Lavička v parku

19.01.2017 · 2.770 Aufrufe vaclav.i

Seděla jsi na lavičce, v té krátké sukýnce a halence s knoflíčky. Sedl jsem si vedle tebe, namáčkl se na tebe, políbil tě na tvář, lehce jsi se odtáhla, příjemně usmála. Opět jsem se namáčkl sundal ti šátek a políbil tě na krk. Zavřela jsi oči a já ti zlíbal víčka pak tě políbil na ústa, opět jsi odtáhla hlavu a špitla jsi "Tohle by jsme neměli, jsme zadaní" přimáčkl jsem své rty na tvé a tím tě umlčel, tvé ruce mne popadli za hlavu a dávali ji pryč, ale pak najednou se tvá pusa pootevřela a naše jazyky se potkali.
Držela jsi mne za krkem a líbali jsme se a mé ruce poznávali tvé tělo, hladili tě po zádech, bocích, prsou ruka zajela na vnitřní část stehna, bylo horké a šíleně vzrušující, ale opět jsi mi to neusnadnila a stiskla stehna k sobě a zaklonila hlavu, líbal jsem tě po krku a dekoltu, ruce se věnovali tvým prsům a hlavně knoflíčkům,halenka se rozhalila a já ti líbal dekolt, hladil prsa přes tenkou, elastickou sportovní podprsenku, viděl, jak se ti hrotí bradavky a opět slyšel "Tohle nesmíš, ne tohle nesmíme" ale tvé ruce hovořili již vášní, neodtahovali mne, jen mi projížděli vlasy a občas se snažili toho ježka uchopit, líbal jsem tě až na bříško a podbřišek, mé ruce už jeli po vnější straně stehen vzhůru a rolovali sukýnku k pasu, sama jsi se nadzvedla a umožnila ji vyhrnout, tím jsem měl možnost pohladit tvůj nádherný zadeček a vzrušit se pohledem na bezešvé, elastické a zařízlé kalhotky, které než by něco skrývali, spíš to zdůrazňovali.
Chroptěl jsem vášní a chtíčem, popadl tě posadil na kraj lavičky a líbal ti nohy, lízal je i bříško, sál ti bradavky přes látku a dal ti polibek a opět uslyšel "Dost, i tohle jsme už neměli, pomysli na rodiny", ale já nemyslel, už jsem byl jak zvíře, toužil jsem po tobě a cítil, že ty chceš mne. Vnořil jsem se ti mezi tvá lehce pootevřená stehna rukou a ucítil, jak moc jsi vzrušená, roztáhl jsem je a vnořil jsem se tam hlavou, zasmála jsi se, že škrábou svým strništěm, a rukama mi odtlačovala hlavu, ale už jsi nic neříkala, abys měla svědomí čisté, popadl jsem onen šátek a svázal ti ruce za tělem, chvíli jsi byla napjatá, ale pak mé polibky na tvé vulvě i stehnech tě uvolnili, ztratila jsi zábrany a začala si užívat. Líbal jsem tě a lízal přes tu tenounkou látku, mé sliny ji zmáčeli stejně jako tvé šťávy, voněla a já už chtěl ochutnat, popadl jsem je a za tvé pomoci s nadzvednutím jsem je stáhl a ihned se rty i jazykem zabořil do tvé horké růžičky.
Vydechla jsi a v těle ti povolilo i poslední napětí, našel jsem tvou pecičku rozkoše a věnoval jsem se jí a prsty zkoumal tvé nitro, tvé oddychování se prohloubilo a začala jsi mi pánví vycházet vstříc. Voněla jsi mi a moc chutnala a cítil jsem, jak tvá "malá smrt přichází" už jsem cítil jak zadržuješ dech, jak se ti tělo napíná a pak jsi vykřikla a celá se "zbořila", měl jsem radost, a hladil tě a objímal, líbal. Rozvázal jsem ti ruce, zvedl tě v náručí a tentokráte se já posadil a tebe posadil obkročmo na sebe. Ucítila jsi jak moc jsem vzrušený a tvrdý, ale nic jsem nedělal, tedy ano, konečně jsem ti stáhl podprsenku, smála jsi se, že jsi ani nepostřehla kdy jsem se vysvlékl, naše těla se tiskli, hladil jsem tvé pružné tělo, vonělo a bylo horké, mačkal jsem se k tobě, pak jsem ucítil jak si mne popadla za mužství, nasměrovala, a pomalu si nasedávala, zvrátil jsem se dozadu a vychutnával si ten okamžik proniknutí, spojení dvou těl v jednou, ale i naše duše v tu chvíli vířili jedním společným tancem. Pak jsem přirazil a vnikl do tebe celý, vykřikla jsi překvapením a zaryla mi ruce do hrudi, ale tvá pánev kouzlila, byl jsem v tobě na doraz, ale tvé pohyby mne masírovali a já šílel rozkoší, mačkal tvé prsy, držel tě za boky, líbal tebe i tvé tělo a vychutnával tvou horkost.
Tvé oči zářili a lítali z nich čertíci vášně a já se na tebe nemohl vynadívat a vím jak mi hlavou blesklo, až to bude někde jinde než na lavičce v zahradě to teprve bude jízda. Věděl jsem, že jsem vždy v tobě cítil ten žár, tu dravost s jakou jsi si mne osedlala a oddávala si se svému potěšení tak jako ti dělalo radost to mé. Pak jsme se otočili klečela jsi na lavičce a já si tě bral zezadu, silně jsem si tě napichoval, prohýbala jsi se v zádech, dělala kočku i psa, vzdychala já taky chrčel, užíval jsem si tvého pozadí a celé tvé tělo bylo horké, vonělo, a proudila jím úžasná energie .. … … … a pak jsem se probudil, tedy, probudili jsme se dva
Ale jednou, jednou se to stane

Ähnliche Geschichten