Čaro ovisnutých pŕs

22.01.2024 · 2.134 Aufrufe westmoreland

Zuzka bola obyčajná pracovníčka vo firme. Pracovala na linke, nebola ničím výnimočná a vzhľadovo už vôbec, mala 55 , šedivé vlasy. Párkrát sme sa pozrdavili usmiala sa a toľko. Raz sme sa stretli na obede a sadla si ku mne, celkom sme sa zakecali, ja som pohľadom zablúdil na jej prsia , teda iba obrysy. Nemala ich vôbec veľké, také obyčajné. Skončili sme a každý sa pobral na svoje pracovisko.
Po zmene keď som išiel sa sprchovať ona už bola v civile, čakala na kolegyňu. Usmiala sa , že je už dobre že je koniec týždňa a rád pokecá aj nabudúce. Vtedy mala na sebe modré rifle a biele celkom priesvitné tričko a pod ním biela podprsenka. Opäť som sa zadíval ale teraz už trocha viac , prsia mala od seba, teda nie pevné, ale aj tak ma ten pohľad lákal. Samozrejme aj do očí som sa jej pozeral aby si to nevšimla, ale nedokázal som od jej prsníkov odtrhnúť oči. Keď už musela ísť tak ma pohladkala a povedala ťe dúfam že som si jej ,,vysačky,, dobre obzrel.Najprv som nechápal.
Keď som prišiel domov už som mal upozornenie na telefóne že ma označila na sociálnej sieti.Dala si tam novú profilovku s výstrihom.
Bolo už večer asi po 18tej ked mi opäť cinkol telefón o prichádzaúcej správy. Bola to Zuzka. Odpísal som jej že nech sa na mňa nehnevá bolo to odo mna dosť hlúpe pri rozhovore sa pozerať na jej prsia.Povedala že je to ok nehnevá sa a teší ju môj záujem. Pár sekund nato poslala foto ako leží na posteli v bielej podprsenke.K tomu napísala že ak sa mi tak páčili tak si ich môžem pozerať nadalej. Odpísal som jej že na to že má 55 je ozaj kočka. jej odpoveď bola až na tie vysačky a šediny.
Opýtala sa ma či môže existovať kamarátstvo aj so sexom. ja som jej odpísal že neviem ale veľmi ma priťahuje a ja by som s tým nemal problém. Ona napísala že sa rozvádza, žije sama a už vyše 5 rokov nemala sex.Začal som teda cítiť že to môže vyjsť. Opýtala sa čo robím. Pozerám telku, nato napísala že to by sme mohli aj u nej spolu. Trocha som rozmýšlal. Medzitím napísala svoju adresu a slovo čakám ťa. Ja som na to nevedel napísať nič iba IDEM.
Bývala ani nie 10 minút odo mňa. Zazvonil som, prišla, otvorila v župane...
Vošiel som trocha som bol nervózny nakoľko som o 16 rokov staršou ženou ešte nič nemal. Potom čo zatvorila si rozopla svoj biely župan, a pod ním sa mi otvorilo skutočné nebo, šuška krásne vyholená, prsia od seba, a ked si župan zo seba zhodila dola som pochopil slovo ,,vysačky,,Mala krásne ovisnuté prsia od seba s obrovskými dvorcami.Začal som jej ich hladkať, medzi tým ma začala vyzliekať. Opýtala sa či ideme pozerat telku alebo do spálne. už nahý a so stoporením nástrojom som sa na nu iba usmial a začal som ju bozkávať, hladkať a hrat sa s prsiami, nadvihol som ich, boli ozaj krásne. Do rána sme so sexom ani neprestali, mohol som striekať do nej nakoľko už bola po prechode. Nikdy som si pred tým nemyslel že aj takto ovisnuté prsia môžu byť krásne.