Sex č. 16 - Soňa

15.05.2024 · 1.832 Aufrufe Wish21

Soňa byla moje sousedka, která bydlela v bytě hned vedle nás, v době, kdy jsem ještě bydlel s našima. Tehdy jí bylo asi kolem 40 let a měla malého syna, který hodně vyváděl a zdálo se nám, že ho moc nezvládá. Jako člověk byla Soňa dost plachá a moc se asi nechtěla bavit, zdálo se mi, že se kontaktu s ostatními nájemníky vyhýbá. Bydlela tu jen pár let a poté se brzy odstěhovala, párkrát jsem ji ale potkal a věděl jsem tedy, že bydlí asi stále ve stejné čtvrti.

O řadu let později jsem si šel posedět s bývalým kolegou a tam uviděl, jak přišla Soňa i se svým, teď už asi 17letým synem. Naše setkání s kolegou se už blížilo ke konci a já se celý chvěl a nemohl se dočkat, až už kolega konečně odkráčí, já ho doprovodím na bus a pak se budu moct vrátit za Soňou. Něčím mě neskutečně přitahovala a já měl v plánu ji oslovit a bál jsem se, aby mezitím neutekla.

Byla to drobnější zrzka, což mě samo o sobě přitahovalo, jelikož jsem ještě žádnou zrzku neměl. Měla moc krásnou postavu, pěkný zadek a stehna a menší pěkná prsa. Celkově mě ale vrzušovala hlavně tím, jaká je. Působila dost roztěkaně, při konverzaci používala velice zajímavé slovní obraty a na první pohled by člověk přemýšlel, jestli není tak trochu mimo. Přišel jsem za ní jako za sousedkou, pozdravit ji a jestli jí nevadí, když se k nim na chvíli přidám. Soňa mě vesele přivítala a jasně, ať si přisednu. Při konverzaci to mezi námi jiskřilo a já cítil toto napětí v celém těle i ve svém klacku. Občas, když mi něco říkala, tak mě chtěla jakoby pohladit po rameni, ale těsně před kůží se zastavila - drželi jsme si určitý, jakýsi přirozený odstup, ale cítil jsem, jak ji evidentně taky vzrušuju.

Šli jsme dom - tedy já je šel doprovodit a domluvili jsme se, že kluk půjde dom nejdřív sám a my se ještě projdeme po sídlišti. Procházeli jsme se a měli si stále co říct. Spontánně jsme se i chytli za ruce a začali se po chvíli objímat, dokonce jsme se i chvilku líbali. Svým něžným jazýčkem líbala úžasně a u toho mi dokonce v jednu chvíli začala hladit ocas přes kalhoty. Dom mě však vzít nechtěla, protože je tam syn a to nám prostě do karet nehrálo.

Soni bylo v té době rovných 50, mně bylo 25... byl jsem věkem jako kdybych byl její syn. I tak jsem na ni po našem prvním setkání neustále musel myslet. Asi jsem se do ní i tak trochu zamiloval. Začali jsme si psát a domluvili se na dalším srazu. To mě vzala už k sobě domů a já ani nečekal, že půjde vše tak rychle. Leželi jsme spolu na posteli, objímali se a líbali. Viděl jsem najednou, že už je povolná všemu a tak jsem jí začal pomalu svlíkat. Nejdřív šlo dolů tričko a podprsenka a vykoukly na mě její úžasný "tak akorát velký" prsa. Na svůj věk je měla opravdu nádherný, snad i pevný. Byla oblečená v bledě zelených teplácích, které krásně lemovaly a zvýrazňovali její postavu, a i ty šly brzy dolů. Soňa měla ráda předehru a chtěla, abych si ji pěkně připravil, což jsem rád udělal. Říkala si, jak to mám dělat, a tak jsem měl podle jejích pokynů celou dlaň s prsty u sebe položenou na její pipince a krouživými pohyby si jí hrál s poštěváčkem. Soňa u toho krásně vzdychala a pak řekla, že mám jít do ní. Byl to úžasný sex. Držel jsem ji u toho za zadek krásně přirážel. Osahával jsem si její bledý tělíčko, bylo to nádherný. Vytáhl jsem ho a udělal se jí na bříško.

Postupně jsme si k sobě se Soňou budovali vztah, já v té době sekl se zaměstnáním a začal i přes svoje vzdělání na HPP rozvážet pizzu. Chyběla mně tahle zkušenost ze studentských let a potřeboval jsem místo práce v kanclu posbírat i zkušenosti tohoto rázu, které mně někam posunou a něco mě naučí. Dělal jsem tam 13 a 14hodinové směny, které byly hodně náročné. Do toho neustálé boje s nadřízenými, a já si v té době zažíval opravdu své. Byla to pro mě životní zkouška. Když jsem měl ale volno, byl jsem často u Soni, kde jsem vždycky našel jakousi útěchu. Byla moc pohostinná, až mě s tím občas i štvala a nenechala si nic uvařit ani dát ode mě. Přišlo mně i trochu, že si tím vynahrazuje mateřství, protože měla jen jednoho syna.

Oba jsme si rádi vyprávěli svoje životní peripetie, nebo se vzájemně obohacovali svými názory a poznatky. Naše melancholické povahy si v tomto dokonale sedly. Soňa mě ale dostávala i svým uměleckým cítěním. Byla to křehká duše, která viděla věci jinak než já, v přírodě i ve městě si všímala detailů a v hudbě či různých běžných věcech viděla umění, které jsem sám ocenit nedokázal. Soňa mě tímto ale neskutečně obohacovala a inspirovala a její pohled do hlouby a podstaty věcí jsem vždy rád poslouchal a inspiroval mě. Na povrch byla skoro až blázen, ale až když pronikl člověk do hloubky její duše, teprve až poté zjistil, jak nádherná ve skutečnosti je.

Rádi jsme spolu chodili do přírody, kterou Soňa tak intenzivně vnímala, a trávili i večery o samotě spolu doma, kdy její syn byl u bývalého. Soňa se styděla za svoje tělo, ale já jí dával vždy najevo, jak je krásná a jak úžasnou postavu má. U sexu, který jsme oba měli nejradši na misionáře, nádherně vzdychala. Byla to snad první žena, u které jsem cítil při sexu její lásku. Věděl jsem, že podvědomě touží po dalším dítěti. Její syn byl lehký autista, což jsem předtím nevěděl, ale i s ním jsem se dost sblížil a jeho správně úchylný humor si vskutku oblíbil. Podle jejího vyprávění jsem pochopil, že další dítě chtěla, jen ten její tehdejší ne, a tak z toho postupem věku a okolností sešlo. Jí by ale pomohlo mít další, zdravé dítě. Byla by šťastná. Věděl jsem, že v hloubi duše to chce.

Občas, když jsme to dělali, tak řekla, že to mám nechat vevnitř. Já ale ani nevěděl, jestli to myslí vážně, ale asi po tom opravdu toužila. Vždycky jsem ho ale raději vytáhl a udělal se jí na bříško. Měl jsem přehled o tom, kdy má svoje dny a jednou jsme to spolu dělali těsně po menstruaci, asi 6. den cyklu. Já jsem byl v té době příšerně nadrženej a několik dnů jsem si to nedělal. Když jsem byl na Soni, zeptal jsem se, kam to mám dat. Najednou byla úplně celá bez sebe a začala křičet "DOVNITŘ, DOVNITŘ, DOVNITŘ!". Neskutečně mě to vzrušilo a ona to pořád opakovala, dokud jsem jí nevystříkal. Bylo to úžasný, ještě teď cítím, jak moje sperma zaplouvalo s cukáním mýho ocasu do její zrzavé pipinky.

Následující týdny jsem strávil víceméně ve stresu a čím víc se blížila další její očekávaní menstruace, tím víc v napětí jsem byl. Soňa tenkrát jela se synem na dovolenou do Hluboké nad Vltavou a vím, že mě to trošičku zklamalo, že jsem nejel s nimi. Začala pociťovat nějaké tlaky v podbřišku a asi i další věci, a já nedokázal odhadnout, jestli to má jen vsugerovaný, nebo opravdu může být těhotná. Každou směnu při rozvážení pizzy jsem myslel na ní, jak se má a užívá si dovču, a hlavně taky, jestli už to dostala. Její dlouhé zprávy s uměleckým nádechem jsem si sice četl vždycky moc rád, o menstruaci nebyla však ani zmínka, a tak mě útěchu nedopřáli. Pamatuju si přesně ten moment, kdy jsem stál s autem na parkovišti po tom, co jsem zákazníkovi předal pizzu a přečetl jsem si další zprávu od Soni. "Dostala jsem měsíčky". V tu ranu ze mě spadl celej ten stres a snad jsem se i trochu rozbrečel.

Chodili jsme spolu asi 5 měsíců a bylo mně s ní nádherně. Svýma povahama jsme se krásně doplňovali a nechybělo mně u ní až na pár nepodstatných věcí skoro nic. Ano, skoro. Jenže to nejdůležitější, úplnej základ, byl špatně. Věk. Můžu s ní jít do společnosti? Vzít ji s sebou s mýma kámošema? A co do budoucna, kdy bude ještě starší? Chtěl bych s ní mít někdy děti? Je jasný, že je to jenom ztráta času od potkání někoho, s kým to bude mít budoucnost. Přemýšlel jsem nad tím několik týdnů a věděl, že se vše chýlí ke konci. Nechtělo se mně od Soni, ale nemohl jsem být ani s ní. I ona uznala, že to prostě musí jednou skončit. Rozešli jsme se. Hodně to bolelo, Soňu možná ještě víc, ale bylo to to nejrozumnější rozhodnutí, které šlo udělat.

Ähnliche Geschichten