Zn. Zarostlá kundička

18.08.2023 · 4.149 Aufrufe Ela_Ela

Helena Jelenová si už dávno zvykla, že jí lidé komolí jméno. Po představení ji osloví Jeleno. A Jelena Jelenová, bylo už moc. Obzvlášť jednoho Jelena měla plné zuby a místo aby sundal paroží, ho nasadil. Ona na něj nasadila právníka a po rychlém rozvodu se natrvalo přestěhovala na jejich, teď už její chalupu u Lázní Libverda. Po vzoru Elišky Balzerové v Srdci na dlani, která si vydělávala prodejem kávy a stánek přivážela na pronajaté místo na kole, svůj nápad zrealizovala, aby si odpočinula v kraji, který tolik milovala a zároveň se porozhlížela, čím se bude živit, až sezóna skončí.

V polovině léta, kdy i v Čechách panovala velká vedra, přidala do své nabídky nápojů i chlazené a Jägermeister s tonicem a ledem, šel na odbyt. Vymyslela i koktejl Jelena, sestávajícího se z kávy, panáka Jägeru a dolít colou. Brzy se stal nápoj velmi oblíbený. Pro jednoho muže natolik, že si na stánek položil svůj mobil, odnesl dva kelímky a zapomněl ho tam. Náhody neexistují. To se tak zařídilo, aby Helena vzala telefon do ruky ve snaze na pána zamávat, uviděla co má na displayi. Modrý nadpis amateri.com s titulkem Nejlepší místo pro vaše amatérské erotické fotky a videa. Když spatřila fotky nahých lidí v akci nebo polohaných žen ve spodním prádle, trochu ji to zaskočilo, ale ne do té míry, aby na sobě dala něco znát. Když se muž pro mobil vrátil, dělala jako by nic, display potemněl. Helena zavřela stánek dřív, nasedla na kolo a šlápla do pedálů.

Doma si napustila vanu, nalila sklenici Cabernetu Moravia, rok 2016 a napadlo ji, jestli je už její známý z Olomouce z nemocnice doma, musí udělat další objednávku. Vlezla do vody, napila se a udělala pohodlí. Na internetu v mobilu špatně zadala webovky, ale naštěstí jí to tam přesměrovalo taky a uviděla fotky jako předtím. Chvíli si prohlížela galerie místních červených nicků a byla mile překvapená, kolika mužům se líbí zarostlé kundičky. Helena se kvůli manželovi holila, ale její citlivé pokožce to nedělalo dobře a vyrážku měla několik dní. Zarudlé pupínky sotva přestaly svědit, už se měla holit znova. Odložila telefon a zajela si rukou do rozkroku. Prsty zatahala za chloupky a zachichotala se. Nic ji nesvědilo a představa, že se to někomu líbí a laskal by ji tam způsobila, že odšroubovala hlavici od sprchové hadice a stříkala proud vody na poštěváček do té doby než přišel orgasmus. Helena ještě chvíli ležela ve voňavé lázni a v hlavě se rodil plán.

Už v noční košilce přešla k počítači a namísto oficiální objednávky vína napsala soukromý mail Rolandovi, majiteli olomouckého vinařství. Přidala fotky Lázní Libverda, svěřila se s důvodem přestěhování a dopsala novou adresu. Potom najela opět na stránky Amatérů a projížděla Seznamku v Libereckém kraji s její věkovou kategorií. Nabídka byla bídná. Buď ženáči na dopolední schůzky nebo muži, kteří chtějí být ponižovaní anebo někdo jen na lízání. Moment ... lízání ? Lízání zn. Zarostlá kundička ? To by mohlo pro začátek stačit, kdyby se mu moje chlupatice líbila. Helena klikla na svítivě zelenou obálku. Aha, musím se zaregistrovat, pomyslela si.
Profil červený nick: Jelena.
Foto: Zarostlá kundička.
Věk: 50 let, Liberecký kraj.
Zaškrtnout vzkazy jen muži.
Profil: nevyplněný.
Popisek: Zkus to.
Nalila si další sklenici vína a již registrovaná, vlezla do profilu pana Lízálka. Dosud se domnívala, že o lízání mají zájem pouze impotenti, ale tenhle amatér tam měl hafo fotek se zásunem ve skutečné kundě i s ženským tělem, pouze zastřeným obličejem. Po detailním zkoumání galerie objevila datum. Deset let staré fotky. Takže je impotent. No, nevadí - nějak začít musí a když po ní nebude cizí chlap moc chmatat a jen ji vylíže, proč ne. S tou vidinou uspokojení si šla Helena lehnout a nezapomněla se ještě na sebe do zrcadla usmát a nahlas říct: "Hodně štěstí, Jeleno !"

Druhý den ráno než se rozjela na lázeňskou kolonádu, se přihlásila do svého profilu. Rychle projela vzkazy typu: Pěkná kunda ! Fuj, ohol se. Rád bych tě vylízal, vymrdal a poté olízal.
Helena se rychle koukla jestli mezi nimi není nick Lízálek. Nebyl, ale viděla jeho shlédnutí. Šla se tedy k němu podívat znovu, aby zanechala stopu. Pak se už rychle oblékla a bez snídaně odjela do města. Odpoledne přišla zpráva od Lízálka. Helena uzavřela stánek a odskočila si na toaletu. Tam si v klidu zprávu znovu přečetla. Lízálek složil její zarostlé kundičce poklonu a přeptal se, kde přesně Liberecký kraj, že on LBC. Ona, že LLB. Lízálek nevěděl co to je. Helena se zasmála a začala psát jako chlap, aby to chlap pochopil. Napsala polopaticky, že je nová nejen na AM ale i LBCku a konkrétně LLBverda. Má čas pouze večer a vymyslela si, že je vdaná, že manžel chodí na ryby. To, aby mohla brzy odejít a bylo to diskrétně, aby nemusela sdělovat jiné informace a dlouze vypisovat. Lízálek nechtěl u něj doma, neptala se proč. Byla ráda, že to nebude v soukromí, ale navrhl Inter Hostel a prý budou předstírat, že jsou turisti, odpočinou si na pokoji a půjdou dál. No, dejme tomu, pomyslela si. Zkontrolovala ještě email a heleme se - její osobní vinař je již v plné síle, ale ještě odpočívá. Rád by jí víno zavezl osobně a poznal další kus naší krásné země. Prý si zařídí pobyt v jejich lázních.

Když přijela domů, důkladně se osprchovala a do ochlupení vetřela mandarinkový olej a ještě jednou opláchla. Na Venušin pahorek kápla trochu parfému. Odjela autem do Liberce a počkala na Lízálka v recepci. Poslala zašukávací vzkaz: Jsem tady. Zapomněla, že se mají vydávat za turisty a měla květinové šaty a boty na podpatku. Lízálek vešel do budovy s trekovými holemi a batohem na zádech. Vypadali opravdu "nenápadně". Před recepční Lízálek, aby to trochu uvedl na pravou míru nahlas pronesl:
"Jeleno ! Ty pohorky pro tebe mám v batohu !"
Recepční vrátila Heleně občanku a nechápavě pronesla: "Tak jste Helena nebo Jelena ?"
"To je jedno." pravila nervózně a občanku jí vytrhla z ruky, aby Jindřich Nevíjakdál, nezahlédl údaje.

Na pokoji si sedla na jednu z postelí a mile, totiž snažila se mile usmívat. Jindra aka Lízálek odložil kšiltovku, batoh a prohlásil, že se musí osprchovat. Fotky v jeho galerii byly opravdu deset let staré. Ubyly vlasy, přibyl pupek. Helenu přešlo těšení se na lízání a nastalo těšení se na ukončení. Netušila, jak moc brzy to ukončení bude. Ani ne za pět minut vylezlo to individum z koupelny a bylo to skoro nahý. Skoro. Měl na sobě dámské černé punčocháče s ohavným vzorem černým puntíků. Jeho na fotkách ucházející čůrák s velkými koulemi byl teď smrsknutý a rozdělený ševem punčochových kalhot. Heleně se zatmělo před očima a sevřela nohy instinktivně k sobě. Lízálek si prohrábl koule a vyšel směrem k ní.
Helena vykřikla, rychle sáhla vedle sebe pro kabelku a z pokoje utekla. V recepci celá rudá vysvětlila, že jí není dobře a rychle odjela z parkoviště. Doma třesoucíma rukama zrušila svůj profil na Amatérech a na ex dopila půl flašky Jägermeistera. Usnula na pohovce na kryté terase v krásných letních květinových šatech, nalíčená a učesaná. Náhody neexistují. "Tohohle" je pro Lízálka škoda.

Druhý den dopoledne vstala se strašnou kocovinou a velkou žízní. Prohrábla si vlasy a zmáčkla tlačítko na kávovaru. Než se do malého šálku na espresso stihla nalít káva, někdo zvoní. Vyšla ven a tam stál Roland. Vysoký bodrý Moravák s vlastní vinicí a sklípkem, několik let rozvedený, nyní po bypassu a nabušený jako burčák.
"Zdravím, paní Jelenová. Nebudu zdržovat, tady máte krabici a rád bych vás pozval na oběd, řekněte si kam. Pojedu se zatím ubytovat."
Nikoho by neviděla raději. Zatáhla ho za ruku dovnitř a tiše pípla, že nechce mezi lidi, že něco uvaří.

O hodinu později, do domácího pohodlného oděvu oblečená Helena seděla s Rolandem na terase. Pili jeho víno z objednávky, kterou nechtěl zaplatit a až k nim se z kuchyně linula vůně pečeného masa. První sklenička byla na tykání, druhá na vyprávění proč nechce mezi lidi. Když to se značným studem dopověděla, co ji včera večer potkalo, položil Roland sklenici na stůl, poposedl si k ní blíž a pronesl hlasem staré Jechové:
"Máte zarostlou kundičku ? A mohl bych ji vidět ?!"
.

Ähnliche Geschichten