Druhá návštěva Fantasy (jeho pohled)

26.07.2023 · 4.597 Aufrufe barushanus

Po půl roce jsme konečně našli v našich nabitých kalendářích čas a vyrazili jsme do Fantasy. Minule na nás tamní prostředí udělalo velice příjemný dojem, tak jsme se oba daného úterka nemohli dočkat. Jelikož jsme tehdy s experimentováním teprve začínali, šli jsme poprvé pouze vyzkoušet atmosféru sex positive prostoru, který swingers kluby nabízí. Užili jsme si příjemné posezení, vířivku, porozhlédli se po všech místnostech a dvě i v soukromí vyzkoušeli. Nejvíce nás však potěšilo seznámení se zahraničním párem, se kterým jsme si moc hezky popovídali. Pozvali jsme je, aby se k nám tentokrát připojili už od začátku večera, ale bohužel nebyli zrovna ten den v Praze. Nu což, šli jsme tedy sami, o nic méně natěšení :-)

Dorazili jsme okolo půl desáté, já ve lněné košili a šedých kalhotách s černým páskem, má slečna ve vyzývavém bledě modrém krajkovém kompletu, přes který si vzala bílou košili a koženou sukni. Vzali jsme si červené náramky, dostali jsme uvítací drink a zamířili k sedačkám. Začali jsme stejně jako minule: pečlivým zhodnocením každého páru. Nikterak zlým kritizováním, ale objektivním zhodnocením, zda se nám daný pár zamlouvá či nikoli. V tu chvíli tam žádný pro nás vhodný pár nebyl, tak jsme si objednali láhev vína a rozvedli další zajímavou konverzaci: co bychom daný večer mohli zažít.

Vzhledem k mému mottu "nezkusíš, nevíš" jsem byl otevřený spoustě nápadům, tak jsem řekl partnerce, že dnes je průběh v její režii, aby vyzkoušela to, na co se bude cítit a nedošlo k nátlaku z mé strany. K mému potěšení měla ten večer evidentně správnou náladu. Z jejího hlasu byla znát nervozita, ale v očích jí jasně zářilo, že tu noc chce zažít něco nového. V tu chvíli jsme si více začali všímat jednoho páru, který dříve unikal našim pohledům, nyní jich však dostávali možná až neslušně příliš. Slečna drobná černovláska, muž vytáhlý hubený gentleman, oba usměvaví a na první pohled vřelí a přitažliví. Přítelkyni se zamlouvali natolik, že překonala svůj ohromný strach z oslovování cizích lidí a šla se představit. Sledoval jsem ji, jak s úsměvem pozdravila a po pár vteřinách už mi kynula, abych vzal naše víno a šel si přisednout. Konverzace s nimi probíhala až nečekaně přirozeně, což nám oběma velice pomohlo s obavami, jestli je neotravujeme. Po chvíli jsme dopili poslední kapky z našich sklenic a oba už jsme toužili po tom druhém. Slušně jsme se rozloučili, domluvili si, že se opět za nějakou dobu shledáme, a vyrazili jsme směr Red room.

Zamkli jsme za sebou, abychom na svou první akci měli stále ještě soukromí a v okamžiku jsem ze své přenádherné dívky svlékl sukni a košili, zatímco ona mi rozepnula tu mou. Jakmile přede mnou stála jen v prádle, cítil jsem, jak ve mně začíná vřít krev. Přitiskl jsem ji na svou hruď a začal jí líbat, jak kdyby na tom závisel náš život. Mé prsty běhali od tváře přes záda až na její dokonalý zadek, který jsem vždy patřičně stiskl. Za neustálého líbání jsem jí pomalu přesunul na lavici, kde jsem jí posadil, připoutal ruce nad hlavu a nohy od sebe. Jakmile nebylo úniku, poklekl jsem na smyslně se ponořil do jejího klína. Ta chuť byla nadpozemská. Vyžíval jsem se v každém momentu jejího slastného svíjení a sténání. Po chvíli už jsem myslel jen na jedno...vnikni do ní! Vstal jsem a hned jsem odhodil veškeré oblečení. Chytil jsem ji za tvář, dlouze políbil, a přitom pomalu zasunul. Ten první vzdech byla rajská hudba pro mé uši. Začal jsem hlasitě dýchat. V hlavě jsem neměl nic kromě ní. Měl jsem co dělat, aby nedošlo k nežádoucímu brzkému konci. Zakousl jsem se jí do krku a pomalým tempem posouval boky tam a zpět. Brzy bylo znát, že je blízko svému vyvrcholení, největší odměně, co můžu při sexu dostat. Vsadil jsem na risk... Mírně jsem zintenzivnil a znovu jí začal líbat. Uvnitř mého těla probíhal těžký souboj s kontrolou sebe sama, ale ten byl v pozadí něčemu tak krásnému, že jsem ho skoro nevnímal. Povedlo se! Začala se nekontrolovaně svíjet a cítil jsem, jak mě vevnitř její tělo uchopilo, jako by chtělo, abych v něm zůstal navždy. Ačkoliv by to byl můj splněný sen, musel jsem spojení přerušit, aby stále ještě nedošlo k nekontrolovatelným reakcím těla i u mě. Chtěl jsem víc. Jakmile se naše těla uklidnila, začali jsme znovu, rychleji, silněji, tvrději. Opět se brzy dostavila má vysněná odměna, ještě o něco silnější než předtím. Věděl jsem, že už se nedokážu dostatečně ovládat, tak jsem své dámě odpoutal končetiny a odnesl ji na postel. Poslušně se na všech čtyřech prohnula a já využil pásku z mého večerního outfitu. Po pár minutách už se mé vyvrcholení nedalo zastavit. Rychlým pohybem jsem jí otočil na záda, klekl si na ní a explodoval jí do pusy. Oba jsme pak ještě dobrých pár minut leželi, než jsme se rozhodli, že bychom mohli chvíli relaxovat ve vířivce. Odnesli jsme si tedy oblečení do skříňky, vzali si ručníky a naložili se do bublající vody.

Po vířivce si přítelkyně vyžádala ještě chvilku pauzu, tak jsme jen v ručnících došli na bar pro nějaké to doplnění tekutin a posadili se zpět na sedačky. Pár, se kterým jsme se seznámili, byl zrovna někde v místnostech, tak jsme po krátkém rozhovoru vyrazili na obhlídku všech pokojů. Je jsme našli v malém pokoji se zrcadly, tak jsme jen chvíli sledovali z kraje pokoje a zamířili dál. Nakonec jsme se uvelebili v hlavní velké místnosti, kde byl zrovna jen jeden další pár. Za pár minut líbání a vzájemného škádlení rukama se náhle do místnosti začal přidávat jeden pár za druhým. To mi vytvořilo jakousi soutěžní náladu. "Musím všem ukázat, jak skvělý pár jsme, chci se pochlubit svou slečnou" znělo někde vzadu v mé mysli. To vyvolalo situaci, kdy celou místnost zaplnili její hlasité vzdychy a mé prudké oddychování, to vše zakončené několikasekundovou ukázkou, co je mně na světě nejdražší: její uspokojení. Předcházelo tomu však ještě nucená pauza, kdy jsem opět věděl že musím uvolnit tlak ve svém těle. Seděl jsem na vyvýšeném prostoru a přes celou místnost sledoval v zrcadle její krásné obrysy, zatímco se o ě královsky starala pusou. Netrvalo dlouho a výbuch byl na světě. Po tom všem jsme opět vyhlásili občerstvovací pauzu na sedačkách.

Tentokrát jsme měli štěstí, náš pár byl přítomen na baru. Společně jsme tedy usedli a chvíli si povídali. Už se blížil čas zavření klubu, tak se rozhodli, že ještě někam zavítají. Má slečna ještě potřebovala oddych, ale brzy jsme také vyrazili na poslední obhlídku. Nalezli jsme je v Glory hole místnosti, kde slečna byla vleže skrz zeď a měla připoutané nohy nahoru od sebe. Její partner si s ní hrál chvíli jazykem a chvíli prsty. My se postavili na schody, které vedly do částí na ležení pro slečny, abychom viděli na obě strany stěny. Muž byl velice šikovný, na slečně to bylo jasně vidět. Po chvíli se má partnerka rozhodla se jí přiblížit. Slečna si jí všimla a pokynula jí, aby šla až úplně nejblíž. Přítelkyně si sedla k ní a začala jí líbat. Pro mě zcela nový a zvláštně uspokojivý pohled. Když muž na druhé straně stěny svou slečnu odpoutal, obě se do dané situace více ponořili. Já s druhým nezúčastněným jsme se posadili na kraj matrace a s nadšením pozorovali, jak si spolu naše dívky hrají. Přítelkyně do té doby s dívkou měla pouze zkušenosti v líbání, a to ze střední školy v opilosti s kamarádkou, ale netrvalo dlouho a odhodlala se, že je čas na zcela nový zážitek. Poprvé v životě ochutnala ženu. Byla při tom na všech čtyřech, tak jsem přisedl k ní a hladil jí po zádech a krásně našpulené prdelce. Měl jsem hroznou chuť se jí začít věnovat mnohem více, ale nechtěl jsem jí ten moment narušit. Jakmile se jí přítelkyně nabažila, obě si vyměnili pozice a já se posadil vedle své dívky, užívající si slečnino oplácení pozornosti. Líbal jsem jí a šeptal, jak je krásná a úžasná. Za chvíli jsem poprvé sledoval, jak jí dovedl k orgasmu někdo jiný. Trochu se ozvalo mé ego, které by rádo abych byl já ten, kdo jí dělá dobře, ale to brzy ztichlo za doprovodu ukládání si skvělých vizuálních vzpomínek do paměti.

Jakmile jsme se začali zvedat, zjistili jsme, že jsme přetáhli čas zavírací doby, tak jsme se rychle oblékli, zaplatili svou útratu a mířili domů dospat za večer vyčerpanou energii. Po cestě jsem zjistil, že na mě partnerka vrtěla zadkem, abych se jí začal věnovat, zatímco ona se věnovala druhé slečně. Tak příště rozhodně na ten signál zareaguji :-)

Similar stories