Drsňákem ne zrovna snadno ale rychle II

18.10.2023 · 716 Aufrufe Chutnenizlocin

Citil jsem jak jazykem odjíždí oba dva prsty a pucuje dočista to co kundou před chvílí zamazala. Užívala si to bylo to na ní vidět. I příkaz k očištění s ní viditelně trhnul, ale čekala ho, chtěla ho. Přivřeným okem pana Drsňáka jsem si ji měřil a nechával si čisté prsty už jen žužlat.
Občas chytil za jazýček který se hned vysmekl aby se vzápětí zase okolo prstů ovíjel. Těchhle pár vteřin mě hypnotizovalo a stahovalo čím dál víc na druhou stranu.
Ta její volba byla hodně nečekaná.
Snažil jsem se nahonem vymyslet jak pokračovat ať neztratím image a ona dostane o co si nestydatě řekla a chováním koleduje. "Dobrá tak kurvička by chtěla protáhnout obě dírky?". Sleduju jak při tom svádí moji ruku a pusinkou znásilňuje ukazovák s prostředníkem.
Jasně, je to tu. Myšlenka.. vzpomínka.. je to jedno co.. vím co dál. Já jsem ten co rozhoduje. Já jsem ten kdo rozhodne o tom co ona dostane. Absolutně mě rozhodila svou volbou a okouzlila tím svým přítulným chováním. Na tohle ji už nesmím skočit. Dostávám se zase do sedla. Mám směr. Jsem pevný jako skála.
Vysmeknu ruku z jejich spárů. Ve tváři ji jde vidět že by chtěla pokračovat dál. Nechám ji otočit se dokola a odpovědět na otázku proč si myslí že si zaslouží uspokojit obě dírky. Špatně položená otázka uvědomím si to téměř ihned poté co domluvím. Její odpověď je sice polohlasná zato stoprocentně taková jakou jsem čekal. Alespoň ji můžu využít k tomu abych získal čas, abych situaci navedl tam kde potřebuji já. "Tak ty sis vzala anální kolík aby byla prdelka připravená a kundu jsem ti rozdráždil teď schválně dvěma prsty jo?" Zvedám hlas a ona viditelně couvne. Ale hned vystrkuje bradu protože cítí že má pravdu.
Do háje, do háje opakuju si v duchu. Tohle znám teď ji musí dohnat trest, musí poznat že já to tady šéfuju. Dám jí lehounce na holou ona bude naoko trpět a pak trest přejde v odměnu kterou si musí vychutnat je to jednoduchý jako facka. Ale kde mám hergot vzít něco čím ji potrestám. Nasekat ji rukou pětadvacet na holou je hodně blbej nápad..…. Pásek. Pomyslné zaťuknutí na spánek. Jsem sám se sebou spokojený jak mi to pálí. Příkaz plní téměř ihned. Možná jsem ji poprvé dnes překvapil něčím co nečekala. Předklon, ruce na postel, boční podezíravý pohled na mě když rozepínám přezku. Muselo ji svitnou téměř okamžitě. Vidím jak začala kroutit prdelkou zatímco vytahuji pásek a cvičně sním mávnu. Tohle jsem se učil jako kluk, tohle patří k základním znalostem každého. Umět páskem prásknout jako bičem. Nádherně se u toho zavlní v bocích a je vidět že skousla ret. "Deset ran za obvinění z podstrkovani análního kolíku a deset za nařčení z dráždění kundy." Zazní verdikt. Než stačím domluvit vyhrkne "Ano".
Ale podívejme se. Já sem přijel jako drsňák začátečník a ona mě tu školí jako nadržená čubička profesionálka. Nevím kdo z vás ji takhle vycvičil ale teď je moje. Nechápu kdo z vás odložil tenhle materiál ale teď je můj.

Ähnliche Geschichten