Ranní erekce se střikem

15.05.2024 · 2.371 Aufrufe Alicek65

Už svítá. Zatažené rolety pouští dovnitř jen pruhy světla. Ležím v klidu na zádech a pozoruji je na stropě.

Už jsem vzhůru, ale nechce se mi vstávat, chci si prodloužit tuhle chvíli nicnedělání. Vedle mě spí ON. Také na zádech, hlavu lehce zakloněnou v polštářích. Pravidelně vydychuje, spí ještě tvrdě.

Pozoruji jeho polonahé tělo z boku. Ostře řezané rysy zarostlé tváře se strništěm. Silný býčí krk přechází v mohutná ramena a ty pak v krásně klenutý hrudník. Velká svalnatá prsa jsou pokryta tmavými chlupy a v přítmi po nich tančí pruhy světla.

Chlupaté břicho ukončují bílé trenky. Z nich vykukují dlouhé svalnaté nohy jak kdyby to byl hráč rugby. Není, ale představa je to hezká.

Pohladím mu hustě chlupaté stehno a cítím každý sval. Přejíždím dlaní po stehnu a kolenu až k lýtku. Husté chlupy krásně šustí a on se ani nepohne.

Jeho mohutný hrudník se zvedá nahoru a dolů v přesném rytmu. Přejedu mu rukou přes břicho až na prsa. Zůstanu tam s rukou v houští a jemně ho hladím na prsou. Lehce přejedu přes bradavku a on se zachvěje. Stále spí, ale dole se začíná něco probouzet. Nechám ruku položenou na jeho bradavce, cítím, jak je pevná a tvrdá, okolo porostlá hustými chlupy.

Jemně pohnu rukou a on se opět zachěvje. Dole se mu začíná zvedat látka trenek. Lehce se nadzvedne a zase poklesne. Objem pod ní se nepatrně zvětšil. Stále klidně oddychuje, cítím jeho dech i tep na ruce, která leží na jeho prsou.

Opět jí pohnu a přejedu obě bradavky. Hlasitějí vydechne a látka na trenkách se opět pohned směrem nahoru. Najednou se začíná zvedat v lehkých záškubech. Posunu ruku na jeho břicho a přiblížím se hlavou k němu. Jeho trenky se plní a náhle vypadají jako malý stan.

Letmo ho pohladím po vrcholu stanu. Zachvěje se a prudce vydechne. Stále tvrdě spí. Stan se více napne. Dotknu se ho a položím na něj ruku. Je horký a tepe v něm v pravidelných intervalech. Nalévá se najednou rychleji a rychleji. Cítím pod rukou velký tuhnoucí předmět. Jako horká okurka nebo velký horký banán.

Neustále v něm tepe. Nalévá se a v pravidelných intervalech v něm cuká. Kásný silný penis. Dlaní ho přes látku držím a prtsy se soustředím na špičku žaluda. Jemně ho drobnými pohyby ukazováčku třu na špičce a cítím, jak látka jemně vlhne. Náhle se pokojem rozlévá krásná vůně chlapského pižma. Ve vzduchu je cítit testosteron a moje druhá ruka mu zajíždí pod nohavičku trenek. Levačku mám stále přitisknutou na ztopořeném péru, jehož špičku hladím prsty. Jemně, nehoním ho, jen hladím.

Druhá ruka pod trenkami nahmatá koule, velké, těžké, lehce upocené. Držím je v prstech a cítím, jak jsou plné. Pomalu rukou jedu výše až ke kořenu čuráka. Je tvrdý jako kámen a cítím houští hrubých hustých chlupů.

Sundávám levačku z trenek a péro se pod ní okamžitě zvedá. Látka mu ale nedovolí se úplně postavit. Přetočím se blíž k němu a také druhou ruku zasunu pod trenky. Nahmatám úplně tvrdý pyj s orosenou špičkou. Leží na hustém ochlupení a každou chvíli jím projede záchvěv. Pomalu ho sevřu v celé dlani. Nevejde se do ní, ale je to krásný pocit. Ležím v jeho nohách, obě ruce pod trenkami, které jsou napnuty k prasknutí. V jedné ruce jeho úplně tvrdý penis, v druhé obě koule. Pozoruji ho, jak tvrdě spí. Nasávám vůni jeho mužství. Je omamná a silná, jako on. Vytahuji obě ruce zpoza trenek a pomalu se snažím je stáhnout z jeho jinak nahého těla. Musím pomalu a opatrně, abych ho neprobudil. Pomalu stahuju trenky, nejprve vykoukne hustý pubický porost nas čurákem, pak se postupně odhaluje samotný pyj. Je silný už od kořene, úplně nalitý, žíly na něm zřetelně vystupují. Konečně je látka trenek skoro na jeho špičce. jemně zatáhnu a péro se vymrští jako na pružině. Lehce pleskne o jeho chlupaté břicho.

Na chvíli se zastavím a čekám, aby se neprobudil. Po chvíli stahuji trenky dál, už jsou venku i obě koule a ospale se válí mezi jeho nohama. Sedám si a přetahuju trenky z jeho nohou dolů. Je na něj božský pohled. Svalnaté chlupaté nohy leží rozhozené lehce od sebe a mezi nimi úplně tvrdé péro. To leží v houštině pubických chlupů a pod ním visí v plném pytli velké koule. Sem tam v nich zaškubne a ony se pohnou směrem nahoru a zase sjedou dolů. Tiše ho pozoruji a jsem celý rozechvělý. V ruce držím ještě teplé trenky a lehce k nim přičichnu. Krásně voní. Přitisknu si je celé na obličej a nasávám tu slanou chlapskou vůni.

Cítím, že mě také tuhne péro. Stahuju si chvatně svoje trenky a sedím před ním také nahý. Péro mám už krásně naběhlé a vezmu si ho do ruky. Jsem strašně nadržený a nejraději bych ho vykouřil a při tom se udělal. Nechci ho ale vzbudit. Chci se dívat na toho dokonalého mrdáka a při tom se udělat. Klekl jsem si před něj. Leží přede mnou jako velký svalnatý chlap s chlupatýma nohama a tělem. Začínám honit svoje péro a jeho se vůbec nedotýkám. Myslím jen na to jediné, jak bych ho vojel a vystříkal se do něj. Fantazie jede naplno a já propaluji očima to jeho nádherné tělo. Ten jeho obrovský penis rámovaný černými chlupy. Ty jeho plné koule, ve kterých to sem tam škubne. Masturbuju ten svůj klacek a je už celý rudý a začínám téct. Na žalud se mi objevuje mazlavá šťávička a předkožka mi o to lépe jezdí tam a zpět. Koukám na to nádherné chlapské tělo, je to dokonalý mrdák, dobře stavěný, zarostlý a perfektní k mrdu.

Honím si ten svůj klacek nad tím jeho tvdým pérem a najednou cítím mravenčení pod koulemi a už to na mě jde! Podržím si čuráka u kořene a v prvním záškubu mu ohodím břicho a prsa mohutnou dávkou mého semene. Druhá a třetí dávka vystříkne na jeho čuráka a stéká mu do chlupů a na koule. Další dávky končí jako cákance na jeho dokonalýcn nohách.

Uf, jsem úplně hotový z toho střiku, stále klečím před ním, oči zavřené a vymačkávám si z penisu poslední kapky spermatu. Uf, to byla jízda. Otvírám oči a úplně jsem zapomněl na to, že jsem ho mohl vzbudit. A taky že je vzhůru. Drží si v ruce svůj mega klacek a kouká na mě a na tu spoušť na něm. Mlčí a usmívá se.

Vydýchavám se a koukám mu střídavě do očí a na čuráka. Má ho celého od mrdky, ta mu stéká i na prsou a na břiše. Podívá se na mě upřeně: "A teď to slížeš a pořádně mě vyhulíš". Nemusí mě dvakrát pobízet a beru do huby jeho péro. Cítím vlastní mrdku v puse a pomalu ho saju. Péro mě znovu tuhne a asi se udělám podruhé. Ale tenrokrát s ním a do něj...