Nadržaný cyklovylet

21.03.2024 · 1.583 Aufrufe simikovci

Krasne slnecne rano den ako stvoreny na vylet a nam sa uz v posteli po rannej rychlovke zrodil v hlavach plan ako si den bez deti sprijemnit.
Dame sprchu ranajky a podme sa niekam vyvetrat do prirody uzit si bezstarostny den nejakou zaujimavou turou.
Nahodit sportove oblecko, doladit detaily, skontrolovat bike a podme si uzit slniecka s vonou lesa. Tura ako kazda nicim sa nelisiaca od inych no v hlave nam obom doznievala este stale ta rychlovka z rana a tak narazky a doberacky naberali grady. Chvilku som slapal za Julcou ta jej prdlka v leginach mala nieco doseba poznate ten pocit v hlave hned myslienky ako jej ich stiahnut dole...
Priroda a letna vona cerstveho lesneho vzduchu robila svoje. Konecne miestecko na oddych s cerstvou vodickou mala lesna cistinka so studnickou idealne miesto trochu si okorenit vylet. Zastali sme na cistinke a Julia sa hned pobrala si trochu ovlazit spotenu tvar k malej studienke. Pohlad ako sa zohyna a leginy sa zarezavaju do jej chutnej prdelky ma nenechali chladnym a stojac za nou no proste musel som ako chlap na tu nadheru si siahnut. Prilozim ruku na jej zadocek a jemne ju pohladim celou dlanou.
Ale no.. s usmevom slahne po mne cez plece tu ladovu vodu a moje tricko pokropia kvapky osviezujuceho pramena. Ale aj druha ruka jej pristane na zadku a moj prebudzajuci sa spolocnik sa pritisne pevne k jej gulatej prdelke. Neboj drzim ta sepnem a ona sa len cez plece usmieva lebo tusi ze to neostane len pri hladeni. Prstami jej prejdem po zarezanej ryhe na leginach a citim to teplo medzi jej stehnami. Znova ma oleje kuskom vody a postavi sa mi tvarou tvar. Jej ruka pritom uz bludi na mojich kratasoch a objima narastajucu tuzbu po jej tele. Stiahne ich dole az na kotniky a moj nabehly kokot k nej vystreli ako kopija a uz ho drzi v ruke a pomalicky honi.
Tak on dnes neda pokoj s usmevom na tvari ho dalej spracuva az naberie cely svoj rozmer. Nie neda kyvnem na nu a ona si k nemu pomalicky klakne. Ach ten jej sikovny jazycek prelietava z jednej strany zaluda na druhu a moj kokot je uz poradne tvrdy. Zatvaram oci a vychutnavam.si to teplo na mojej pyche ked jej coraz viac mizne v pusinke. Len ranna cinmost vtakov a mlaskanie jej pusiny umocnene cerstvym vzuchom davaju tej ture nadhernu prichut. Divam sa na nu ako si ho vychutnava a ruka jej klze pod leginy na kundicku. Hmm... nasu dalsiu rannu davku vzrusenie o chvilku prerusi praskot dreva nedaleko v lese a ja sa obhliadam okolo kym Julia dalej slastne fajci mojho tvrdeho vtaka. Ano nie sme tu sami za nedalekym pristreskom vidim postavu muza ktory nas sleduje a zjavne si tiez uziva pohlad na nas. Je vidiet ako jeho ruka vklzne pod kratasy a ticho sa hra na neviditelneho divaka. Vytiahnem upatlaneho vtaka z jej pusi a nadvihmem ju k sebe. Usmejem.sa na nu a dam jej poriadnu jazyckovu a ticho jej sepnem ze uz tam nie sme sami. Pomalicky jej stahujem leginy aj s gatkami a opieram ju o strechu studnicky. Klaknem si k nej a zacnem jej tiez opatovat jej laskavosti pusou. Jej picka je uz krasne vlhka a ja si vychutnavam kazdy jej zahyb na nadrzanej lasturke. Lizem jej kundicku a ona vzdycha a diva sa smerom k neznamemu divakovi a uz je jasne ze vsetci o sebe vieme. Postavim sa k nej a otacam ju k sebe zadkom a ona sa rukami opiera o striesku studnicky. Hlavu ma vytocenu smerom k neznamemu a pozera sa ako si honi svoj tvrdy kolik a sleduje co bude nasledovat.
Parkrat prejdem zaludom po jej roztuzenej dierke a potom do nej tvrdo prirazim. Poriadne zastona a prehne sa v pase ako macicka a ja ju zacnem tvrdo mrdat odzadu. Dalej sa diva jeho smerom akoby mu davala najavo ze sa jej paci byt videna cudzim chlapom. Rukou jej nadvihnem tricko a oslobodim jej pevne dvojky nech ma divak pekny vyhlad na jej prsicka hojdajuce sa v rytme prirazov mojho vtaka. Nadhera v jej mokrej kundicke to poriadne mlaska a neznami uz nie tak dobre schovany divak podisiel o par metrov blizsie a honi si svoj tvrdy kokot uz celkom blizko nas. Julia sa na neho pozera a vzdycha coraz silnejsie. Drzim ju pevne za boky a tvrdo jej prirazam do kundicky. Kyvnem na neho a zakricim pod blizsie a on po chvilke vahania s trenkami na kotnikoch a tvrdym perom v ruke dosuchta az k nam. Je vidiet cerven v jeho tvari ale stale si honi ani na chvilku nezavaha. Strc jej ho do pusi poviem mu a on s prekvapenym vyrazom a otvorenou pusou pristupi blizsie k Julii. Obaja chvilku vahaju ale nakoniec jej ten tvrdy kokot pritisne k puse a strci jej tam svojho mabehleho zaluda. Ona ani nemukne a zacne mu hlavou prirazat oproti. Ja ju rychlejsie zacnem narazat na mojho vtaka a v jej puse uz jazdi dalsi tvrdy kolik. Je pocut ako sa jej stony zrychluju a o chvilku uz sa jej podlamuju kolena a prichadza na ju vrchol. Moje gule su tvrde a taktiez sa blizim ku koncu no divak uz Juliu drzi za hlavu a priraza jej do uslintanej pusiny svojho tvrdeho vtaka. Vyraz jeho tvare hovori ze to nebude dlho trvat a tak este par prirazov a moj kokot jej zacne plnit horucu kundicku mrdkou.
Vytiahnem ho z nej a zvysne kvapky rozkose jej striekam a roztieram po tom krasnom zadocku.
Divam sa ako ju ten neznami divak mrda do pusinky a za chvilku uz ho z nej tiez vytahuje a zacne jej davkovat svoje semeno na tvar a hojdajuce sa kozicky... Je krasne ostriekana z kazdej strany a lapa.po dychu.
Este par tahou a je po vsetkom nase vtaky ochablia splnili svojunulohu.
Neznamy sa oblieka slusne nam podakuje a vydava sa svojou cestou dalej.
S usmevom na tvari sa obaja oplachneme v ladovej studnicke a tiez nasadneme na bicykle a ideme dalej vpred krasnemu nadrzanemu cielu...