Vulva...

14.03.2024 · 2.089 Aufrufe drun

Vzpomínám na naše první setkání.

Na cestě domů z Ostravy jsem se zastavil v Hranicích v restauraci. Byla jsi v ní s manželem. Seděl jsem v ústraní v rohu, měl jsem proto přehled o všem, co se v podniku dělo. Už od vašeho příchodu se cosi změnilo a že bude následovat to, co následovalo, bych ani ve snu nevymyslel.

Po celou dobu vaší večeře jsi po mě pokukovala, což mi připadalo nepatřičný hned ze dvou důvodů – jednak jsi měla vedle sebe svýho muže, a pak mi přišlo zvláštní, že jsem tě zaujal zrovna já, týpek drobnější postavy s ani ne 170 cm. Trošku jsem tebou opovrhoval, ale i přesto jsem se rozhodl hrát tvou hru a pohledy opětoval. Jakmile jste dojedli hlavní chod, přistála ti na stole káva s dezertem, do kterýho ses pomalu pustila. Nebyl jsem jedinej, kdo si všiml, jak vyzývavě jsi olizovala vidličku svým krásným jazykem. Do toho jsi mi neustále věnovala pohledy. Uff, takovou trýzeň jsem nezažil.

Večer se pro mě pomalu chýlil ke konci. Vrchnímu jsem sdělil, aby mi přinesl účet, čehož sis všimla. Po dvou minutách jsi se zvedla a zamířila směrem ke mě, patrně na toaletu. Když jsi mě míjela, věnovala jsi mi permanentní pohled a já si řekl: „Bože ať už jsem pryč, tohle nemám zapotřebí“. K mé smůle se ale placení pozdrželo, číšník ne a ne přijít.

Uběhlo dlouhých deset minut a ty jsi se vracela zpět. Pomyslel jsem si: „Co jsi tam dělala takovou dobu...“. Po celou dobu jsi opět směřovala pohled přímo do mých očí. Šla jsi pomalu, a když jeden a půl metru odě mě jsi se nevydala do prostoru restaurace, ale blížila jsi se víc a víc ke mně, pomyslel jsem si: „Co to sakra děláš, kam jdeš?“ Čas se zastavil, tvůj pohyb se víc a víc zpomaloval, každý přiblížení o centimetr trvalo věčnost. Zastavila jsi se přede mnou asi na vzdálenost 20 centimetrů. Hleděla na mě, já na tebe, srdce jsem měl v krku. Natáhla jsi paži a pak hlemýždím tempem jsi přejela prstama od mýho kořene nosu přes nozdry až na rty. V tu chvíli mi to došlo... „Ona si honila kundu!“. Ne každá ženská mi voní, ale tvůj pach byl neskutečnej. Blesklo mi hlavou: „Kdyby tahle holka udělala parfém s vůní své kundičky, jako to udělala Gwyneth Paltrow, po celej život by mi stál na oltáři v koupelně.“ Ani jsem se nestihl vzpamatovat z tohoto šoku, načež jsi se naklonila k mýmu levýmu uchu, do toho mě lehce chytla za rameno a pošeptala: „Vulva voní.“

Ähnliche Geschichten