Se starší kolegyní

05.11.2023 · 6.407 Aufrufe Jenda754

"Vždyť je to jen 15 let, to není zas takový rozdíl."
"No jasně, já jsem měla první sex a ty ses naučil chodit na záchod."
"To ano, ale teď pracujeme oba ve stejné firmě a jsme dospělí lidé. Vzpomínám si, když jsem tě viděl poprvé. Stála jsi na schodech, červené vlasy ti dobarvovalo odpolední slunce a já si říkal, jaké by to bylo se s tebou líbat."
"Vole..."

Takhle nějak to jednou po noční bylo. Šli jsme s kolegyní na pivo. Teda nejdřív jsem ji gentelmansky doprovodil k doktorce, když už jsme se potkali ve vlaku. Pak jsme zamířili do místní pivovarské. Trochu se to protáhlo a výše zmíněná konverzace proběhla tak po dvou, třech kouscích. Předtím a i potom jsme se bavili o všem možném jiném. Zaplatili jsme a šli ven. Já se pomalu chystal tahat telefon z kapsy, abych se podíval na spoj domů. Najednou jsem byl za loket stržen zpět ke vstupu do restaurace. Prudce jsem se otočil a ona mi vrazila jazyk drze do pusy. Byť velice překvapen, okamžitě jsem jí to začal oplácet stejnou měrou. Chvíli jsme se líbali uprostřed rušné hlavní ulice okresního města, pak se chytli za ruce a šli k ní domů.

Čekáte, že jsme na to vlítli hned za dveřma, co? Omyl! Nechal jsem u ní batoh a šli jsme pokračovat vedle do takové obyčejné, hezké hospůdky s více druhy piva. Což o to, rád ochutnám nové značky, hlavně různé speciály. Ale vlastně jsem ani nevnímal, co nám obsluha nosí. Seděli jsme vedle sebe, drželi se, hladili se, líbali. Nechala mě rukou zajet pod podprsenku a bylo nám tak nějak jedno, jestli nás někdo pozoruje. Pravděpodobně ano, opravdu si to nevybavuji. Byli jsme jak dva puberťáci na lavičce a to mně bylo 27 a jí 42...

Najednou byl večer. Vzrušení se dalo krájet. Rozhodli jsme se, že radovánek s pivem bylo dost. Odešli jsme k ní. Asi udělala nějakou rychlou večeři, tuším jsme to i snědli. Potom jsme šli do ložnice. Než jsem se stačil posadit na posteli, ležela nahá v celé své kráse za svitu měsíce (jasně, byly to pouliční lampy, ale to není tak romantické) vedle mě. Zahodil jsem poslední kousek oblečení a z boku se k ní přiblížil, abych ji opět líbal. Přisál jsem se jí na bradavku a obkroužil ji několikrát jazykem dokola. Ta mrška mi protáhla koleno pod stehnama, přitáhla si mě k sobě a rukou promáchla mezi mýma nohama do prázdna. No, do prázdna... Brnkla si o pytel, ten nejde minout. Asi nečekala, že mi bude péro stát tak pevně, že se vlastně skoro přilepilo na břicho.

Co vám budu vykládat, netrvalo to ani vteřinu a našla co hledala. Hezky si mě navedla a já poprvé zasunul. Byla tak vlhká, že jsem šel nadoraz, ani se nedalo přibrzdit. "Máš ji hezky zarostlou", ocenil jsem. "Čekal jsi něco jiného?", zeptala se, aniž by čekala odpověď. Měl jsem z toho radost, v tolika věcech jsme si sedli. Jednou rukou mě hladila po zádech, druhou držela za hlavu a jazykem zkoumala jestli s tím mým udrží tempo. Potom mi řekla, že se ještě nikdy neudělala. No to byla výzva! Začal jsem ji táhle šoustat. Trvalo to dost dlouho. Sténala touhou. Vrtěla se blahem. Vyrážela mi pánví naproti. Po nějaké době jsem se otočil na záda. Ona si sedla vedle mého klína a vzala si mě do pusy. To byl koncert! Krásně ho sála. Jazykem obletovala žalud ze všech stran a přitom jezdila hlavou nahoru a dolů. Já jsem si mezitím rukou hrál s jejími menšími, ale nádhernými prsy. Potom si nasedla a rajtovala dost dlouho na to, abych dočerpal energii. Bylo úžasné pozorovat jak se jí ňadra pohupují nahoru a dolů. Tolik si to užívala. V jednu chvíli mi její vlasy hladily tváře, když jsme se líbali. Hned na to se prohýbala v zádech a sténala do stropu. Z toho se zas nahrbila jak kočka a neúnavně s pohledem snad samotné bohyně Afrodity se nabodávala na můj penis a snažila se zlomit své bezorgasmické prokletí.

Otočil jsem ji zpátky na postel a chystal se, že jí oplatím její orální laskavost. Už už jsem nasával vůni její vulvy a v tom mě zastavila, že to nemá ráda. No dobře. Škoda. Čekal jsem, že se podíváme na ten tvůj nedosažitelný orgasmus. Nevadí. Pevně jsem ji objal, svými rty sevřel ty její a pokračovali jsme misionářsky. Přitahovala se hezky nohama. To mě děsně vzrušuje. Je to tak krásný pocit, když si ženská chlapa takto omotá... Když už jsem cítil, že to na mě jde, zeptal jsem se jí: "Máš ráda, když tě chlap vystříká?" "Miluji to!" "Chceš abych ti to tam vymaloval na bílo?" "Nekecej a stříkej do mě!" Předtím bylo tak 10 hodin líbání a provokace, pak 2 hodiny nepřerušovaného mrdání... Do dneška nechápu, kde se tolik výdrže ve mě vzalo. Přilepil jsem rty na její krk za uchem, pevně ji chytil pod zády. Zvládl jsem ještě pár přírazů. Jsou to takové ty, kdy žena téměř nemůže dýchat. Cítil jsem, jak se hrana mého žaludu opírá o její poševní stěnu. Penis mi začal v její úžasně horké a vlhké pochvě silně pulzovat. Už se to nedalo vydržet a já musel mohutně ejakulovat. Pak jsem v ní zůstal a cítil jak smíchané šťávy z našich pohlavních orgánů stékají mezi námi na prostěradlo. Přitáhli jsme se k sobě a hluboce oba oddechovali. Dívali se do očí. "A ty nic?", zeptal jsem se. "To nevadí, i tak to bylo krásné", odpověděla mi. Její rysy jako by omládly. Normálně jsem se na ni díval a říkal si, že vypadá tak o 20 let mladší v obličeji. Byla tak nádherná. Zažil jsem to víckrát. Většinou právě po orgasmu, ale nikdy tak výrazně jako s ní. Proto mi to přišlo zvláštní. Že tvrdila, že se nikdy neudělala... Usínali jsme v objetí, nohy a jazyky propletené. Byl to úžasný den.

Byl jsem naivní, myslel jsem si, že by to mělo pokračovat. Omyl. Neměla zájem. Asi po roce jsme šli na pivo zase. Zase to bylo dlouhé, zase se toho dost vypilo, ale bohužel, další příběh z toho už nikdy nebude. Celé je to založeno na mé reálné zkušenosti, která se stala asi před 8 lety. Nějak se mi to dnes vybavilo a řekl jsem si, proč se nepodělit o něco, co mi vyvolává příjemné vzpomínky...

Ähnliche Geschichten