Poprvé v sauně ve třech

25.12.2023 · 8.992 Aufrufe enjoylife14

Celý příběh se odehrává v jednom moravském wellness, kam jsme se svou drahou polovičkou vyrazili v polovině dubna. Občas zajedeme někam, když oba nemáme o víkendu děti. Jsme myslím pohlední čtyřicátníci, kteří mají už větší děti, a tak je čas si začít užívat života. Možná i dohnat nové touhy, které by nás v mládí ani nenapadly. Už párkrát jsme někam vyrazili a říkali si, co kdyby jsme někoho potkali a líbil se nám. Občas nás napadá potkat pár, žena nebo samotného chlapa... vždy to byly takové úvahy, co kdyby... A tak jsme jednou víkend vyjeli si užít volna, nahřát se a načerpat energii.

Saunový svět je tu moc hezký, mají i vnitřní bazén, vnitřní ochlazovací s průplavem ven a venkovní ochlazovací jezírko a soukromé ochlazovací bazénky. Saun je nespočet, a tak tu není moc narváno. Nejsme úplně zkušení sauneři, ale cosi už máme za sebou, a tak nejsme úplní stydlíci, kteří jsou stále zahalení. Je pravda, že jsem si na to musel navyknout, ale žena mi s tím pomohla. Občas mě i štvalo, jak se ráda ukazuje, a líbí se jí pohledy ostatních, ale pomalu to přešlo ve vzrušení, a líbí se mi jak na mou krásnou ženu koukají jak chlapi, tak ženy. Jak si ji každá žena očima přejede, je to prostě kost. Však o nic nejde, neohledí se a já na ni zírám stále jako zamilovaný kluk.

Ten den jsme dojeli až po práci, kolem 5, na hotelu bylo dost lidí, a tak jsme si dali něco menšího na jídlo. Do wellness jsme vyrazili později, ať se to trochu vylidní. Z pokoje chodíme většinou nazí, ale tentokrát jsme vzali plavky pod župan, že si dáme ještě skleničku ve whirpoolce. Objednali jsme si drink a jdeme se posadit do bublinek, kde seděly dvě dámy a také jeden celkem hezký pár. Vypadali zamilovaně, tak si nás nevšímali a měli oči jen pro sebe. No co, vyrazíme teda směrem k sauně.

Vyslékáme plavky a jdeme si vybrat saunu. Zamířili jsme do té naproti ochlazovacího jezírka, kde je velké krásné okno, a můžeme tak pozorovat rozpálená těla lidí, kteří se jdou ochladit. No a proč se také nepodívat občas na hezká těla? Spolu s ženou se díváme a hodnotíme zadky, pupky, prsa, postavu, oholení, ale i velikost péra u chlapů. Někdy se člověk zasměje nad komentáři, ale není to tak, že bychom se smáli lidem. Každý je nějaký, a my máme také své chyby. Na to se ale v sauně nehraje, jen je to pro nás zábava. Co taky v sauně, když jsme tam samotní. Jinak je to, když někdo dojde a posadí se nebo si lehne. Manželka většinou lehne a nahá se vystaví nahoře, někdy mi leží hlavou na stehnech tak, že by mi mohla olíznout péro. Občas se hladíme a vzrušujeme se, ale pořád v takové slušné míře. Jenže opravdu představy jsou jiné, jen jsme nepotkali někoho pravého, někoho, kdo by se nám líbil, a taky nám asi chyběla odvaha.

V sauně seděli dva chlapi, evidentně se znali, ale než jsme se usadili, zmizeli. Manželka pokukuje, jestli nejdou do jezírka, a já ji viděl, jak je zvědavá. Sedíme dál, kapky potu už stékají, ale držíme dál v sauně. Vždy si říkám, že dám víc, ale po chvíli říkám, lásko, už musím. A tak se zvedám, prostěradlo, které mám na volno jen přes jednu nohu, si zamotávám kolem pasu, a žena má jen prostěradlo na spodek a prsa si nechává odhalená, do vody je to jen kousek. Při odchodu se potkáváme s jedním párem, asi o trochu mladším. Holka byla hezká, ale spíše si všímám jejího chlapa, který kouká na rozpálené tělo mé ženy, potom na mě a usměje se. U venkovního jezírka jsme se vyslékli a vlezli do vody. Žena povídá, že byl hezký. Tedy i jeho partnerka, ale že je zvědavá na něj a snad je ještě potkáme. Po ochlazení nechám ženu vylézat první. Vždy si užívám pohled, jak přede mnou vyšpulí zadeček a ještě se schválně ohne, ať ji vidím zezadu. U toho se nenápadně dívám přes sklo do sauny, jestli se vzájemně pozorujeme.

To, jak vyleze po schodcích, jí trvá snad věčnost, a vypadá to, že i cíleně, aby se na ni podívali všichni. Ve vedlejší sauně čučí dva chlapíci, a před námi muž z páru, jehož ženská nevěnuje pozornost. Jak vylezu, pomalu nahazuji prostěradlo a dávám ženě dlouhý polibek na rty. Zašeptám jí do ucha, že se krásně ukazuje a mě se to líbí ještě víc. Trochu mi houpne a jdeme. Ona jen dodává, že si je chce prohlédnout z blízka.

Přemýšlíme, co dál, jak zabít čas, abychom je potkali. No, házíme to za hlavu a jdeme se ohřát do bylinkové sauny. Tu sedí dvě celkem mladé a hezké holky a dvě o něco málo starší ženy než jsme my. Sedneme, já schválně natočený k nim, ať si je prohlédnu. Moje žena kurzuje očima po nich a občas na mě. Usmívá se, nakloní se ke mně a říká: 'Ty mladé holky moc nic, ale podívej se na tu jednu starší,' a pobízí mě pokývnutím směrem k nim. A fakt, je to hezká ženská, nestyděla ukázat svoje hezké trojky, měla moc hezké bradavky, tvář i zbytek těla. Prostěradlo měla jen přes kousek stehna a zakrývala ji z části vyholenou čárku nad kundičkou. No, nějak jsem se zastavil a asi civěl déle, všimla si toho snad celá sauna, ale dělal jsem, že nic. Moje manželka se pochychtávala a usmívala se u toho i paní s vyholenou čárkou. Té to evidentně nevadilo. Mladé holky po chvíli odešly a s nimi i kámoška.

Zůstali jsme jen tři. Holky se na sebe usmály a moje žena mi trochu hlasitěji říká, ať to slyší i paní, že se také před ní nemusíme stydět. Sundala mi prostěradlo ze stehna. Sobě ho sundala i zespod a trochu poroztáhla nohy od sebe. Nádherný pohled, jak jí stékaly kapky z prsou na její čerstvě oholenou kundičku. Do toho jsem dostal pusu na tvář. Moje žena se na mě usmála a říká: 'Nestyď se a klidně si na mě šáhni.' Paní to vadit určitě nebude. Ta se jen usmála a mlčela. V tom se mi začal probouzet a já byl vzrušený jen samotnou představou o situaci. Začal jsem manželce jezdit prsty po těle, pomalu po bradavkách, rtech, vnitřní straně stehen. Moje péro mi začalo tvrdnout, ale nechal jsem ho tak. Dál jsem se věnoval tělu své ženy a pozorovali jsme společně, co to dělá s ní. Pomalu si začala při pohledu na nás jezdit prsty po těle a pod prostěradlo. Jakmile jsem zajel prsty do kundičky, zastavila se a jen pozorovala, co budu dělat. Olízl jsem je a začal jí masírovat klitoris. Moje žena se držela za bradavky a užívala si to. Paní oddělala i zbytek prostěradla a roztáhla nohy od sebe, ať na ni dobře vidíme. Už jsem byl tak vzrušený, že kdybych se ho dotkl, tak snad vybuchnu.

Do toho se ale rozrazily dveře a vešel další pár. Než se rozkoukali, já si prostěradlem schoval naběhlé péro, manželka stáhla nohy k sobě a paní se zakryla. Tihle dva nechápavě hleděli, co se to děje. Sedli si a bavili se o práci. Paní se na nás ještě usmívala a po chvíli řekla ahoj a díky, a zmizela ve sprchách. My po chvíli zase do bazénku. Bylo to úžasné, co? Takhle si hrát a dívat se, říkám. 'Jo, jen nevím, kam by se to dostalo dál, kdyby nepřišel ten pár.' 'No, to jo,' odvětím a hladím ženu a posloucháme ruch kolem.

Ve vedlejším bazénku to utichlo, tak jsem posadil ženu na roh a začal ji lízat. 'Neblbni, někdo přijde a bude.' 'No, co bude, však ať se podívá, snad by ti to nevadilo.' 'No ne,' špitne a užívá si, jak jí to dělám pusou. To prostě miluji, používat rty a jazyk. Po chvíli ji stáhnu dolů, otočím a strčím jí ho do kundičky. Voda trochu šplouchá, a jí občas ujede hluboké vzdechnutí. Do ucha jí říkám, co by se jí vlastně líbilo víc. 'Pokračovat s tou paní nebo prožít od znovu to obdobné s nějakým chlapem?' 'Já bych chtěla, chtěla...' a nemůže to při přicházejícím orgasmu ani vyslovit. Jakmile se začala třást, říkám: 'Vím, že chlapa, a taky proč ne. Mě se ta myšlenka také líbí.' Hned na to a chvíli vydýcháni na sebe házíme prostěradlo a odcházíme.

Jdeme si koupit nějaké pití, koukáme kolem sebe. Lidí opravdu ubývá, je také už po 8. večer, mnozí šli na večeři. Po krátkém občerstvení jdeme zkusit zase první největší saunu. Vcházíme pomalu souběžně se starším nezajímavým párem, ale pán pokukuje na ženu a ta se usmívá. Povídám jí: "Jo, tak líbíš se 20letým i šedesátníkům, ale tohle už je moc. Chce to někoho takového k nám, 35-45, sportovní typ, ani ne kvůli postavě, ale ať něco vydrží. Ať mě zastoupí až nebudu moct," vtipkuji. "A péro má mít jaký?" provokuje mě žena. "No, to si vyber ty, aby se ti vlezl do té tvojí prdýlky a pusinky," odvětím a směji se. "Víš, že se mi představa 2 chlapů líbí také. Nejideálnější je pár, ale začít se nějak musí. Takže takovej, jakého jsme potkali s tou holkou na začátku?"

Šibalsky se usměje a shazuje z vrchu prostěradlo, je už tepleji. Přesedávám si za ní a ona mi pokládá hlavu do klína. Chvíli sedíme a díváme se ven, už zachází slunce, rozsvěcují se venkovní lampy a světla v jezírku. Parádní podívaná. Do jezírka a z jezírka občas někdo vyleze a vleze, ale nejde tak vidět. Už ubíhá čas na saunu a jdeme se zchladit, jdeme do sprch a poté chceme do bazénku. Tam se k sobě choulí pár, vypadá to jako by na něm seděla, ale podle pohybů vypadá, že ne. "Nudaři," povídá manželka a odebíráme se do odpočívárny.

Je fajn si tam poležet, jen nesmí být všude ručníky, jako tady, můžu ležet jen já. Místo je jen vzadu, kde nejde moc vidět. Uleháme a až po chvíli si všímám, že ob jedno lehátko leží ten chlápek, "co by šel". Kliká do telefonu, my si povídáme a on nevnímá. Jdu si pro trochu vody a při cestě nazpět si mě všimne a hned se podívá jestli je se mnou i má žena. "Je tu," říkám se srandou. Evidentně jsem ho překvapil a hned se ptám, kde má přítelkyni. "Po večeři si šla lehnout a nemá náladu, tak jsem tu." "A co vy?" "No, už je tak hodinka do zavíračky, takže stihneme tak jednu saunu a potom půjdeme na pokoj." Chvilinku kecáme o životě a poté, že jdeme do sauny, ať jde klidně s námi. Někdy rád uvádím ženu do rozpaků a tak říkám, „Pojď, ženě se líbíš." Ta se začala tak červenat a uculovat, že to bylo hrozně hezké. Tu chvíli ale rychle ukončil slovy, „Počkej a tobě se jako nelíbím, jen ženě?" Ani jsem nevěděl jak na to reagovat, pomalu jsem zakoktal: "Tak pojďme" a dovykládáme si to v sauně.


Zvolili jsme solnou saunu, není v ní tak horko a ještě k tomu je taková potemnělá. Usedáme na jednu stranu a na protilehlou lavici náš nový známí. V hlavě mi jede, jak to myslel nebo spíš opravdu to řekl? Dávám trochu na bok prostěradlo, tak že mě trochu zakrývá, žena vedle mě to samé. Díváme se co on a on na nás kouká, „Chcete vidět vše, že na mě tak koukáte?" Já jsem kdyžtak Adam, my se mu představujeme a on si hned dal prostěradlo bokem. "No co, však už se známe," zasmál se. "Jste moc hezký pár, všiml jsem si vás hned a doufal jsem, že se ještě potkáme." My pokyvujeme a odpovídáme pomalu jednohlasně to samé. Oba se tomu zasmějeme a pomalu si ho prohlížíme. Trochu asi cvičí, hezká postava, upravený, slovní projev na úrovni. "No a teď mi řekni tu odpověď, jak to je s tím, jak se ti líbím já. Chvíli přemýšlím a říkám, "ještě před pár lety jsem nedokázal vyslovit a zhodnotit slovy, je to pěknej chlap, ale teď mi to nedělá problém." Moje žena začne hladit na stehnu a usmívá se. "Víš, co tak si zopakovat tu saunu s paní," a jemně si kouše rty. "Prožili jste něco hezkého?" ptá se jako reakci na její slova. Ona mu to začíná říkat, ale on ji hned zastaví a povídá, abychom mu to ukázali.

Partnerka neváhá a roztahuje nohy od sebe a vezme mi jednu ruku, strčí si ji mezi nohy. Já beru tu svou a začnu ji jezdit po rtech, ty začnu líbat, začnu ji mačkat prsa a bradavky a druhou rukou si hraji s její kundičkou. Nejdřív pěkně pomalu, špičkou prstu na klitorusu, poté trochu zajíždím prstem dovnitř a tak to střídám. Při tom všem pozorujeme jedním okem Adama, který se to užívá. Roztáhl nohy a trochu se opřel, jeho péro popadlo bokem, měl opravdu krásný žalud a začínaly mu nabíhat i žilky. Byl hezky upravený, včetně koulí. Jak to viděla moje žena, trochu se zastavila a mrkla na mě, ať trochu přidám. Vzala si mé péro do ruky a začla mi ho pěkně honit, já zrychloval, až se začala dělat a pěkně hekat. Adam se držel za koule a druhou rukou si ho honil, já z toho byl celkem dost hotový, protože jsem tohle nikdy nezažil. Nikdy jsem nepozoroval druhého nahého chlapa a ještě k tomu, který před námi masturbuje. Musím říct, že to ale bylo vzrušující, pokračoval jsem s partnerkou, ta prožívala už druhý orgasmus. Pomalinku jsem ji pobízel ať se na mě posadí a může pozorovat se mnou Adama. V té chvíli se ale rozsvítili všechny světla a vypla hudba, byl to jasný konec saunového světa, blížila se desátá. Říkám si, pane bože to snad není možné dneska dokončit, Adam se zasmál a povídá: V nejlepším je nejlepší přestat. Moje žena to viděla jinak, stihla se dvakrát udělat, ale jak ji znám.. mohla by pokračovat dál a dál.

Sbalíme se, řekneme oba Adamovi ahoj a mizíme do sprch. Mají tam takové hezké uzavřené, nejde do nich moc vidět, shodíme tedy prostěradla a jdeme se sprchovat, já mám hroznou chuť, protože jsem se neudělal a tak začnu umívat ženě záda a pomalu se začínám drat do kundičky a přejíždím jí žaludem přes zadek. V té chvíli přichází Adam a ptá se, jestli se nemůže přidat na sprchu, že dlouho takovou fajn saunovačku nezažil. Ptá se spíše mě, manželka se uculí a já říkám, že jo. Proč vlastně ne, že jsme to nestihli oba. Adam přebírá iniciativu a stoupne si pod sprchu před nás a poprosí, jestli bychom se ho oba neujali. Vypadá, že ho vzrušení ještě ani nepřešlo, pěkně mu stojí, což nás celkem bere, že se mu to líbí. Začneme po něm jezdit rukama, manželka má trochu ostych z mé reakce a drží se u zad. Vezmu ji jednu ruku, dám ji na jeho zadek, druhou také a s tou ji zajedu dovnitř, ať ho umyje zezadu celého až ke koulím. Zdá se mi, že mu masíruje jemně prsty i zadek, ale líbí se mi to. Já si stoupnu za ní, strčím jí péro do kundičky a začnu ji pomalu projíždět. Adam jak to cítí, otočí se hlavou a vyloženě se mu to líbí. Dá ruce za sebe a chytne jednou rukou za zadek ji a druhou mě a hýbe se s námi do rytmu přirážení. Vezme si po chvíli jednu mou ruku a dá si ji na bok, ať se ho dotýkám. Chytám ruku ženy a vedu ji k jeho péru a koulím. Snažím se jít svojí rukou pryč, ale ona mě zastavuje a drží mi ji tam. Říká, chci abys ho honil se mnou. Prosím, pojďme si to užit spolu a vyzkoušet to. Pomalinku ho spolu honíme, já ho držím u kořene a ona nahoře a úplně se doplňujeme, já ji šoustám zezadu a ona je svými krásnými ňadry nalepená na jeho zádech a já ji vzdychám do ucha… Adam pomalu sebou začíná cukat, já mám tak tak co dělat a moje žena začíná vzdychat, tak jako vždy před orgasmem. Po chvíli se udělá, poznám to vždy, jak ji začne cukat kundička.
Adam ho má neskutečně naběhlého, možná je to tím, jak ho svírám u kořene a hezky se mu prokrvil, já ho mám ale podobně. V té chvíli mě napadá myšlenka ho vytáhnut a zkusit o čem dlouho sním.

Tím je, aby nám ho společně partnerka kouřila. Povídám, pojď, teď je řada na nás, chci aby sis klekla a pěkně se nám věnovala oběma. Hezky nám ho na střídačku hoň a kuř. Chci se dívat jak mu ho kouříš. Kleká si a Adam se otáčí, dívá se na její nadržené oči a také na mě, jak mi stojí. Ptá se mě, jestli si může na něho šáhnout a zkusit to, že nikdy nedržel v ruce chlapské péro. Jestli nebude vadit, když mi ho bude honit a moje žena kouřit. V tom vzrušení nejsem ani schopen odpovědět a jen pokyvuji.. Chytí mi ho a začne pěkně honit, má velký pevný stisk, tak je to jiný, než od ženské, manželka klečí, jednu ruku v klíně, masturbuje a kouká se na nás.

Začne mi ho olizovat a o po chvíli v rytmu Adamového honění mi ho kouří. Naprosto boží, nikdy jsem nic takového nezažil, to vzrušení a zvědavost jaké to je… po chvíli se žena odvrátí a podívá se na mě a povídá: teď mu ho chyť ty a začni ho honit, jinak přestanu s kouřením. Takže ho chytám, on mi ho honí, já mu a žena kouká a dá se do práce. Začne vždy po půl minutě střídat naše dvě péra, my s Adamem jsme nalepeni na zdi a užíváme si společné slasti. Nejradši bych ji teď otočil a strčil do kundičky a nechal ji kouřit Adma, ale jsem jak v transu a cítím, že se to blíží. Adam je z toho stejně hotový jak já a chystá se k výstřiku. Žena to sponzoruje, jak se na nás nahoru občas podívá.

Oddělá nám naše ruce, chytne za zadky ať jdeme k sobě. Pérama se dotýkáme a ona nám je olizuje oba zaráz, občas jedno honí a druhé kouří. Nakonec řekne, ať se ji vystříkáme na její krásný prsa. Já spustím jako první, je to boží slast ji takhle vidět, hned jak se dodělám strčí si ho do pusy a čeká na Adama, toho mu honí a on stále nic. Nechceš mi pomoct? Ptá se. Vezme mi ruku a ať ho chytnu pod koulema a ona honí a kouří. Adam vybuchne a pocáká ji prsa tak, jak kdyby se neudělal snad týden. Strčí si ho do pusy a já mu ho ještě pomalu dohoňuji… dá mu na něho pusu a stoupne si k nám. Bylo to neskutečný, mít vás takhle oba. Mě dává pusu na rty a ho pohladí po tváři. Umýváme ji pomalu prsa a je nám jasné, že je se potřeba rozloučit. Adam si bere ručník, utírá se a říká: Nebylo by zlé se potkat třeba zítra. Moje žena na to jen, no zkusit třeba víc, neláká vás to oba? Nemůžu říct, že to není vzrušující a zajímavé, odpovídám. Adam jen, že to bylo super a láká ho víc. Tak třeba zítra, bereš ženu? Zeptám se a usmívám se. A já vám oběma nestačím, asi bych vás dokázal uspokojit oba, hm? Otočí se, nechá nás s otevřenou pusou přemýšlet a odchází.

Ähnliche Geschichten