Nevěrné odpoledne

03.10.2023 · 3.148 Aufrufe notyourbusiness

Odpoledne se chýlilo ke konci. V prázdném bytě hrála potichu hudba, zatímco uklízela byt. Její blonďaté vlasy jí padaly po stranách obličeje až na její černé tílko, zatímco se pohupovala do rytmu. Její boky opisovalo upnuté tílko přecházející v těsné šedé tepláky. Zrovna utírala linku v kuchyni, když se v dáli ozvalo jemné cvaknutí. Ona ho však neslyšela přes tóny její oblíbené skladby hrající z reproduktorů. Do jejího bytu právě vstoupil muž, její manžel to ovšem nebyl. Zatímco člověk, díky kterému měla na své ruce prstýnek byl několik kilometrů vzdálený, do jejich bytu vešel muž, kterého nečekala. O chvíli později už stál potichu na kraji místnosti v obleku a pozoroval ji jak pokračuje v úklidu pozorně zkoumající každý nepatrný pohyb jejího těla, jak každý záhyb jejího oblečení prozrazuje její krásu pod vrstvami textilu. Při pohledu na to, jak se v jednu chvíli natáhla přes kuchyňskou linku se mu ztížilo dýchání. S velkým zájmem pozoroval jak nevědomky jeho směrem špulí svůj kulatý zadeček zatímco se věnuje odstraňování zaschlé skvrny. Na chvíli ztratil kontrolu nad svými reakcemi a i přes snahu udržet nad svým chtíčem kontrolu si přejel bříškem palce pravé ruky po hraně svého rtu až si uvědomil, že svůj vlastní palec pevně svírá mezi zuby, zatímco ji pozoruje a v hlavě se mu honí všemožné scénáře které zahrnují ji. Jak moc na nu bude brát ohledy. Jak moc bude chtít si vzít to co chce, to co potřebuje. Jak moc na ni bude chtít být zlý a sobecký? A jak moc bude chtít ona aby byl zlý, jakmile jí dojde, že ji nic jiného nezbude než se tomu poddat.

Najednou byl však donucen k akci když se ta nádherná blondýnka pomalu začala přesunovat k dalšímu úklidu který měla na pořadu dne. To ještě ale netušila, že se k tomu už nedostane. Téměř neslyšně se k ní několika rychlými avšak téměř neslyšitelnými kroky přesunul. Její křik téměř okamžitě ustanul jak jeho ruka okamžitě zamířila na její odhalený krk. Druhá ruka ji přitáhla pevně k němu, zatímco téměř okamžitě ji vahou svého těla přitlačil po pas ke kuchyňské lince. Pokusila se ještě jednou vykřiknout ale její výkřik skončil u jeho ucha. Zatímco ji jeho pravá noha roztahovala nohy dále od sebe, cítila jak jeho rozkrok kterým ji tlačí do zadečku a do zad začíná výrazně tvrdnout. Cítila jak její snaha o to bránit se nebo zavolat o pomoc mu působí dobře a jeho péro v kalhotách které ji tlačí tvrdne takovým způsobem, že jeho kalhoty mají problém ji udržet. Držel pevně u sebe a nasával její vůni jako by to byla jeho nejoblíbenější droga. Nasávajíc její blonďatou hřívu vypadal jak smyslů zbavený.

Přitlačil její hlavu a krk na dosah svých rtů, svůj tlak na její tělo ovšem nesnížil. Hlavou jí proletěla bezradnost její situace, nemá ji kdo v tuhle chvíli zachránit a ona sama začíná pochybovat, že by o nějakou záchranu vůbec stála. V ten moment jí začal líbat krk a přejíždět po něm jazykem, od klíčních kostí až po její ušní lalůčky. V jeho pohybech byla agresivita a znatelná neukojenost a potřeba dostat víc a víc. Když její hlavu zalomil až na své rameno, neubránila se menšímu vzdechnutí, které nezvládla před ním ukrýt. Nechtěla aby to s ní měl tak snadné, ovšem nevypadalo to, že by čekal jinou reakci. Okamžik na to zajel do jejího ucha jazykem a zanedlouho nasál její lalůček mezi rty, zatímco mu jeho ruka zajela pod její tílko. Ukazováčkem a prostředníčkem jezdil po její hladké kůži a zkoumal její každičký centimetr, nepřestával však nad ní držet kontrolu. Po několika okamžicích ji její tělo začalo prozrazovat. Všiml si jak se mu začíná nastavovat a její pokus o to bránit se mu už úplně utichly. Na oko se možná bránila, její mokré růžové kalhotky které cítil i přes tepláky ovšem naznačovaly přesný opak. Stále ji držel před sebou přitlačenou ke kuchyňské lince, opřenou o své naběhlé péro, když mu obě ruce sjely na její perfektně tvarovaná a velká ňadra. Chytil ji za ně pevně a nevypadal že by je hodlal pustit. Věnoval dostatek času hraní si s nimi, sem tam za její naběhlé bradavky zachytil prsty a jemně je mačkal mezi klouby svých prstů. Svým zadečkem mu začala pomalu jezdit nahoru a dolu po kalhotách, zradila svůj vlastní odpor jeho průnikům do jejího intimního prostoru. Byli si toho moc dobře vědom a i když by se rád věnoval jejímu bujnému poprsí, to si musel nechat na později. Takhle ji tam přeci nemohl nechat čekat věčně.

Jeho ruce pomalu sjížděly po jejím plochém bříšku až na tepláky, kde si její klín vzal pevně do svých rukou. Zatímco tlačil její tělo na svůj naběhlý penis který se zmítal v jeho kalhotách, rukama pevně začal masírovat a přejíždět prsty po její kundičce skrze její šedé tepláky. Její promáčené kalhotky ji za chvíli prozradily a její voňavá šťáva prosákla skrze tepláky až k jeho prstům. To u něj vyvolalo spiklenecký úsměv a pokračoval v její stimulaci o to více. Za několik málo okamžiků ani nepostřehla jak, mu jeho pravá ruka hbitě zajela pod obě vrstvy textilu a přímo na její hladké a promáčené pysky. Bříškem prostředníčku jí nahmatal poštěváček a začal jej stimulovat, zatímco jeho ukazováček a prsteníček jezdily po její rozpálené kundičce a rozvíraly jí její ulepené pysky. „Nemáme už moc času, za chvíli bude zpět. Hodlám ale využít každou vteřinu která nám zbývá“ hlesl ji tiše do ucha, načež si pomalu za ni klekl a začal ji stahovat její promáčené tepláky a kalhotky až ke kotníkům, jak jí je sundal, automaticky se mu rozkročila a naklonila se na kuchyňskou linku. V momentě kdy si uvědomila co udělala automaticky a bez boje jakoby se v ní něco zlomilo a její kundička ještě více zvlhla.

Bojovala sama se sebou, tohle přeci nemůže, tak proč to tak strašně chce. On zatím pozoroval a prsty přejížděl po tom krásném, kulatém a vyšpuleném zadečku který se rozprostíral před jeho obličejem. Chvíli jen tak nasával její vůni která se z jejího rozpáleného těla linula přímo k němu. Uštědřil ji pár polibků na zadeček než začal po jeho záhybech kroužit svým jazykem zvlhlým slinami jak moc ne ni měl chuť. Jeho dech byl obtížný a musel se kontrolovat aby nic neuspěchal. Času nebylo moc ale byly věci, které si upřít nehodlal. Jazykem pomalu přejížděl po té malé drážce v kůži kde její kulaťoučký zadeček přecházel v krásná pevná stehna a působilo mu to slast, vnímal jak v očekávání téměř ani nedýchá. To se změnilo v momentě kdy její půlky pevně sevřel ve svých dlaních a jazykem začal kroužit kolem její prdelky, až skončil přímo na její dírce. Slyšel jak začala jemně vzdychat když jeho nasliněný jazyk vnikl do její prdelky. „Roztáhni si ji pro mě“ jenom zaslechla a už si rukama rozevírala prdelku jen aby ji měl jak na podnose, on ji zatím chytl pevně za stehna a zabořil svůj obličej hluboko do její nastavené prdelky. Jeho vousatou bradu začala máčet kombinace jeho slin a jejích poševních šťáv, koktejl který mu působil neskutečně dobře. Ani si neuvědomovala kolik času utekl zatímco jí tam šmátral jazykem v její prdelce, v její kundičce ovšem už nesnesitelně trhalo, Když už chtěla prosit ať se věnuje i jejímu trhajícímu promáčenému rozkroku, jeho jazyk začal špičkou stimulovat její hráz která byla v tuto chvíli lepkavá a prosáklá chutí její kundičky a prdelky, koktejl který byl přesně tím, pro co si sem přišel. Jenom myšlenka na to by ho donutila stříkat, ale tak snadno ji vyklouznout nenechá. Zatímco nasával mezi své promáčené rty ten malý kousek promáčené lahodné kůže mezi dvěma jejími dírkami, opatrně zkontroloval svoje hodinky. Ještě pár minut má ale bude to hodně natěsno. Jako v jeho trenkách kde pro ni pulzuje jeho naběhlé péro už dobrou půlhodinu.

V jednom pohybu ji nadzvedl levou nohu na úroveň kuchyňské desky a svoji hlavou přejel přímo na její rozkrok. Věnoval se mu důkladně svým jazykem a rty, zatímco si svými dlaněmi tlačil přes prdelku její rozkrok ke svojí hlavě. I přes její počáteční odpor nyní nastavovala svojí nestydatou pičku každému jeho rozmaru a vzdychala slastí pokaždé když do ní zajel jazykem nebo nasál její promáčené pysky mezi své rty. Veškerou její šťávu kterou pro něj uronila jazykem lízal z jejího rozpáleného rozkroku a hltal jako by to byla jeho jediných pár kapek vody na rozpálené poušti. Nechal si ji takhle dvakrát udělat zatímco měl obličej mezi jejíma nohama, užívajíc si její poševní stahy na jazyku. Zbývalo mu už jen opravdu málo času a nevěděl co dřív, kdy se zase naskytne takováto příležitost. Chtěl si ji vzít na všechny možné způsoby a zničit její vůli v každém z pokojů jejich bytu ale věděl že už přetahuje a každou chvíli tu bude zpět její manžel. A i když to bylo lákavé, nechtěl aby ně přišel. Měl s ní ještě plány. Jen tak se ji ale vzdát nehodlal i když riziko odhalení stoupalo každou vteřinou.

Stoupl si k ní jak tam stála roztažená a zmáčená až po kotníky a pomalu si začal sundávat kalhoty. Než stačila jakkoliv zareagovat, jeho péro klouzalo dovnitř a ven v jejím naběhlém rozkroku, zatímco on u toho funěl jak lokomotiva. Musel se se držet, věděl, že může být za chvíli po všem ale chtěl si užít její kundičku na svém péru snad co nejdéle to jen bude možné. Chytil ji zezadu za vlasy, přitáhl k sobě a chytli ji rukou kolem krku až se trochu začala dusit přitom, jak do ní bušil. Zrychlil, protože věděl že už může být její muž za dveřmi a z toho by se nevymluvil ani jeden. Rozhodně neměl v plánu aby tohle byla jeho poslední návštěva. Jeho nadrženost na její tělo mu ovšem kalila mysl. Poslouchal jak vzdychá kousek od jeho ucha jak jí drží pevně u sebe, díky čemuž se v jejím vzdychání objevují znaky sípání. Bušil tam do ní takhle zezadu tak dlouho, dokud jeho koule nebyly úplně rozmáčené lepkavou šťávou z její rozpálené kundičky. Užíval si jako smyslů zbavený to, jak mu neustále na jeho péru vlhne což ho nutilo ji šukat s veškerým vypětím sil.

Přestal vnímat veškeré okolí a zaměřil se jen na ni. Když se jí ovšem podlomily po dalších pár minutách znovu kolena a její tělo se rozklepalo další rozkoší, nevydržel to ani on. Svalil ji ještě stále zmítající se v orgasmu na kuchyňskou linku a vypustil do ní všechno to, co v sobě držel celou svojí návštěvu. Hlavu ji přitom pevně tlačil na kuchyňskou desku, sám však měl problém kontrolovat pohyby svého těla. Poslední záchvěvy jeho pulzujícího péra si ovšem užíval naplno, tlak na její záda a hlavu nepolevoval dokud ze sebe nevystříkal vše co při tomhle kole byl schopný. Pomalu se k její hlavě sklonil a zašeptal ji do ucha a zašeptal „Nemysli si, že jsem s tebou skončil ty nadržená nevěrná kurvo.“

Při těch slovech ji doznívaly poslední záchvěvy orgasmu a jeho sperma začalo pomalu stékat po jejich kolenech. Sklonil se na zem pro její promáčené kalhotky, ochutnal z nich její šťávu a po chvíli si je strčil do kapsy svého saka. V několika dalších momentech byl muž neslyšitelně pryč. Rozžhavená vystříkaná kundička která ji ještě stále vlhla mezi nohama bylo krásným důkazem, že se jí to ovšem nezdálo. Jak tam ležela na své vlastní kuchyňské lince napuštěná cizím semenem s tepláky promáčenými nevěrou na podlaze, od hlavních dveří bytu se ozval cinkot klíčů a dveře do bytu se otevřely…