Přesčas není nečas 2

23.11.2023 · 2.068 Aufrufe Amegaxi

Druhý den, když jsme se potkali se šéfem na chodbě, dokázal zachovat chladnou hlavu a neprozradil svým chováním, že by se mezi námi něco odehrálo. Kolik z mých kolegyň už takhle donutil k tomu, aby mu byly po vůli. Mě se tohle jeho chlapácké násilné chování líbilo, tak nad tím nebudu přemýšlet.
Další den, po obědě přišel k nám do kanceláře a zadal mi zpracovat nějaké výkazy s tím, že to musí být zítra ráno hotové.
„Až to budete mít, doneste mi to ještě dnes do kanceláře, raději to po vás zase zkontroluji“ a na slovo dnes položil takový zvláštní důraz, že hned věděla, co bude kontrolovat. „Nejspíš tu budete muset zůstat přesčas“ řekl mi.
Počítala jsem s tím, že dnes zase budu muset „dělat přes čas“ a tak jsem se na to trochu připravila. Dnes to chci mít trochu ve své režii. Když jsem koukla do výkazů, zjistila jsem, že jsou skoro hotové. Měla jsem je dodělané za 5 minut. Měla jsem čas dodělat si svoji práci a tak, když kolegyně odešla z kanceláře domů, dala jsem se do přípravy.
Vzala jsem si na sebe děrované punčochy, které jsem si připnula na podvazky svého černého korzetu. Na ten jsem si oblékla tenkou černou blůzku, nasoukala jsem se do černé kožené minisukně, která mi tak nádherně vyrýsovala mé pozadí. Celé to doplnila černými vysokými kozačkami. Trochu jsem se namalovala, vlasy si sepla do ohonu a nechala svůj obličej orámovat obroučkami brýlí.
Vzala jsem ty lejstra, přes rameno si chodila kabelku, ve které jsem měla pro šéfa připraveno pár překvapení a naposledy se skoukla v zrcadle. Bylo to perfektní.
Když jsem vešla do kanceláře, šéf seděl za stolem. Podíval se na mě a ztuhnul překvapením. „Kurva, málem jsem tě nepoznal“ skoro se zakoktal.
„Nejsem žádná kurva, rozumíš“ řekla jsem mu trochu panovačně. „To neumíš slušně pozdravit dámu?“
„Tak tě tu vítám“ odpověděl „copak si budeš přát“
Sáhla jsem do kabelky a vytáhla z něj jezdecký bičík. „Když budeš zlobit, tak dostaneš výprask. Ale jestli budeš hodnej, tak mě můžeš zase vymrdat jako minule“ řekla jsem už mírnějším tónem. Bičíkem jsem podpírala jeho hlavu a dívala se mu zpříma do očí.
Jeho dech se mírně zrychlil. „Copak by sis přála, abych pro tebe udělal?“ řekl hlasem, ze kterého mrazilo tak, že jsem pocítila silné vzrušení.
Přitáhla jsem si ho k sobě za kravatu, políbila ho a pak mu řekla. „Já tě musela minule vykouřit, teď chci já, abys mě to pěkně udělal jazykem. Jestli to teda umíš“
„Myslím, že jo“ řekl.
Náhle prudce vstal, vytrhl mi bičík z ruky, objal mě v pase a vášnivě mě začal líbat. Jeho ruka mi zajela mezi nohy a já se mu vzrušením, které ve mně začalo žhnout, zakousla do jeho rtu. V očích se mu zablýskl chtíč, chytil mě pod krkem a chraptivě mi vyhrkl do tváře. „Udělám ti to, tak jak chceš, ale já nejsem hodnej chlapeček. A jestli budeš kousat, tak budu na tebe zlej.“
Chtěla jsem ho uhodit do tváře, ale zkroutil mi jí za záda.
„Tak pán vedoucí není žádnej měkota, bude to souboj titánů. O to víc to bude vzrušující. Uvidíme, kdo nakonec bude na koni“. Stačilo mi blesknout hlavou před tím, než mě strhl na zem.
Ležela jsem na břiše. Šéf klečel jedním kolenem mezi mýma lopatkami. Jednou rukou mi držel tu moji, kterou jsem měla zkroucenou za zády. Sáhnul po mojí kabelce a vysypal ji na zem. Po zemi se rozsypaly věci, které nosí většina žen v kabelce. Rtěnka, pudřenka, klíče, peněženka… Ale mezi tím vším byly mé dva vibrátory, lubrikační gel a pouta.
Snažila jsem se mu vyprostit, ale rameno mě bolelo.
„Neboj se kočičko, já už tě trochu znám. Bude se ti to líbit“ řekl mi a políbil mě krk. Pak jeho jazyk olízl můj ušní lalůček a jeho zuby jej skously. Vykřikla jsem bolestí.
„To máš na oplátku“ zašeptal mi do ucha.
Začínala jsem být zrušením pěkně mokrá a cítila jsem, že moje bradavky se mi zvětšily.
Přetočil mě na záda a pořád mi držel jednu ruku. Druhou jsem měla volnou, a tak jsem mu vlepila pořádnou facku. Zaúpěl a dvakrát mě uhodil do obličeje, až mi hlava lítala ze strany na stranu.
„Ty čubko, tak ty se nepřestaneš vzpouzet?“
Chytl mě za vlasy a donutil mě připlazit k jeho psacímu stolu. Vzal pouta, která se válela na zemi, a připnul mi je na jednu ruku. Klečel nade mnou. Donutil mě vzpažit ruce. Řetízek pout provlékl za nohou psacího stolu a připnul mi ji na druhou ruku. Zůstala jsem klečet na kolenou. Hlasitě jsme oba oddechovali z námahy po tomhle prvním kole souboje.
Poté popadl bičík. „Takovou bujnou kobylu je potřeba nejprve pěkně zkrotit“ řekl, rozmáchl se a několikrát mě jím přetáhl. Rány zasáhly nejprve můj zadek. Když jsem se snažila ranám uhnout a zkroutila se dopadly na mé stehno, paži a pak zasály i ňadro. Zavila jsem bolestí a do očí se mi vhrnuly slzy.
Jednou rukou mě uchopil za bradu a zvedl mi ji. „Tak už budeš poslušná a krotká?“
Dívala jsem se na něj psíma očima kývla hlavou. Na odpověď jsem se nezmohla, jak jsem měla sucho v krku. Přitáhl si můj obličej a políbil mně ústa. „Tak a teď ti můžu konečně splnit tvé přání a vylízat ti tu tvoji číču. Ale nejdřív se podívám, co máš na sobě.“
Klekl si mezi moje nohy a rozepnul knoflíčky mojí halenky. Jeho ruce uchopily má prsa dosud ukrytá v korzetu a pěkně silně je stiskl. Pěkně to zabolelo. Vykřikla jsem a cítila jak bolest, kterou mi působí, se mi v mozku mění na slast a ta je začíná ve mně rozpínat do všech nervů v mém těle.
„Ty tvý kozy jsou nádherně pevný“
Pak mě je jako ořechy vyloupl košíčků korzetu, jeho prsty mnuly moje bradavky. Líbal mi je. Střídavě mi je lízal, sál a krotil s nimi. Bolestí jsem kňučela a kroutila sebou ve snaze se dostat z jeho dosahu. Pouta se mi zaříznula do zápěstí. Když se mi jeho zuby zakously do bradavky, hlasitě jsem vykřikla a kopla ho jednou nohou.
„To si odskáčeš ty potvoro“ řekl silně rozrušeným hlasem. Vrhl se na mě a stáhl ze mě sukni. Převrátil mě bok, zaklekl mi nohy, vzal do ruky bičík a několikrát mě s ním švihl přes zadek. Při každé ráně jsem zaúpěla bolestí. Do očí mi znovu vyhrkly slzy. Po asi šesté ráně jsem cítila že mám zadek v jednom ohni. Bolest mi vystřelovala do mozku a já začala toužit po rozkoši jiného druhu.
„Prosím už ne, já už budu hodná“ žadonila jsem plačtivě. „Buď už na mě něžný“
Převrátil mě zpátky na záda. Něžně mě políbil na mé pláčem opuchlé oči. Jeho jazyk vnikl mezi mé rty. Začal jsem mu jeho polibek oplácet. Bolest ustupovala a ve mě se chtíč vystupňoval na maximum.
Jeho ruce sklouzly po mém těle až k mým bokům. Jeho prsty uchopily tkaničky mých kalhotek a pomalu mi je začal svlékat. Zvedla jsem poslušně nohy a on je přetáhl přes mé kotníky. Ležela jsem před ním na zádech. Doširoka jsem roztáhla nohy a nabízela se mu jako háravá čubka.
Jeho ruce se sunuly pomalu od kolen po mých stehnech. Zavřela jsem oči a vychutnala si doteky jeho velkých rukou. Sunuly se po mých bocích až k ňadrům, které znovu pěvně sevřel. Poté klouzala jedna dolů po mém břichu. Sjel jí do mého klína a celou jí ji přikryl a pevně se na ní přitiskl. Pak jsem ucítila, jak mi jeho dlaň krouživě masíruje ústí mojí broskvičky. Lehce jsem se nastiskla na jeho dlaň a vychutnávala si jeho laskání. Cítila jsem, jak se mi z klína rozlévá do těla rozkoš, kterou mi tím třením působil. Klekl si mezi mé nohy a roztáhnul závojíčky na mé pulince. Když mi jeho jazyk poprvé olízl klitoris, měla jsem stejný slastný pocit, jako když mě šlehl tím bičíkem. Hlasitě jsem vykřikla.
„Tak mi to dělej, vylízej mě“ začala jsem ho úpěnlivě prosit a necudně jsem mu vrazila svůj klín do obličeje.
Jeho jazyk se rozkmital a vlny slasti jako příboj zasahovaly mé tělo. Chtěla jsem chytit jeho hlavu a vmáčknout si do klína, ale pouta mi v tom bránila. Jeho jazyk olizoval střídavě můj poštěváček, střídavě vnikal do mé lasturky. Hlasitě jsem hekala rozkoší.
Pak zvedl mé nohy, zatlačil na má stehna a přitlačil má kolena k hrudi. Jeho jazyk jsem ucítila na hrázi, jak směřuje od mé mokré přední dírky k té zadní. Když mi jeho obkroužil moji rozetu, zase jsem musela hlasitě vykřiknout. Celá jsem se třásla.
„Jsi úžasný, ano to mi dělej“ křičela jsem na něj a střídavě svírala a rozvírala svěrače svého zadečku.
Prsty jeho jedné ruky začaly vibrovat na mém poštěváčku a prsty druhé ruky se začaly pomalu zasouvat do mě. Můj třas se zvyšoval s rozkoší, kterou mi působil. Má pička byla celá zmáčená a vypuzovala ze sebe další a další milostné šťávy.
Chtěla bych se na něj vrhnout, vzít si do ruky ten jeho klacek, začít mu jej pěkně vysávat a splatit mu tak rozkoš, kterou mi dával. Ale pouta mi to nedovolovaly a já tak musela jen pasivně přijímat tu slast. V hlavě mě hučelo. Vlny slasti proplouvaly mým tělem.
„Chci v sobě mít ten tvůj ocas, vymrdej mi tu moji díru, vyšukej mi je obě“ křičela jsem a kroutila se přitom v rozkoši, které mi způsobovaly jeho prsty dráždící stěny mé pochvy.
„Neboj se, to přijde. Však se dočkáš. Ale ještě ne. Nejdřív ti to udělám tady těma tvýma pomocníky“
Vytáhl prsty z mé horké jeskyňky, vzal mýho modráska a pustil vibrace. Když jsem ucítila jeho třesoucí se hlavičku na ústí své jeskyňky, věděla jsem, že se brzo udělám. Vplul do mě jako lod do přístavu vedená zkušeným lodivodem.
Zatímco šéf držel v jedné ruce mého modrého přítele a jezdil jím jako pístem v mé mokré kundičce, palec jeho druhé ruky kroužil v mých zadních vrátkách a zároveň svými rty sál můj poštěváček, který snad tak musel být už velký jako fazole.
Držela jsem se řetízku, který spojoval oka pout, nadzvedávala jsem svoji pánev a chlípně roztahovala své nohy. Zmítala se v křeči přicházejícího orgasmu a hlasitě na něj křičela.
„Přidej, přidej, už budu“
Najednou přestal lízat můj poštěvák, vytáhnul ze mě můj malý buchar a přiložil mi jeho vibrující hlavici na klitoris. Vzal mého ružového přítele, který nebyl vibrující, ale byl větší než můj modrásek a začal ho silně vrážet do mé pičky. Přicházející orgasmus ve mně vybuchl jako dynamit. Zmítala jsem se po zemi a v hlavě jsem měla ohňostroj. Když můj orgasmus odezněl, měla jsem v ústech sucho a rty rozkousané mými zuby. Zkroucená jsem ležela na zemi, hlavu mezi svými pažemi, oči zavřené, kolena pevně stisknutá, přitažená k tělu, se svým růžovým přítelem ve své zmáčené kundičce. Hluboce jsem oddechovala a s odcházejícím orgasmem nabývala vědomí.
Ale to nebylo všechno, co jsem měla zažít. Šéf se prostě rozhodl, že mě dnes zkrotí. Pomalu ze mě vytáhnul mého růžového přítele.
„Připrav se na další záhul, ty malá čubko“ zašeptal mi ucha a políbil mě na mé vyprahlé rty.
Otevřela jsem oči a uviděla ho, jak jej natírá gelem. Stočil mě na bok, jednu nohu pevně sevřel mezi svými koleny a druhou si položil na své rameno a pevně ji svíral rukou, jakoby nesl kládu. Jeho prsty se opět rozvibrovaly na mém klitorisu a odcházející orgasmus ve mě vybuchl novou silou. Křičela jsem rozkoší a omezeně se zmítala v jeho sevření.
Pak mi strčil své tři prsty zamazané od gelu do mé roztahané frndy. Když do mě vklouzly, jen to mlasklo. Vytřel je ve mně, vzal mého modráska, zapnul ho a strčil ho do mě. Párkrát přidal a ubral rychlost a nechal ho na plných obrátkách vrčet ve mně.
Držel mě doširoka roztaženou, jednu moji třesoucí se nohu stále pevně drže na svém rameni. Vtom jsem ucítila, jak jeho prst proniká do mé prdelky.
„Nééé“ zaknučela jsem, ale jediné, na co jsem se zmohla bylo zavřít oči, skousnout rty, pevněji chytit řetízek pout a vychutnávat si ty pocity neskutečné rozkoše. Jeho prst párkrát projel můj tunýlek, který si začal zvykat na jeho rozměr. Když do mě začal vnikat další jeho prst, přestala jsem vzdorovat a snažila se co nejvíc roztáhnout svůj svěrač.
„Ty parchante, jak víš, že to mám do zadku ráda.“
„Poznal jsem to minule, když jsem ti strčil palec do tvé rozkošné prdelky. Málem ses z toho blahem pochcala“ řekl hlasem, který byl silně zastřený vzrušením, které bylo způsobené tím, co tu se mnou dělal a začal do mě vsouvat třetí prst.
Pak je vytáhnul a začal do mě vsouvat mého růžového uměláka. Doma mám na hraní do svého zadečku jinou hračku. Podstatně užší. Nacpat do sebe něco tak velkého jsem ještě nezkoušela. Svěrač se mi silně rozvíral a to ve mě rozpalovalo moje zvrácené choutky pěkně to běla.
Zmučeně jsem zařvala a začala sebou silně zmítat, abych se mu vyprostila. Vzal bičík a přetáhl mě novu přes zadek. Povytáhl vibrátor a pak ho do mě celého silně vrazil.
„Jestli budeš řvát, tak ti zalepím hubu“ řekl mě silně chraplavým hlasem.
Přestala jsem vzdorovat. Zadek mě pálil od ran bičíkem a prdelku jsem měla skoro roztrženou. Modrák ve mně vibroval na plné obrátky.
Bolest se zase začínala měnit v rozkoš a ta se ve mně opět stupňovala. Pomalu pohyboval oběma kolíky v mých dírách. Vytahoval je a opět je do mě vsunoval. Rozkošná slast mě zase mučila a orgasmus, který přicházel, byl jako tsunami, jako tropická bouře. Skoro jsem ztratila vědomí. Kňučela a hekala jsem v jeho sevření. Mráz a horkost procházela ve vlnách mým tělem. Ztratila jsem pojem o prostoru, o čase.
Vtom jeho sevření povolilo. Jako v oparu jsem viděla, jak se svléká. Klekl si vedle mojí hlavy, uchopil mě za vlasy a strčil mi do pusy svého ptáka. S chutí jsem mu jej začala sát. Hýbala jsem hlavou dopředu a dozadu a nechala si zajíždět jeho žalud až do krku. Po chvilce mi jej vytáhnul z pusy a pleskl mě jím několikrát přes obličej.
„Jsi šikovná čubka“
Pak vytáhnul z mojí kundičky modráska, chytl mě za kolena, roztáhnul mi nohy široko od sebe až mi vyvrátil kyčle a zajel do mě svým uslintaným ocasem. Zavila jsem rozkoší. Začal mě prudce šukat. S každým přírazem jsem pocítila příval slasti a hlasitě vykřikla. Nedokázala jsem se kontrolovat. V hlavě mi hučelo, krev mi prudce tepala v žilách.
Jeho ruka sevřela moje ňadra a silně mi je mačkal. Prudce přirážel a hlasitě oddechoval. Jeho kopí se domě nořilo v celé svojí délce a jeho kyčle narážely na mé. Zmítala jsem se jako červ na háčku a cítila že se blíží moje vyvrcholení. Několikrát mě jeho ruka uhodila přes prsa což zvýšilo moji chlípnost. Když mi pak přidal dvě facky a na to vrazil do pusy prsty, mé vzrušení dosáhlo vrcholu a já explodovala v několikanásobném orgasmu.
Bez hnutí ve mně ležel, držel mě pod krkem a sledoval mě pohledem, stejným kterým dravec pozoruje svoji oběť umírající v agonii.
Pak se ze mě vymanil, otočil si mě na břicho jako hadrovou panenku a vytáhnul z mojí prdelky růžového plameňáka. Do kundičky mi opět zasunul modráska spustil vibrace. Nové vlny slasti se začaly šířit mým tělem. Klekla jsem si na kolena vyšpulila na něj svoji prdelku.
„Vyšukej mě, prosím, prosím“
Uchopil mě za boky a zabořil do mě svůj klacek až po kořen. Pomalu se vysunul a znovu do mě zajel. Rozjížděl se jak lokomotiva. Držel mě pevně za boky a jeho přírazy byly stále rychlejší. Svým svěračem, o který se třel jeho žalud, jsem mačkala jeho píst, který se začal s železnou pravidelností zarývat do mých útrob. Jeho boky narážely na moje hýždě jako mořský příboj na skálu. Pak pustil mé boky, uchopil mé vlasy a táhl mi hlavu dozadu. Dlaní druhé ruky mě pleskl vždy s druhým přírazem přes zadek. Svírala jsem oběma spoutanýma rukama nohu stolu a rozkoš a bolest se mísila v mé hlavě. Cítila jsem, že se blíží mé další vyvrcholení. Přišlo jako blesk z čistého nebe. Zmítala jsem se po ním a hlasitě vykřikovala nějaká slova. Něco o bohu, pekle, očistci. Drtila mu svým svěračem jeho ocas.
Zavyl a prudce jej do mě zarazil. Hlasitě zavyl a do mých útrob vytrysklo jeho sperma jako horké magma. Před každým dalším výstřikem jej lehce povytáhl a s každou explozí jej do mě zarazil až po kořen. Pohyb jeho pístu v mé prdelce pomalu ustával a ž se úplně zastavil. Hlasitě dýchal. Přitáhl si moji hlavu za vlasy ke svým rtům a něžně mě líbal.
Naposledy mě plácl po zadku, vytáhnul z mé prdelky svůj ochabující úd a z kundičky vibrátor. Lepkavé šťávy z mojí kundičky mi tekly po stehnech. Nadzvedl stůl a moje spoutané ruce jsem mohla odtáhnout od nohy jeho psacího stolu.
Pohladil moji mokrou kundičku a dal mi ochutnat své prsty. Zvedla jsem hlavu, usmála se na něj a chlípně jsem mu je olízla jako mlsná kočka. Pohladil mě po tváři, lehce mě přes ní pleskl a pak si přitáhnul moji bradu. Políbil mě na rty . Něžně pronikl svým jazykem do mých úst. Oplácela jsem mu jeho polibky a hlavou mi proletěla myšlenka, jak báječného šéfa vlastně mám a už se těšila na další přesčas.