Rozkoš u vody II.

01.09.2023 · 5.122 Aufrufe WHIPka


Pokračování I.dílu povídky Rozkoš u vody I.

S ještě mokrou kundičkou vyrážím za nimi k vodě. Mám s sebou jen velký ručník, sluneční brýle a knížku. Hodlám relaxovat. Tělo mi obepínají šaty, větřík příjemně pofukuje a slyšet je jemné šumění nedalekého lesa a občasné šplouchnutí vln. Je krásný slunečný den. Přicházím k místu, kde rybaří. Pruty nahozené, mlčí, sledují hladinu.

Kývnu na ně, obejdu a mířím za zelený pás rákosí najít příhodné místo v polostínu k plánovanému odpočinku. Objevuji malou, zcela odlehlou zátočinu. Shazuji ze sebe šaty a rovnou vbíhám do vody. Nádhera. Nechám se nadnášet a užívám samoty. Přesně tohle jsem potřebovala, tu svobodu bytí.
Jsem zpátky na břehu, kapky vody se lesknou pod slunečními paprsky na pokožce. Lehám si na ručník a nechávám kůži samovolně oschnout.

Probouzí mě náhlý chlad. Otevírám oči, nade mnou stojí Michal. „Teda, ty čubičko, ty tu snad spíš, pojď už za námi. Pomalu balíme vercajk.“ Odchází a křikne ještě přes rameno: „A neobtěžuj se s oblékáním!“ Než stihnu cokoliv namítat, je pryč. Šaty přehazuji přes ruku, halím se do ručníku, nechce se mi vystavovat mé křivky na odiv.

Naskýtá se mi pohled jak z porna. Tomáš klečí na kolenou. Do vyšpuleného zadku tvrdě zajíždí vzdychající Petr, který ho při tom plácá rukou po půlkách, Tomášovu hlavu pevně svírá Martin a šuká mu hluboko pusu. Stojím a pozoruji scénu před sebou. Očima hledám Michala. Nikde není.
„Proč máš na sobě sakra ten ručník! Ozve se hlas z lesa. Trhám sebou. „Ty jsi vážně neposlušná děvka!“ Napůl se smíchem, napůl vážně ho ze mě odhazuje. „Líbí se ti to, co vidíš?“ Jen přikyvuji. Jeho ruka si razí cestu mezi má stehna. „Já to věděl, že budeš nadržená.“ olizuje šťávu z prstů. „Šukno, umrdaná.“ Vezme mě za ruku a táhne směrem k lesu. Už vidím, co zde dělal. Mezi stromy různě visí lana. Některá seshora, další jsou přivázána zhruba ve výšce mého pasu. Odněkud vytahuje pouta. Ruce jsou znehybněné a upevněné nahoru nad hlavu. V pase mě poutá další lano. Každou nohu zvlášť upíná k přilehlému stromu. „Bude se ti to líbit.“ Zavazuje mi pásku přes oči a zlověstně šeptá: „Koupil jsem bednu kondomů.“

Slyším vzdalující se kroky. Nechává mě napospas. Snažím se zachytit vzdálený hovor. Ale je to marné. Vítr odnáší vyřčená slova pryč.

Vedle mě zapraskají větve. Nic se neděje. Zase je ticho.

Rána a za ní hned další na záda, na břicho, na prsa, přes bradavky, přes rozkrok, jedna za druhou. Poznávám důtky. Prohřívají kůži. V rychlém sledu, nevím, kam se trefí a na kterou část těla zrovna cílí. Zmítám se bolestí i náhlou rozkoší. Někdo mi líže klitoris. Cítím jeho vlasy na stehnech. Heká u toho. „Lízej jí pořádně a drž.“ Jen slyším rozkazy. Chvěju se vzrušením. Na bradavkách mi přistávají skřipce. Něčí ruce barví můj zadek dočervena. Místy zajíždí prsty do mé svatyně a do zadečku. Teču.

Jazyk opouští poštěváček. Ruce jsou povolené, ale jen chvíli. Jsem násilně tahem za řetízek spojující svorky na bradavkách ohnutá do předklonu. Do úst se dere žalud. Olizuji ho a přemýšlím, komu z nich patří. Současně do mě zajíždí poměrně velký penis. Stěny pochvy jej pomalu přijímají. Nejde to rychle, je opravdu široký. „Ty jsi fakt úzká.“ Vydechne. Poznávám po hlase Petra. „Sundej mi tu zatracenou pásku!“ „Neboj, sundám, ale ještě ne.“ Je neoblomný Michal.

Cítím stékat chladný gel po zadečku. I ten je za chvíli zaplněný. Mám dojem, že prasknu. Petr roztahuje věc v mém análu a šuká jak zběsilý. Už nelaskám jen žalud, v pěkném rytmu a za povzbuzování Michala mě projíždí péro hluboko přes mandle. Sliny stékají všude kolem. Do dlaní vklouzává další péro. Svírám ho.

Konečně jsem vidoucí. Zvedám oči. Ústa projíždí Tomáš, v rukách držím Martina. Michal stojí opodál. Tenhle výraz znám. Jak tygr v kleci. Žhavý pohled očí. Rozšířené chřípí. Dýchá zhluboka.
Stopne nás. Povoluje lana.

„Tomáši lehni si na záda.“ Vyčaruje deku. „Hoň si péro, ať ti pořád stojí.“ Stáhne mě na ležícího Toma. Něžně vytáhne věc ze zadku. Byl to roztahovací kolík. „Strč jí ho tam.“ Podává nám gel pro snadnější vstup. Nasedám promazanou dírkou na připravený penis. Tom jen hekne. Nohy mi zapře o svá stehna. Zády se opírám o jeho hrudník. Michal kývne na Martina. Ten hned pochopí a vstoupí zepředu do rozevřené kundy. Jsem dokonale zaplněná. Petr si kleká k mé hlavě a nabízí lesklý žalud.

Přestáváme vnímat okolí. Potem zborcená těla se řítí k vrcholu. Orgasmus ve mně exploduje jak časovaná bomba. Vlny stahů drtí Tomáše i Martina. Oba uvnitř stříkají. Není úniku. Petr skrápí mé rty.
Vyčerpaně ležíme na dece.

„Pomůžu ti,“ podává mi Michal ruku. Balí mě do další deky a bere do náruče. Odnáší směrem k chatě. „Večer ještě neskončil, drahá. Za chatou je vířivka. Budu tě tam čekat.“

Similar stories