Som jeho sexuálna hračka

25.08.2023 · 2.398 Aufrufe satesfayer

Vysokú školu som skončil a našiel som si prácu v jednej z bratislavských firiem. Konečne som sa presťahoval do vlastného malého jednoizbáku a dlhé večery som si krátil na amatéroch a pokeci. Od posledného stretnutia opäť ubehol dlhý čas, Roman bol dlhodobo v zahraničí a ja som sa nevedel dokopať k reálnemu stretnutiu s niekým iným. V jeden novembrový večer som sa rozhodol, že si ako už mnohokrát predtým zo skrine vytiahnem červené tangáčer, tenké lesklé čierne silonky a červeno-čierny čipkovaný erotický kostýmček. Urobím si dobre a pôjdem si niečo pozrieť. Ešte predtým som však zavítal na pokec a v miestnosti GaBI napísal heslo od svojho albumu, kde som mal svoje fotky v silonkách.

Ozval sa mi asi 50-ročný muž, ktorý sa opísal ako 184 cm vysoký, 90 kg vážiaci chlapík, s ktorým sme si písali asi 15 minút. Cítil som z neho inteligenciu, ale aj prísnosť. Povedali sme si, čo sa nám páči a on navrhol, či by som sa nechcel prísť pohrať k nemu. Takýto návrh som dostal už veľakrát, no tentokrát ma to zmohlo a všetok strach a obavy som na chvíľu odložil bokom. Býval asi 15 minút pešo od môjho bytu a tak som sa prekonal a dohodli sme stretnutie. Na kostým a silonky som hodil tepláky s mikinou a vydal sa na cestu k neznámemu. Silonky ma príjemne hriali, brucho a žalúdok zväzoval zmiešaný adrenalín so strachom a túžbou. Už z diaľky som videl, že ma muž zodpovedajúci opisu s krátkymi šedivými vlasmi čaká pred vchodom bytovky. Keď som prišiel, nastavil ruku a hrubším hlasom sa predstavil ako Dalibor. "Ja som Michal," predstavil som sa mu. Videl som, že si ma mierne premeral, priložil čip k vchodovým dverám a už sme sa výťahom potichu išli k jeho bytu.

Mal menší dvojizbový byt s veľkou obývačkou a malou spálňou. Ponúkol mi víno, ktoré som prijal a po krátkej debate mi začal sediac na gauči rukou prechádzať po teplákoch. "Vyzleč sa, chcem ťa vidieť," povedal mi. Poslúchol som a zakrátko som pred ním stál v čipkovanom korzete na ramienka, čiernych silonkách a tangáčoch. Medzičasom si tričko aj rifle dával dole aj Dalibor. "Pohráme sa, vyzeráš skvele," povedal mi. Ja som sa len usmial. Začal mi chytať oblasť rozkroku, penis mi tvrdol a Dalibor mi ho stláčal čoraz silnejšie. Pomaly mi dvihol korzet a povedal, aby som si ho vyzliekol. Potom sa postavil, do stredu obývačky položil stoličku a prikázal, aby som si na ňu sadol. Odišiel do spálne a vrátil sa so šatkou. Tú mi previazal cez oči. Chcel som sa opýtať, čo to vlastne robí, no adrenalín a vzrušenie mi to nedovolili. Po chvíli opäť odišiel a keď sa vrátil, vzal mi ruky a spojil ich za chrbom. "Čo čo čo to....," vypadlo zo mňa, na čo ma hneď zahriakol, aby som sa nebál a sedel. Ruky mi zviazal akousi inou šatkou a po chvíli do úst strčil niečo ako guličku, na čo som už nestihol reagovať. Bol to ten červený rubík, aký poznáte z porna. Teraz som tam sedel bezmocný v silonkách na stoličke u chlapa, ktorého poznám sotva pol hodiny.

Krátko na to Dalibor niečo zapojil do elektriny a spustil sa zvuk vibrácie. Vedel som, o čo ide a ani som sa nenazdal, vibrátor mi už krúžil okolo penisu. Ten sa opäť rýchlo dostal do pozoru a ja som vzdychal. Niečo také som zažil prvý raz a bolo to príjemné. Po chvíli mi Dalibor roztrhal silonky, tangáče posunul a vytiahol penis. Ten mi pomaly honil a nakvapkal na neho trocha lubrikantu. Ucítil som chladný jazyk a po chvíli jemné fajčenie. Hral sa somnou asi 5 minút a mne cez rubík už začali stekať sliny. "Postav sa," pošepkal mi a zdvihol ma zo stoličky. Odviedol ma do spálne, kde mi zložil šatku aj oslintaný rubík. "Kľakni si," povedal prísne. Zviazany v silonkách som kľačal pred veľkým chlapom, ktorý mi na tvár ukladal svoj penis, klepkal mi nose. "Vyplaz jazyk!", poslúchol som a už mi s ním klepkal po jazyku. Netrvalo dlho a penis o veľkosti asi 17 centimetrov som mal v ústach a poslušne ho fajčil. Bol umytý, mal na ňom jahodový lubrikant a prvý raz som sa cítil, že mi aj chutí. Keď videl, s akou chuťou ho fajčím, zdvihol ma a položil na posteľ, kde začal honiť mne aj sebe. Moje ruky boli stále spútané a cítil som sa úplne bezmocne. V tom sa Dalibor pretočil a zrazu kľačal tesne nad mojou hlavou, penis si honil rýchlo, vzdychal. "Otvor ústa, teraz!!!" zakričal a sotva som stihol zavrieť oči a otvoriť ústa, na tvár mi vystriekol obrovské množstvo riedkého semena, ktoré som mal na očiach, nose, v ústach, brade a na hrudi. Nemohol som poriadne otvoriť oči a Roman ma opäť zdvihol ako svoju malú štetku. Pri mojej váhe to nebol problém a opäť ma zviazaného a ostriekaného posadil na stoličku. Začal mi bozkávať nohy, hral sa s prstami, hladkal vynikajúce členkové kosti, naťahoval natrhnuté silonky a znova prudko masturboval. Trvalo to asi 3 minúti, Dalibor sa postavil a povedal "spoj stehná," čo som poslúchol a druhú menšiu dávku semena mi striekol na stehná, ktoré lemovali natrhnuté čierne silonky.

"Teraz si na rade ty," povedal. V mojej vzrušenej hlavne blyslo: "Konečne!" Dalibor vzal vibrátor, ktorý mi priložil k vajciami a penis mi v miernom tempe pohonieval. Zviazaný a ostriekaný som sa krútil na stoličke. "Seď, lebo ťa priviažem silnejšie," povedal prísne. Po asi dvoch minútach som mu dal signál, že už budem. Paradoxne, opäť ma zodvihol a hodil na posteľ. Nevedel som ,čo robí, no uložil ma na chrbát, nohy mi dvihol až za hlavu a ja som sa zrazu pozeral zblízka na vlastný penis. Dalibor mi ho začal honiť a ja som v čudnej polohe so zaschínajúcim semenom vzdychal a šepkal, ako sa mi to páči. Keď som cítil, že už budem, opäť sa mi telo začalo chvieť, no Dalibor neprestával a dávka môjho hustého semena mi už oblievala moju tvár. Niečo sa mi opäť dostalo aj do úst, no väčšina skončila na nose, čele a vlasoch. Keď mi rozviazal ruky a šiel som do kúpelne, v zrkadle som videl chudého nízkeho chalana s roztrhanými silonkami, ktorý bol ostriekaný asi všade. Silonky som vyhodil u Dalibora, obliekol sa a išiel domov. Keď ma po pár dňoch opustili tie klasické pocity hanby miešajúcej sa so strachom, či sa to náhodou niekto nedozvie, som si povedal, že chcem zažiť, aké je to mať análny sex. Ale o tom v ďalšej poviedke.