Odměna v hotelu

27.02.2023 · 4.157 Aufrufe LysakaBystrouska

Nedaleký hotel poskytoval vše co Michal s Michaelou potřebovali.
"Oni bydlí ve stejném hotelu jako my?" zeptala se Michaela a tázavě se otočila k Michalovi.
"Ano, mysleli jsme s Adamem že to bude pohodlnější. Přijeli včera večer jako my" Odpoví krátce Michal a dále se věnuje řízení.
Michaela se snažila vzpomenout na včerejší příjezd, ale bylo to marné, dozvuky orgazmů a celkové atmosféry byly silnější a mozek se nechtěl zaobírat minulostí. Alespoň né tak vzdálenou.
Stále se jí honily v hlavě obrazy které se odehrály před malou chviličkou.
"Nikdy jsem si nepomyslela že to bude takové", debatovala sama se sebou Michaela.
"Mám přece nějaké zásady, nastavila jsem si mantinely, které jako submisivní kurvička nepřekročím. A tohle bylo do prdele co?" Myšlenkové racionální pochody se mísili s pocity a právě prožitou realitou.
Nejtěžší bylo si přiznat sama sobě že se jí to líbilo. A jako že hodně líbilo.
Ano, prvotní šok a pocit úzkosti nebyli úplně příjemné, ale to vše platilo do chvíle než dostala od Michala příkaz:
"Otevři pusinku, kurvičko" pak nastal zlom. Nebyla schopna logicky myslet, cítila jak ji pulzuje kundička. V tu chvíli pro Michaelu jiná možnost než poslechnout neexistovala. Nikdy si nemyslela že to bude tak naplňující pocit vzrušení. Nicméně to co zažila potom předčilo všechny její nejtajnější fantazie.
Jen při vzpomínce na větu "vystup si" Michaele cukne v podbřišku a ztopoří bradavky. To nečekala.
Na její tázavý pohled Michal odpověděl přikývnutím. Někde hluboko v paměti se vynořil pocit, který měla při psaní poukázky na cokoliv: " bude pánovi dělat čubku a držet když si to bude přát" Jenže, něco si myslet a něco dělat jsou rozdílné věci. Tedy dokud si neuvědomíte že máte prostrčené tělo okénkem do auta, vytaženou sukni a vaše šťávy vzrušení vám tečou po stehnech.
Při této myšlence sebou Michaela cukla a probrala se ze snění.
"Dobrý"? Zeptal se Michal. "Za chvilku tam budem"
Nicméně ani otevřené oči nikam nevymazali to co Michaela cítila. Další a další příraz, cítila jak se jí při tom natřásají kozy vystrčené dovnitř auta, znovu a znovu, Adam zrychloval tempo. Adam, kterého poprvé viděla před deseti minutami a teď se jí z toho podlamují kolena a on ji víc a víc tiskne na dveře auta. Michaela věděla že při tom už přivírá oči a hlasitě vzdychá. Věděla že se na ni Michal dívá.
"On to věděl" problesklo jí hlavou. Věděl že tohle byla ta chvíle kterou si jako kurvička představovala, ale její submisivní já se nikdy neodvážilo si to přiznat.
Další a další příraz, Michaela otevřela oči, viděla jak se k ní přitáhl Michal. Cítila jak jí přejel prstem přes rty, polibek na krk...
"Udělej se!" uslyšela od něj. V tu chvíli Michaela explodovala, vlna extáze ji začala vibrovat celým tělem. Bylo to svolení a příkaz zároveň a ona věděla že ho splní.
"Jsme tu" Michal zaparkoval přímo před vchodem hotelu. "Pojďme si dát sprchu na pokoj" dnešní den ještě nekončí". Řekl Michal a přidržel Michaele vchodové dveře hotelu.
"Ráda" odpověděla Michaela.
Chvíle oddechu všem prospěla. Alena se ujala role hostitelky. Přichystala vychlazenou láhev šampaňského na stůl.
V zrcadle si porovnávala své sexy prádlo, přes které potom přehodila saténový župánek.
"Jsem připravena" Adame, povídá Alena a sedá si ke stolu.
Adam otevírá dveře pokoje. Pokynem ruky zve Michala s paní dále.
I když má Michaela oblečené volné šaty, místy je možné zahlédnout kousíčky červeného prádla.
Děvčata se po vykonané zkoušce cítí jednoznačně uvolněněji. Alena otevřeně vtipkuje, do doby než ji Adam vrátí do reality:
"z mého pohledu jsi byla rozpačitá a váhavá" povídá. Alena se očividně začervená " myslela jsem že to tak máš rád" odpoví Adamovi a sklopí oči. "jsem plachá no" pokračuje Alena. "Ale určitě ti to vynahradím" ukončuje tuto konverzaci a zve všechny přítomné k přípitku.
Šampaňské přišlo všem vhod, ženám dodává odvahu a mužům vítanou chvíli pauzy aby nabrali sil.
Odlehčená konverzace pokračovala dokud láhev nevyschla úplně. Pánové byli již značně "napjatí" a nedočkaví. Adam se pohodlně uvelebil do křesla v rohu pokoje: "Tak můžete začít holky, my se budeme chvíli dívat."
Michal přikývnul.
Alena elegantním pohybem nechala sklouznout župánek na zem. Přistoupila k Michaele a pomohla ji vystoupit ze šatů.
Začne ji líbat, alkohol a zážitky z aut ji dodávají odvahu. Ruce zkoumají zakřivení ženských těl, obejmutí zadečku znamená smysluplné stisknutí prsou partnerky. Nesmělá první pusa se rázem mění ve vášnivé líbání. Alena pokračuje níž, vezme do úst bradavku Michaely a začne ji sát. Její ruce přitom pokračují níž, Michaela se nebrání. Lehce se rozkročí a čeká. Cítí jak ji Alena zajíždí do kundičky, je vlhká a vzrušená.
Michaela přivře oči a lehce přirazí na ruku Aleny.
"Pojď na postel" šeptne Michaela. Povalí Alenu na záda a začne polibky sjíždět níž a níž.
Prádlo mezitím už nepotřebně leželo poházené kolem postele.
Michaela se s jistotou přisála Aleně na klitoris, pro Michala a Adama to byl nepřehlédnutelný signál.
"Chci tě také ochutnat" Začala žadonit Alena.
Michaela nečekala na další pobídky, obkročmo se otočila nad Alenou no pozice 69...
Jejich jazyky měli spoustu práce, kundičky se začali lesknout. To už chlapi nevydrželi. Cestou k posteli odhodili oblečení.
Každý přistoupil ke své ženě ze zadu a nejdříve jedním, pak dvoumi prsty začali protahovat vlhkou a vzrušnou kundičku.
Na tento podmět děvčata nedokázala pracovat jazyky a začala zhluboka oddychovat.
Adam se pousmál a naznačil Michalovi, který pochopil jeho úmysl a přikývnul.
Michal se přiblížil svým tvrdým penisem k Aleně a přejel ji s ním po ústech. Alena dobře věděla co má dělat a podruhé už neváhala, vyplázla jazýček a pootevřela ústa, tak akorát aby při Michalově pohybu dovnitř stáhla rty předkožku a mohla si užívat jeho nalitý žalud. Mezi tím Michal cítil jak mu Michaela začala šukat prsty, které v ní měl zabořené.
Zvedl oči aby se přesvědčil o své domněnce. Ano, Michaela přesně s rytmu přírazů kouřila Adama, s chutí a energicky.
Po chvíli Adam chytil Michaelu za vlasy a nasměroval ji zpět na Aleny klitoris, "kouření bylo dost, teď se bude šukat" řekl Michalovi a nasměroval si ho mezi závojíčky Aleny. Michal ho vrazil jedním přírazem do Michaely. Děvčata měla značně snížený práh aby se udělali. Naopak pánové po předchozích výkonech měli síly dost. Pravidelné přírazy, pohled na dvě nahá ženská těla...
"Nejlíp kouří když dostává pořádně naloženo" mrknul Michal na Adama.
"Tak já to zkusím", Adam uchopil Michaelu za bradu aby otevřela pusinku. Během mžiku si Michaela připadala jak šukací panenka, dva borci co do ní buší z obou stran ji v tu chvíli přivedli k hlasitému orgasmu.
"Zkusíme takhle udělat i tu moji" povídá Adam, když se Michaela zhroutila bokem na postel.
Než se Alena stačila zorientovat proč se nic neděje...
Adam opět chytil Alenu za půlky a bez kompromisu ji začal mrdat, jí se z toho točit svět. Nemohla se soustředit na nic.
Alena ležela na zádech, nohy od sebe. Adam stál u kraje postele a udržoval pravidelné tempo, natáhl se k Aleně, políbil ji a zašeptal:
"Viděla jsi jak se udělala Michaela?" "Ano" odpověděla Alena. Potom bez váhání zaklonila lehce hlavu směrem k Michalovi, který stál za ní a drze pootevřela pusu, nestačila si ani přejet jazykem přes rty, Michal byl rychlejší. Překvapilo ho jak snad a jak hluboko dokáže Alena kouřit, ta měla stejný problém jako Michaela, po pár přírazech se začala svíjet, tak silný orgazmus se nevidí každý den, celá se třásla.
Adam zvolnil a naklonil se nad ní. vzal její obličej do dlaní a vychutnával si její výraz ve tváři. Alena ležela a zhluboka oddychovala, Michal s Adamem stáli nad ní, oba měli ještě dost sil, ale Alena už nejevila žádný zájem.
Michal se rozhlédl po posteli, když se jeho pohled setkal s pohledem Michaely, cukla sebou a vyjela prsty z kundičky, jako že si to nedělá při pohledu na Alenu a její orgazmus.
Nestihla se ani moc rozkoukat a už seděla na Michalovi, byla to pro ni příjemná změna že se nemusí starat jestli se trefí, Alena ji asistovala a pečlivě nasměrovala Michalovo penis. Michaela pár krát přirazila, v tom ucítila na zádech ženská prsa, jak se tulí, tisknou se k ní a sjíždí níž. Ucítila jak se jí nehty Aleny zasekávají do půlek a roztahují je. Jazyk, její jazyk na zadní dírce, Michaela se při tomto pocitu celá sevřela, ale nečekala co bude dál. Ucítila chladivý gel, Alena ji jím masírovala prdelku a v druhé ruce svírala Adamovo ocas a směrovala ho přímo do ní.
Michaela pochopila že se Michal zastavil a silněji ji přitisknul k sobě. Její vyšpulená prdelka přímo sváděla k tomu zasunout. A to se i stalo. Ucítila tlak, silný tlak a kdyby měla zbytky sil možná by se i bránila. "Možná" pomyslela si. Místo toho zaťala nehty do Michala a držela. Tlak sílil a ona cítila jak ji Adam naplňuje anál. Pomalu se rozevírala, jeho lehký příraz znamenal jediné, je tam celý. V tu chvíli přirazil až na doraz i Michal a opřel se ji o poštěváček. Michaela celá ztuhla, celé tělo ji elektrizovalo vzrušení, cítila jak ji pička s prdelkou pulzují. Bylo to úplně něco jiného než doma, kde si občas dopomáhali s Michalem umělým kamarádem. Jeden příraz střídal druhý, postěváček ji úplně vybouchl, cítila jak ji pumpuje kundička v orgasmu, ale nedokázala nic udělat. Chlapi ji pevně sevřeli mezi sebou a šukali. Michale se s každým přírazem stmívalo před očima a věděla že ani jeden z nich nepřestane dokud se neudělá. Její záchrana bylo několik silných přírazů a cukání, které tak důvěrně zná, když do ní pumpuje Michal doma.
Byl konec, všichni odpadli a zhluboka oddychovali...
Notnou chvíli všichni odpočívali a nikdo neměl chuť na nic jiného než se líně válet ve velké posteli.

Ähnliche Geschichten