Setkání s Aničkou

28.01.2024 · 1.594 Aufrufe WithoutShy

Člověk si velmi často myslí, že některé věci budou v jeho životě probíhat tak, jak si naplánoval, a s takovým výsledkem, který očekával. Shodou okolností a také náhod však vše může dopadnout jinak..... podle pořekadla "Člověk míní, život mění." A to byl i můj příběh, který jsem nazval "Setkání s Aničkou."

Na "Amateri" jsem před několika měsíci dal inzerát, v němž jsem uvedl, že hledám pár středního věku za účelem reálných setkání s bullem, tedy jako s mou maličkostí. Jak již to na tomto webu bývá, bylo třeba odfiltrovat řadu odpovědí kandaulistů - teoretiků a kecálků a také chlubílků fotkami partnerek nebo manželek vlastních či cizích. A pak mě oslovila ONA. S nabídkou setkání s jejím přítelem ve třech. Byl jsem překvapen její otevřeností a snahou setkání uskutečnit bez nějakého dlouhého seznamování u kávy, testu inteligence, výměny fotek normálních či těch hanbatých, okukování se přes web kamery a dalších překážek, které si zde uživatelé nesmyslně kladou do cesty. Hned mě navrhla, abychom si vyměnili telefonní čísla a naše představy si upřesnili telefonicky. Souhlasil jsem. Více než půl hodiny jsem si povídal se ženou s roztomilým akcentem, jenž ten náš mateřský jazyk kouzelně změkčoval. Dohodli jsme vše, co bylo třeba, včetně místa a času setkání..... Ale ouha. Její přítel přestal být v mezidobí tím přítelem, jenž by zapadl do rovnice 2+1=3. Ona si vytáhla toho černého Petra a on........může litovat.

Protože jsme si moc hezky povídali a měli na věci okolo sexu podobné názory, nedalo mě to a zavolal jsem jí. Domluvili jsme si schůzku u ní doma. Přijel jsem a příjemný hovor na dálku pokračoval i při osobním setkání. Záhy jsme poznali, že jsme tzv. na stejné vlně názorově, pokud jde o vzájemné sympatie, a také ohledně zakončení našeho setkání. Nesmělé doteky přes oblečení pokračovaly spojením našich nahých těl a vzrušujícím orálním uspokojováním navzájem, končícím bouřlivými orgasmy. Tak to bylo naše první osobní setkání a hned se sexem.

Zůstali jsme v kontaktu. Již jen - my dva - singl. Hotwife jsem vyměnil za sympatickou, komunikativní, náruživou, ale přitom něžnou, milf.

Přijela za mnou do hrdé moravské metropole, abychom spolu strávili alespoň několik hodin. Co jsme z důvodů časových nějak rychle odbyli u ní doma, jsme upgradovali do absolutních výšin sexuální rozkoše v pronajatém apartmánu v centru města. Nelituji ani vteřiny, kterou jsem s ní toho večera a noci prožil, a stejně je na tom i Anička, jež mě o tom samém opakovaně ubezpečovala.

Již to dráždění přes oblečení na široké posteli mě dostalo téměř do orgasmické extáze. Umínil jsem si, že budu trpělivý a nebudu se snažit o zásun do její kundičky hned v prvních pěti minutách. Ona jako by četla mé myšlenky a vůbec mě to neulehčovala. Sundala mě triko a dráždila rty, jazykem a jemným stiskem zubů moje bradavky. Moje chyba, prozradil jsem jí, že to mě velmi vzrušuje. Jí patrně také, protože asi po patnácti minutách jemné tortury mého hrudníku jsme si na sebe lehli a praktikovali misionáře v oblečení. Věděl jsem, že tento druh laškování dlouho nevydržím, a ona také ne. Chvatně jsem se svlékl do naha, ona rychle stáhla kalhotky z brány rozkoše a já jsem do ní vnikl. Střídal jsem tempo i hloubku zásunu, zůstával jsem nadoraz i skoro venku. Cítil jsem, jak se její tělo napíná, různě se mírně natáčí v očekávání jejího i mého vyvrcholení. Ano, přišlo. Mohutné, intenzivní, s opakujícími se výstřiky spermatu hluboko do jejího lůna a doprovázené jejími hlasitými vzdechy a mým skoro hulákáním z té nezměrné rozkoše.

Celý večer a část noci jsme se opakovaně věnovali jeden druhému nejen při té klasické poloze, ale Anička na mě rajtovala na koníčka, krásně jsme se opakovaně uspokojovali orálkem a zažili mnoho jejích krásných orgasmů. Její sexy body s odhalenou kundičkou i zadečkem mě motivovalo k dlouhému ochutnávání její voňavé kundičky, kterou jsem jazykem, rty i prsty prozkoumal nejen na povrchu, ale i pěkně do hloubky. Ona se zase dlouze a vášnivě věnovala mému vzrušením ztopořenému penisu, jenž tak krásně honila, kouřila a olizovala. Střídavě polykala má varlata, ochutnávala můj análek a nádherně mě masírovala prostatu. Tak se mě to líbilo, že jsem si pěkně postříkal celé břicho i podbřišek.

Bylo to dlouhých osm hodin, které jsme takto strávili poznáváním jeden druhého. Ráno se mě Anička svěřila, že od určitého okamžiku už orgasmy nepočítala. V duchu jsem se dmul pýchou. No, jsem prostě jenom chlap.

A co napsat závěrem? Jsem moc rád za tu náhodu, která z trojky udělala dvojku......

Ähnliche Geschichten