Magické kouzlo Hot Wife

14.10.2023 · 3.531 Aufrufe WithoutShy

Mezi čtyřicátým a padesátým rokem věku začíná člověk tak trochu bilancovat. Jistě to platí u obou pohlaví a ono ohlížení se za dosavadním životem se týká různých oblastí již odžitého. Sex nevyjímaje. Myslím ale, že muži tak nějak tíhnou přemýšlet o těch naplněných či promarněných sexuálních příležitostech více než ženy. Nebyl jsem výjimkou. Ukázkový hetero zaměřený jen na to druhé něžné pohlaví (jsem ze staré školy, takže si ten počet trochu zjednodušuji) intuitivně odmítající jakýkoliv tělesný kontakt s mužem...... Až do nedávné doby.

Náhoda či spíše potřeba uhasit žízeň mě svedla dohromady s jedním párem ve známé brněnské pivnici. Podvečer všedního dne uprostřed léta, vnitřek hospody narvaný k prasknutí a na příjemné zahrádce jakbysmet. Kromě jednoho místa u stolu pro tři, u nějž seděla dvojice, jež si vychutnávala nefalšovanou tankovou plzeň. Nechtěl jsem být rušivý element, ale tak nějak samozřejmě jsem přistoupil ke stolu, omluvil jsem se za vyrušení a optal se, zda bych si mohl přisednout. Nečekaně rychle a mile souhlasili. Předsevzal jsem si dát si "jedno zprudka" a vypadnout. Asi po pěti minutách zdvořilého mlčení, kdy jsem se marně snažil být neviditelný a proměnit se v další polstr již tak pohodlných židlí, mě oslovili s návrhem, který se neodmítá. Na kouzlo mé osobnosti fakt nevěřím, takže jsem marně přemýšlel, co ti dva, ona štíhlá padesátnice se sportovní postavou cepovanou ve fitness a pěknými pevnými "čtyřkami" a on tak o deset let starší elegán s pěstěným plnovousem jako z reklamy na nějaký barber shop, na mě vidí. Návrh to byl vskutku výjimečný. Poté, kdy jsem je musel ujistit o mé sexuální orientaci, mě požádali, zda bych je nenásledoval do jejich nedalekého bytu. Tedy šel jsem. Až tam jsem se dozvěděl, o co konkrétně půjde. Přivést tu božskou padesátnici bez soulože alespoň ke dvěma orgasmům. Mokrá podoba by byla bonus navíc. No..... souhlasil jsem.

Protože v sexu už mám něco za sebou, tak jsem vybral již prověřenou erotickou masáž, kterou jsem opakovaně ženy k orgasmu přiváděl. Kombinací klasického hnětení a techniky effleurage jsem se dostal od šíje, přes ramena, paže, celá záda až k zadečku, který jsem po počáteční masáži rozetky lehce vyfistoval. Pokrčená levá noha mě pak umožnila průchod ke kundičce, jež již byla plná očekávání a tak jsem jí ještě pomohl lehkým fistováním a projížděním od poštěváčku až k zadečku. Ruka mě pěkně zvlhla a náhle jsem ucítil to elektrizující vzepětí, vzdechy s rychlejší frekvencí a intenzitou, nepatrné posunutí na bok a pak již jsem jen vnímal, jak je moje ruka uvězněná nejen v lůně té krásné milf, ale i mezi jejími pevnými stehny.

Poté, kdy se krásně udělala, jsem jí otočil na záda a stejným způsobem jsem ji přivedl ještě ke dvěma orgasmům při masáži prsou a bradavek a její krásně upravené úzké kundičky. Musím říci, byl jsem strašně vzrušený a po ukončení masáže, kterou celou dobu se zálibou sledoval manžel, jsem přemýšlel, co teď v tom stavu maximálního překrvení budu dělat.

Ta uspokojená kráska - jako by uměla číst myšlenky - ihned mé rozpaky rozptýlila. Viděla to mé vzrušení dole a poručila manželovi, aby mě vykouřil. Hle, na prahu padesátky budu mít premiéru. On nečekal na mé svolení, stáhl mě předkožku, vzal naběhlého růžového žaluda do úst, jednou rukou přejížděl po penisu a druhou mě masíroval varlata. Po pěti minutách jsem mu bez varování celou dávku po 14-ti denním půstu nastříkal snad až na mandle. Byl zřejmě zvyklý. Lehce polkl a na důkaz, že mu chutnalo, otevřel pusu a vyplázl na mě jazyk. Světě div se, posloužil jsem mu úplně stejně. Byl ale udělaný za polovinu času, jeho horké lepkavé semeno jsem ještě v puse trochu poválel, abych se ujistil, jak to vlastně chutná, a pak polkl .........

Zase mám o jedno tabu méně..... Říká se "příležitost dělá zloděje". V mém případě ta příležitost ze mě neudělala bi muže, ale díky ní jsem si to užil jak se ženou, tak i s mužem.

Ähnliche Geschichten