Rimming on the beach

27.12.2022 · 4.292 Aufrufe TMVSOM

Stravili sme tohtorocnu letnu dovolenku v malom stredomorskom rezorte. Dva tyzdne pohody v kombinacii s tym, ze deti su uz vo veku, kedy maju svoju izbu a my s manzelkou spime sami. Do toho svagrina s priatelom, ktori obcas postrazia ci dozru na deti. Oni styria boli bazenove osoby, a my s manzelkou sme viac na kupanie sa v mori. Z netu sme vedeli ze nedaleko hotela je niekolko malych zatok, s pieskovymi plazami a sukromim. Tak sme si obcas pozicali skutrik a vyrazali sme. Len tak, maly ruksak s vodou a velkou osuskou.

Nas treti vylet nas nasmeroval na plazicku s fakt blbym pristupom. Dostali sme instrukcie kde zaparkovat a ako zostupovat, ktore nas priviedli na kuzelne miesto. Bolo uz popoludni, okolo stvrtej. Hnusne horuco. No miesto bolo nadherne. Avsak bolo hlavne prazdne. Preto sme sa okamzite vratili k myslienke, ktoru sme niekolko krat preberali. Sup z oblecenia, ziadne plavky, podme donaha a naostro do vody.
Mame sice uz svoj vek, ale snazime sa udrziavat si sportove postavy. No nahotu nevyhladavame, preto nam na opalenych telach svietili biele mieste.
Horucava vrcholila, more bolo osviezujuce a normalne sme si to uzivali vo vode. Milovanej polovicke sa obcas vynorili bradavky. Ked zistila ze ma vzrusuje jej delfin, teda pohyb ked sa ponorila a nad hladinou sa na kratucky okamih objavila jej belostny zadocek, urobila to niekolko krat a uz som na nu dorazal totalne naliatym vtakom.
Navrhol som jej, aby sme isli na breh, ze mam na nu chut, ale nechcela. Ked vsak videla ze som nenormalne nadrzany, presunuli sme sa do mensej vody. Obcas sa ponorila aby mi ukazala zadocek, a zaroven si zobrala moj penis do ust. Obcas sa prisala na moje usta a rukou ma robila. Samozrejme ze som si vystrek nechal na okamih, ked bol v jej ustach. Teda taky bol plan, ale nevysiel podla planu, urobil som sa asi sekundu po tom, ked sa uz vynorila. Nevadi, bolo to super.
Lahli sme si osusku, nechali na seba posobit slnko aby nas hladilo. Stale sami, v malej uzatvorenej zatoke, pristup len zhora po strmom chodniku, citili sme sa absolutne uvolnene. Za tie toky poznam moju manzelku, viem ze ked sa ja urobim, v nej sa vtedy nieco zapne a zacne byt nazhavena. Stacilo sa jej len jemne dotykat bradaviek, bruska, stehien, zdovodnujuc to, ze sa len hram s kvapkami. A po par okamihoch uz nepokojne zacala vrtiet bokmi.
Nie sme v rozpravke, nemam 20 rokov ale uz 46. Ked sa raz urobim, potrebujem par minut aby som dal dalsie cislo. Takze som sa ani nepokusal do nej vniknut, na to nebola tvrdost. Viem sa vsak z tejto situacie vylizat. Presunul som medzi jej nozky a zacal ju jazyckom laskat po muslicke. Zobral som jej klitacik medzi pery, cmulal som ho, sal z nej vsetku tu vlhkost, a myslel som, ze kazdu chvilu sa dostane na vrchol. Namiesto toho ma prekvapil jej hlas: pockaj, otocim sa a hraj sa mi prosim s ritkou.
Moznost hrat sa s ruzovym pucikom mojej polovicky, to je znamenie jej maximalneho uvolnenia. Lizkal som jej ritulu, jazykom do nej vnikal a ona sa svojou vlastnou rukou urobila do jedneho mohutneho orgazmu. Lahol som si spat k nej, slnko kleslo nizsie, teplo bolo stale obrovske. Pozerali sme sa jeden druhemu do oci, a zacali sme sa smiat.
Milujem Ta,
Sme ako nadrzani tinedzeri.
Bolo to nadherne.
Dame este jedno cislo, uz mi zase tvrdo stoji?

Manzelka sa podvolila, ziadna divocina, ale volame to nasa manzelska klasika. Obaja na boku, tvarou k sebe, nohy prepletene a pomalicky do nej vnikam. Ako sa to vzrusenie predlzuje, tak sa zrychluje tempo a nakoniec som to nej vsetko vystriekal.

Zhore sa ozvalo Hallo, a zostupoval k nam mlady parik. Anglicky nam povedali: sorry, nechceli sme vas vyrusovat. Ale ani prerusovat. Tak sme ticho pockali kym skoncite. Ale bolo to super.

Zahambene sme sa obliekli a .. potom sme si povedali, ze mame stastie. Mohli prist o par minut skor a to by nas nachytali, ako jej lizem ritku. Je to sice super praktika, velmi intimna ale neskutocne vzrusujuca, malokto ju vsak praktizuje. My ano, obojstranne. Takze sme fakt mali stastie, takto videli len nase milovanie, vtedy by videli nasu intimitu.