Dost silný zážitek už jen vzhledem k okolnostem. Posuďte sami.....

Léto bylo v plném proudu, noční teploty velmi příjemné , škoda sedět doma na zadku. Kamarádka Péťa mě vytáhla do města na burger festival. Nálada byla moc fajn a ještě jsme ji podpořili trochou alkoholu. Pilo se, jedlo a tančilo. Nikoho dalšího jsme tam ale neznali, a tak jsme dostali nápad přivolat naši kamarádku Kamču. Která bydlela ve vedlejší obci. Když však zvedla telefon, nebyla moc nadšená, neboť už dávno spala. "Ahoj, co potřebuješ? Já už mám půlnoc...". Na nějakou párty neměla vůbec pomyšlení, navíc měla doma děti, mezitím co její muž byl někde na pivě. "Kamčo, dej to rychle chladit, my tedy dojdeme za tebou!". A bylo domluveno.

Než začnu mluvit o samotné návštěvě, je třeba ještě zmínit, že s Peťou jsme spolu dříve nějaký čas spávali a Kamču jsme vždy rádi provokovali. Ona je totiž hrozná koketa. Má ale většinou jen na puse a pak skutek utek ..... až tedy do této noci.

Kamča, oblečená jen v noční košilce, nás ve dvoře uvítala šeptem, neboť děti spaly s otevřeným oknem do pokojíčku. Udělali jsme si pohodlí v houpačce a v tichosti pokračovali v debatě prolévanou alkoholem. Seděl jsem mezi nima a nedokázal spustit oči z Kamčiných velkých prsou, které se moc hezky na volno pod noční košilkou rýsovaly. Péťa si všimla kam směřují mé pohledy, a jako malá zlobivá holka začala po Kamči házet křupky, které nám Kamča nabídla. Když se pak ale trefila do výstřihu, začalo mi být jasné o co se snaží. S žertem na jazyku jsem Kamči drze sáhl do výstřihu, abych jí z tama tu křupku vylovil. Jen co jsem se dotkl jejich krásných prsou, všechna krev se mi nalila do rozkroku. A tak jsem neváhal a další hozenou křupku už lovil z výstřihu ústy. Kamča se sice na oko tvářila, že se jí to nelíbí, ale moc se zrovna nebránila. Péťa si všimla jak se rychle mění nálada nás všech, využila situace a "omylem" vysypala pár křupek na můj klín. Kamča se dlouho nerozmýšlela, a ihned mě něžně rukou obírala. Načež poslední křupku nabrala ústy a provokativně se mi při tom přes kalhoty zakousla do mého tvrdého péra. Péťa zase jako malá holka vzala křupku a tentokrát mi jí šoupla až pod trenky. "Kami, myslím, že jsi tam ještě jednu nechala.". A tím to odstartovalo...

Péťa mi rozepla pásek, potáhla kalhoty dolů a Kamča šla lovit křupky rovnou z mého rozkroku. Něžně vzala do úst křupku a ještě něžněji olízla můj penis. Péťa, jako správná kamarádka, ihned chytla Kamču za vlasy a můj penis nasměřovala přímo do jejich úst. Vzrušení bylo neskutečné. Navíc podpořené adrenalinem, neboť měly děcka otevřené okno přímo k nám a nevěděli jsme kdy se vrátí Kamčin muž. Netrvalo dlouho, a můj penis olizovaly obě najednou. Já si tu chvíli jen užíval a mačkal oběma jejich velká prsa. Jelikož jsem s Kamčou nikdy dřív nic neměl, chtěl jsem se pověnovat především jí. Položil jsem jí tedy do houpačky a lízal jsem její už tak dost vlhkou kundičku. Cítil jsem jak teče. Péťa se mezi tím pusou starala o mé péro a šlo jí to jako vždy skvěle. Když jsem pak odtrhnul jazyk od Kamčiné kundičky, zašeptal jsem jí do ouška "Naskoč na mě, chci tě píchat." Nervózně se koukla na okna do pokojíčku a posuvná vrata do dvoru, mávla rukou a napíchla se na můj penis, který byl vzrušením k prasknutí. V hlavě mi proběhlo "Konečně tě píchám ty koketo!"

Péťa nás chvíli s rukou v klíně sledovala a tu a tam někoho hezky polaskala. Ví kam sáhnout a kde líznout. Kamči dráždila vzrušením tvrdé bradavky a mě občas chytla za koule. Prostě paráda. Kamčiná prsa mi poskakovala před očima, když se najednou Péťa zvedla, že si potřebuje odskočit na toaletu. Při snaze rozsvítit si na schodišti, omylem cvakla po otevírání posuvných vrat do dvora. V tu chvíli mě a Kamču popadla panika, neboť jsme si mysleli, že se muž vrací domů. Kamča seskočila rychleji než byste řekli "švec" a já měl téměř ihned penis na půl 6. V tu chvíli se ozval Petřin smích a nám spadl kámen ze srdce. "Zabiju tě!" - Přecedila Kamča přes zuby. Po tomhle šoku už Kamča nebyla schopná pokračovat a já taky neměl nejlepší pocit. Naštěstí se Kamča stihla hezky udělat. Jenže já měl stále plné koule!

Akci jsme po chvíli rozpustili, byl nejvyšší čas jít s Peťou domů. Po cestě jsme se tomu ještě mnohokrát zasmáli. A když si pak Péťa uvědomila, že jsem se nestihl udělat, řekla "Pojď sem ty chudáčku." Stáhla mi kalhoty a uprostřed silnice mě začala kouřit. Jelikož už byly pozdní večerní hodiny, nebo spíš brzké ranní, nebylo už nikde živáčka. A tak si mě pak uprostřed silnice s výhledem na město osedlala a rozjela svou jízdu až ke vzájemnému orgasmu. Perfektně zakončený večer a vzpomínky, které jen tak z hlavy nedostanu. Mám úžasné kamarádky!!!