Erotická masáž II

19.02.2024 · 1.649 Aufrufe naked70

Erotická masáž II
Od naší první schůzky s Michalem uplynul měsíc. Stále jsem měl setkání v živé paměti a navíc jsem si stále pročítal jeho scénář a přemýšlel jak naše setkání ještě víc okořenit.
Smluvili jsme si schůzku na dnes. Dokonce se nám termín hodil oběma. Od rána jsem byl v práci jako na jehlách a silou vůle jsem se snažil posunout čas. Doma jsem vše připravil a čekal. Byl přesný jako hodinky. Tentokrát jsme se přivítali vřelým obětím a poplácáním po zádech. Nádherně voněl. Neodolal jsem a políbil ho na tvář a krk. Přesunuli jsme se k posteli, u které jsem měl opět nachystaný olej a „zástupce“. Při svlékání Michal pořád zkoumal prostor kolem sebe. „Hledáš něco?“ zeptal jsem se. Podíval se na mě těmi svými krásnými, hnědými očky, které skrývaly zvědavost a taky trochu nedočkavost a mírné obavy „no, dívám se, kde máš to překvapení – jak si psal.“ „To je schované, dočkej času…“ usmál jsem se a lehce ho plesknul přes jeho krásnou a pevnou zadnici, která už byla zbavena zbytečných svršků a její světlá barva se odrážela ve světle plápolajících svíček. Lehl si na záda a já vzal šátek, kterým jsem mu zavázal ty jeho hluboké nádherné oči – což bylo jedno s přání, které vyslovil v jeho scénáři, protože chtěl vnímat jen dotyky a tím víc si vychutnávat masáž. Vyzval jsem ho, aby natáhl ruce nad hlavu. Když to udělal, spojil jsem je k sobě a k rámu postele pouty, která byla jako dárek v zásilce hraček, které jsem objednal. Strnul! „Co to děláš?“ „Neboj, to je jedno s překvapení, uvolni se“ řekl jsem mu. Mírně se uklidnil a já vzal olej a rozetřel pár kapek v dlaních.
Rukama jsem obepnul jeho mladý krk, na který zasahovalo jeho strniště z brady, a zlehka vtíral olej do jeho světlé kůže s nádherným porostem chloupků, který se táhl z hrudníku přes jeho již vztyčené bradavky, rozkošný pupík k rajcovnímu rozkroku, aby dál pokračoval na jeho pevná stehna. Byl to pohled pro Bohy. Začal jsem masírovat důrazněji. Míša asi vycítil mé vzrušení a jeho kláda se napnula jako tětiva luku. Po chvilce se na špičce žaludu objevilo pár kapiček, tak jsem se naklonil, abych je slíznul. Zhluboka a slastně vzdychl. Očividně dlouho nestříkal a ten přetlak potřeboval uvolnit. Nanesl jsem si vrstvu gelu na prsty, zajel mezi půlky a současně zasunul jeho kopí do hluboko do pusy. „Áááááno“ ozvalo se – což mě utvrdilo, že jsem na správné cestě. Čím víc od sebe roztahoval nohy, tím hlouběji jsem pronikal prsty do jeho jeskyňky. Volnou rukou jsem zašmátral za postelí a vytáhl vibrátor, který byl další součástí překvapení. Vybral jsem o něco menší než je „zástupce“ abych Míšu nevylekal anebo neodradil od krásných a rozkošných análních hrátek. Vrstva gelu se zdála postačující a tak jsem robertka nenápadně vyměnil za prsty a pomalu zasunoval do jeho hlubin. Zřejmě se mu to líbilo, protože se mi zdálo, že tlačí proti mé ruce. Najednou byl uvnitř celý a já zapnul vibrace. Trhnul sebou, až mi jeho klacek zajel hluboko do krku, spokojeně a slastně vzdychal. Netrvalo dlouho a Michal se napnul a z jeho ocasu vystříkla taková dávka, že jsem se v ní málem utopil. Vypnul jsem vibrace, ale kolík nechal uvnitř a pečlivě jazykem očistil jeho rozkrok.
Jakoby nic jsem si nanesl trochu oleje na ruce a pokračoval v masírování chlupatých a svalnatých stehen, abych pokračoval až po prsty na nohou. Po té jsem mu pomohl se otočit na bříško, protože měl ruce stále svázané a začal ho masírovat opět od krku přes celá široká záda. Po celou dobu jsem musel jedním kolenem klečet mezi jeho nohami a jistit robertka aby nevyjel z jeho prdelky. Užíval jsem si jeho záda a podle vzdechů se to očividně líbilo i jemu. „Chceš ještě jedno překvapení nebo až jindy“ zeptal jsem se „Radši hned – asi bych to do příště nevydržel“ odpověděl. Odvázal jsem mu ruce a řekl mu, ať si klekne na čtyři. Poslušně si klekl a čekal, co se bude dít. Vytáhnul jsem z jeho dírky robertka, otřel ubrouskem zbytky gelu a začal projíždět jeho lasturu jazykem. Rukama jsem si zatím připravil poslední překvapení – připínací penis. Jeho dírka byla nádherně uvolněná a tak jsem nanesl vrstvu gelu a prsty vetřel na zadeček i na umělý penis a přiložil k dírce. Chytil jsem to mládě za boky a zlehka zatlačil. Zajel do něj jako po másle a Michal vykřikl. Lekl jsem se, že jsem byl moc hrr a že jsem nějak víc zatlačil. On mě ale ujistil, že je všecko v pořádku, že ten kdo přirazil, byl vlastně on a výkřik nebyl z bolesti, ale vzrušením. Přitáhl jsem si ho tedy pořádně a umělák zajel do něj celý. Párkrát jsem přirazil a pak převzal iniciativu Míša – zběsile jako smyslu zbavený se narážel na to kopí a sténal, vzdychal a křičel. Kapky potu po nás po obou stékaly a my se oddávali vzrušení. Já ač pasiv s připínákem na svém rozkroku jsem se tak vzrušil, že jsem ho vytáhl, strnul ze sebe a v mžiku otočil Michala na záda, roztáhnul mu nohy do Véčka a zabořil svůj ocas do něj a přitom jsem ho honil. Netrvalo dlouho a blížilo se vyvrcholení – zajel jsem do něj až po kořen a napustil velkou dávku horkého semene. Po chvilce jsem ho vytáhnul, lehl si vedle něj. Začal se smát. Na mou otázku co je tady k smíchu mi odvětil „Teď už bych zvládl i zástupce“. Na to jsem se zvedl, popadl zástupce a zasunul do něj – zajel tam hladce, protože jak se říká – sperma je nejlepší lubrikant. Jeho kopí se stále tyčilo do výšky a žadonilo po ukojení – rozkročil jsem se a nasedl. Začala divoká jízda – jednou rukou jsem do něj rval zástupce a druhou mu drtil bradavky. On zběsile šukal moji díru, ale vzrušení bylo tak silné, že už nemohl vydržet a pustil do mě horkou lávu rozkoše. Lapali jsme po dechu jako bychom uběhli maraton. Po takových výkonech jsme leželi vedle sebe a drželi se za ruce s propletenými prsty a dlouze odpočívali. Po vydýchání odpočinku se naklonil ke mně a vlepil mi velkou pusu – asi byl spokojený a o to mi šlo. Vypadá to, že se budeme setkávat i nadále.

Username
Region
Tilaran Tilaran
Slovakia Nitriansky kraj
Shrek321 Shrek321
Czech Republic Moravskoslezský kraj
najan99 najan99
Czech Republic Jihomoravský kraj
unas unas
Czech Republic Jihomoravský kraj
FildainPants FildainPants
Czech Republic
Ifannn Ifannn
Slovakia Trenčiansky kraj
sedrik sedrik
Slovakia Nitriansky kraj
Kukyska Kukyska
Slovakia Košický kraj
wes66 wes66
Czech Republic
Bidady Bidady
Czech Republic Ústecký kraj
kobrra kobrra
Czech Republic Plzeňský kraj
PEGY001 PEGY001
Czech Republic
manPU manPU
Slovakia
Mira5555 Mira5555
Czech Republic Ústecký kraj
Menfordaddy Menfordaddy
Czech Republic Jihomoravský kraj
uniforman1 uniforman1
Czech Republic Olomoucký kraj
kelover kelover
Slovakia Košický kraj
medanl medanl
Czech Republic Liberecký kraj
radek37 radek37
Czech Republic Olomoucký kraj
Dominikmusk Dominikmusk
Czech Republic
vlada167 vlada167
Czech Republic Zlínský kraj
honzajiracek honzajiracek
Czech Republic Jihomoravský kraj
Zenaty-bisex Zenaty-bisex
Slovakia Bratislavský kraj
hocipe hocipe
Czech Republic Jihomoravský kraj
zdendalump zdendalump
Czech Republic Olomoucký kraj
gracetv gracetv
Czech Republic Hlavní město Praha
Tina06 Tina06
Czech Republic Hlavní město Praha
vonavej vonavej
Czech Republic Hlavní město Praha
milaneknet milaneknet
Czech Republic Plzeňský kraj
Bisss Bisss
Czech Republic Hlavní město Praha
jirikto jirikto
Czech Republic Hlavní město Praha
Just_Chill Just_Chill
Czech Republic Zlínský kraj
shyguy666 shyguy666
Slovakia Nitriansky kraj
Rtep1977 Rtep1977
Czech Republic Jihomoravský kraj
K6500 K6500
Czech Republic Hlavní město Praha
Eros-69 Eros-69
Czech Republic
kiwiisek kiwiisek
Czech Republic Královéhradecký kraj
noolik noolik
Czech Republic
malykoblizek8 malykoblizek8
Czech Republic Moravskoslezský kraj