Stálo to za to?

06.03.2023 · 1.635 Aufrufe Mickajedina

V aute pridávam na plyn.. hrá mi niečo v rádiu.. modlitba lásky,buďme ňou..nahi a krasni aj bez slov.... ta nežná nálož objatí...modlitba lásky.... je skoro ráno.. a ja sa neviem dočkať..šaty, lodičky a gaťky... nič viac.. mokré gaťky...úplne mokré..ten drive... adrenalin a vzrušenie, nie každí to vie pochopiť..
Očakavania boli v zmysle..."Dostanem aspoň pusu? Tak sladké..nevinné a istým spôsobom krásne, že ma nebral ako samozrejmosť.
"Dám ti rovno jazýčkovú...sľubujem.." Už tam čakal ...stál vonku.. nervózny..
Vystúpila som do pološera rovno k nemu.. cupitala a klopkala s opätkami..podišla k nemu a vlepila mu jazýčkovú.. cely sa triasol..priam sa klepal.. cez to všetko, že bol nervózny...tu stál a prišiel.
Sadla som si k nemu do auta aby sme zašli hlbšie do lesíka.. počas cesty mu hrala ta istá pieseň v rádiu... a vravel že toto ešte nikdy neurobil..mlčala som, bolo vidno, že je nepokojný..
Zaparkoval..dívali sme sa na seba.. pobozkali sme sa znovu.. vyšli z auta obaja von... obaja opretí o auto...
"Ja si musím zapáliť, ja som totálne na nervy"...zapálil si cigaretku...podišla som k nemu...jemne pobozkala jeho brutálne krásne pery.. "Na toto som sem neprišla...." A zahodila som mu cigu preč.. jeho mentolová príchuť na jazyku mi ho dodnes pripomína.. chytil sa priam okamžite a hneď mi hladkal zadok...prechádzal mi po ňom...popod šaty.. hladil gaťky.. a bozkával ma...chutil tak sviežo a sladko zároveň... do toho mi pošepkal.."dovolíš mi lízať ťa, prosím?! Úplne ma tým odzbrojil... znovu to nebral ako samozrejmosť.. akokeby nevedel, že už som dávno jeho dnes.. celá iba jeho....v jeho dlaniach... a s jeho vtákom vo mne... "Áno, môžeš... stiahla som si dolu gaťky a ľahla som si na zadné sedačky... okamžite sa zohol ku mne a začal ma lízať... vzdychala som ...užívala som si ako ma robí...prstuje..... líže čoraz intenzívnejšie..lodičky som mala po celý čas a snažila som sa byť čo najbližšie k jeho šikovému jazyku.. hladil mi stehná....až po lodičky...jazykom prechadzal vsetky zákutia.. pačilo sa mi to čoraz viac....počas toho ako ma lízal si nasadil kondóm..čo som si v tom vzrušeni ani nevšimla....."Už to nevydržím....prosím daj sa na štyri.." otočila som sa na štyri a vytrčila môj zadoček von.. ešte ma lizal zozadu....prešiel mi všetky dierky..... ohhhh, vzdychala som...pleskol mi po ňom a zasunul do mňa tvrdého veľkeho vtáka.. začal mať dobré tempo.. pomaličky ma šukal a ja som sa držala čohokoľvek v aute.. za nami bola lesná cesta na ktorej keby sa niekto objaví, tak by mal krásny pohľad ako ma trtká zozadu a trčíme obaja z auta.. o vzdychani na celý les radšej ani nevravím...pridával na tempe...sem tam prestal.. vytiahol ho a znovu ma lizal zozadu.. bola som čoraz viac nadržanejšia..už som pišťala .. kňučala..."ohhhh, neprestávaj prosím..." Chcem ísť na teba.. dovoľ mi to...úplne ma vyhecoval..
Sadol si do auta....a ja som si sadla na neho..začala som na ňom jazdiť...tak ako ja chcem...zo šiat mi vybral prsia a venoval sa im..zapierala som do neho čoraz viac..šukala a zrychľovala na ňom..držal mi zadoček a vzdychal že už to nevydrží dlho...pokračovala som...prudšie..tvrdšie...a nechcela som prestať..držala som sa už opierky a tvrdo ho jebala....cítila som vlnu uvolnenia.....prehla som sa medzi predné sedačky a predýchavala orgazmus....postavila som sa...keď som zbadala, že sa on urobil do kondomu..ešte keď bol vo mne...
"Prepáč..to sa nedalo zastaviť proste! ".. pobozkal ma hneď ako to dopovedal..."Môžem otázku? Stálo to za to? A tieto gaťky, možno to bude trúfalé keď sa spýtam, či si ich môžem nechať? Zobrala som si ich do dlane..nastúpila do jeho auta, aby sme sa vrátili naspäť..."To boli dve otázky.."...Vystúpila som z jeho auta...obišla dookola..a pobozkala ho.. obaja sme cítili dozvuky orgazmu.. a adrenalín..Vystúpil ešte z auta..objal ma a dal bozk...podala som mu do ruky moje mokré gaťky...tak sa vidíme nabudúce:)

Ähnliche Geschichten