Snění v neděli večer

19.11.2023 · 1.116 Aufrufe LadyCS

Chci byt tvou loutkou. Chci ti verit tak, ze ti dovolim, me mit a delat si se mnou, co budes chtit. Verit ti, ze me svazes, ruce za zada privazana k analnimu koliku s krouzkem a zaroven mit smycku i kolem krku. Nebudu se moc hybat. Budu v pololeze na gauci, nohy roztazene a zafixovane tak, abys mel moji kundu pristupnou vsem zvrhlym napadum a ja je nemohla dat k sobe. To by se mi libilo. Uz jen touhle pripravou jsem vzrusena tak, ze mi zacina vytekat kundi slem. Mas dutky. Mas zapalenou svicku s horkym voskem. Mas kolicky. Mas skripce, dutky i ozubene kolecko. Mas vakuovou pumpu, kterou mi instalujes na vystavenou kundu a do ruky za zady podas balonek, abych si ji sama pumpovala, kdyz malinko povoli. Sam si vezmes dutky a pohladis mi chodidla, lytka, zavadis o pumpu a lehce slehnes po stehnech. Rikas mi, at pocitam do deseti. Pocitam a kousu si rty. Znas me. Vis, jak a kam slehnout. Sahas po skripcich. Ba ne. Jeste potrapis kozy dutkami. Tentokrat uz slehas silneji, zustavaji stopy a ja mam bradavky uplne tvrde. Vis, jak mam citlive kozy a vzrusuje me hrani si s nimi. To je presne ten cas, kdy pouzit skripce. Beres moje ztrvdle bradavky do ust a laskas je horkym jazykem, sajes a lehce kousas. Pak ucuknes ah nasazujes prvni skripec. Syknu. Jazykem a rukama polaskas druhe prso a nasazuje taky skripec. Ja se klepu vzrusenim a nemuzu se udelat. Jak se pri kazdem pohybu lehce pridusim. Divas se na me a libi se ti, co vidis. Nastal cas, aby sis taky uzil. Beres moji hlavu do ruky a smerujes ji ke svemu polotvrdemu ptakovi. Vim, co mam delat. Lacne ho nasaju a pohybem hlavy se snazim a zaroven se dusim. Moc mi to nejde a tak mi rukou pomahas a vrazis mi pero cim dal hloubeji do krku. Nejen, ze se dusim, ale zaroven se ozyva muj davivy reflex a ja zacinam panikarit. Citlive me nechavas misty se nadechnout a potom ho zarazis tim hloubeji. Zacinaji mi tect slzy a prestavam mackat balonek pumpy. Vsimnul sis toho a za trest pumpu sundavas. Pero nechavas v puse a dutkami 5x silne slehnes po nabehlych pyscich. Je toho na me uz hodne. Kunda tece jak reka a citim, jak se anal pevne svira kolem koliku. Ruce za zady uz necitim a tak moc bych chtela dat nohy k sobe a ulevit si od bolesti, ktera tepe v rozkroku. Nejde to. Sundavas provaz z meho krku. Opres mi hlavu o gauc a zacinas mi rytmicky zajizdet do krku. Pri tom si rukou hrajes s kozami a skripci. Mackas je a ja necitim uz ani bradavky. Stenam, dusim se, sliny mi kapou na prsa, z oci mi tecou slzy, ale nedbas toho a prvni davku semene mi nastrikas hluboko do krku. To nemam rada a jak se snazim nadechnout, zajedes o to hloubeji a ja chte nechte musim polykat vse do posledni kapky. Ty vteriny jsou skoro nekonecny, ale nakonec pero vytahnes, ja se nadechnu a poslusne ho docistim. Polknu, vtahnu nudli a prodychavam se.
Oukej, prvni kolo mas za sebou a ted si jdes pohrat i se mnou. Do pusy dostavam kulickovy roubik a sundavas skripce z bradavek. Ac ruhle tahlou bolest miluju, knucim a stenam, protoze to fakt boli. Otocis me do rohu gauce a kleknes si mezi moje nohy. Vidis moje natekle pysky, jazykem ochuznas kundi stavu a hrajes si s postevakem. Je hodne nabehly a ja bych chtela neco velkeho do kundy. Vis, jak mam rada fisting, ale ten ted neni na poradu dne. Lizas me a ja se svijim blahem. Rukama pritom mackas moje kozy a bolave bradavky a ta kombinace me privadi k silenstvi. Citis, ze za chvili budu, ale to ty nechces. Prestavas lizat a cekas, az se zklidnim. Strcis do me dva prsty. Pres stenu citis kulicku analniho koliku. Druhou rukou beres svicku a jak me prstis, kapes mi horky vosk na kozy, bradavky a bricho. Pres roubik se snazim kricet, uz, uz, uz se chci udelat. Potrebuju to! Pridavas prsty, uz ve me mas ctyri a ja prestavam vnimat okoli. Tesne pred vrcholem zastavis a vychutnavas si stahy uvnitr moji kundy. Ano, takhle odevzdanou me mas rad. Znovu me zacinas prstit, uz si servitky neberes a vjedes do me celou rukou. Pesti rotujes v mem lune a ten pocit je nepopsatelny. Tohle umis jenom ty. Vlepis mi par facek, mackas levou kozu a drtis bradavku a ja exploduju. Propnu se, tim si zataham za analni kolik. Citim bolava prsa, sliny tecou kolem roubiku, kundi steny se stahuji kolem tve pesti. A ty ji v tu chvili vyskubnes. Dostanu facku i pres postevak a zase me prstis. Ted uz jen dva prsty, presne miris na G-bod a po par pohybech ti strikam na ruku, gauc i na podlahu. Jsem vysilena, ale chci jeste.
Tvuj ptak je zase v pozoru. Podseknes muj zadek a ja mam pred tebou vyspulenou mokrou rozevrenou kundu i anal. Nasazujes si kondom, vytahnes kolik a pero jednim pohybem zarazis do analu az po koren. Ted bys mohl chvili pockat, abych si privykla a povolila sverac. Ale to ne. Chytas me za boky a mrdas tvrde muj anal. Chtela bych si honit kundu a znovu se udelat, ale nemuzu, ruce jsou porad svazane za zady a lezim si na nich. Stenam, hekam, prosim. Facka zleva, zprava, ted si uzivas ty a ja jsem tvoje hracka. Porad tvrde prirazis a citis, ze to na tebe uz zase jde. Anal mam hodne tesny. Vytahujes curaka ze zadku, sundas kondom a svoji horkou mrdkou mi zkropis bricho, postevak i nabehle pysky. Jeste pulzujiciho mi zarazis curaka do kundy a zbytky vystrikas tam. Vytahnes ho, popleskas mi s nim po kunde, prsty promnes postevak a zase ho opatlany mrdkou zasunes dovnitr. Hladis me, vyndavas mi roubik z pusy a sliny mi rozmazavas po obliceji, zajizdis par prsty do pusy s krku a ja je saju. Zustavas ve me, dokud uplne nezvadnes.
Znas me i sebe. Me jeden orgasmus nestaci a jak zacnu, jsem hladova a chtiva. Ale ty ted potrebujes delsi pauzu. Nevadi, mas prece ruce, jazyk a k dispozici spoustu pomucek.