Výcvik sestričiek (predstava/fikcia)

24.07.2017 · 3.799 Aufrufe amateretama

Mal som veľmi dobrú kamarátku. Už roky sme spolu chodievali von, zdôverovali sa a mali sme sa radi. Nikdy som si ju nepredstavoval ako svoju frajerku, aj keď som ju mal rád, s takou povahou by som chodiť nechcel. Keď mala dobré obdobie, bola skvelá. Ale keď chytala svoje náladičky bolo s ňou na nevydržanie. S jej staršou sestrou som sa poznal tiež. Nemali sme spolu taký blízky vzťah, ale často bola súčasťou našich výjazdov. Volajme ich Janka a Stanka.
Janka bola mladšia, mala 19 rokov a Stanka mala 21. Mladšia bola nižšej postavy s väčšími prsiami, staršia bola vyššia a kozy mala rovnako veľké. Nezapreli, že sú sestry. Baby sa o seba starali, oblečené boli vždy tak, že si človek musel po večeri s nimi vyhoniť vtáka. Mali záľubu v nosení vysokých opätkov, vlastnili ich desiatky. Obidve študovali, prísun peňazí mali zabezpečený od prachatých rodičov. Ich mama a otec často chodievali cez víkendy preč na chatu a dievčatá ostali doma bez dozoru. Skoro vždy ma ku nim volali, aby sme niečo vypili, pozreli film alebo iba tak kecali. Ani jedna z nich nebola zadaná, málokto bol pre nich dosť dobrý na to, aby mu otrčili kundu. Vedel som, že ma považujú za neškodného a preto s nimi môžem tráviť toľko času. Keby len vedeli, aké predstavy som s nimi mal a čakal som iba na okamih, kedy sa mi podarí ich sprzniť.
Sestričky boli zvyknuté na to, že nemuseli pozerať na cenovky. Rodičom sa prestalo páčiť ich večné míňanie a výrazne im zredukovali vreckové. No vreckové, skôr nadpriemerné platy. Boli z toho v šoku. Zrazu si nemohli dovoliť topánočky, obedy v reštikách a ostalo im akurát tak na chľast v piatok večer a s tým sa nemohli zmieriť. Vedeli číslo od tatkovho trezoru v ktorom mal uložené dokumenty. A v jednom z nich boli prihlasovacie údaje na internet banking. Tak si dve malé podnikateľky začali posielať peniaze z ocinovho účtu na tie svoje. Starý si to ani nevšimol, bolo mu jedno ako sa mu menili posledné štyri číslice stavu účtu. Aj vám by to bolo jedno, kebyže to číslo máte 7-ciferné. A hlupane ukecané sa mi s tým pochválili, keď mali vyžraté. Zapol som si nenápadne na telefóne diktafón a spýtal sa ich, či to myslia vážne. Znova mi to celé vykecali. A plán bol na svete.
Prišiel som ku nim v sobotu večer, presne tak ako sme sa dohodli. Rodičia už boli na chate a baby mali chuť si vypiť. Dali sme si asi po tri drinky a zrazu som to na ne vybalil. Čo ste mi ochotné dať za to, že vás nenatrem rodičom? Nechápavo sa na mňa pozerali. No pýtam sa, čo mi dáte, že nepoviem ako im kradnete prachy. Obidve začali kričať, že som sviňa a nemám im to ako dokázať. Vybral som telefón a pustil nahrávku. Uistil som ich, že kópia je veľmi bezpečne uložená v maili a stačí ju už iba preposlať. A ocino si to môže overiť na výpise. Stíchli. Staršia mi povedala, aby som si povedal sumu a ihneď mi ju pošlú. Zasmial som sa. Peniaze ma nezaujímajú. Chcem vás trtkať celú noc. Ich vysolárkované tváre zbledli.
Vedeli, že keby sa to prevalí, tak majú extrémny prúser. Nemali na výber. Tak poď ty hajzel, nič krajšie mi povedať nemohli. Prikázal som im vstať. Mali na sebe legíny a domáce tričká, chodidlá mali holé. Najprv som vyzliekol mladšiu. Bola úplne vyholená, veľké a pevné kozy sa na mňa usmievali. Staršia bola na tom rovnako, akurát mala väčší zadok. Hneď cez neho chytila facku. Vyzliekol som sa aj ja a odviedol ich na poschodie do Jankinej izby. Páčili sa mi tie vystrašené pohľady keď sme kráčali, ale jedným očkom sa pozerali po mojom vtákovi akoby sa na neho tešili.
V izbe som ich donútil si kľaknúť vedľa seba a začať mi ho fajčiť. Najprv staršia a potom mladšia. Pekne na striedačku, aby si nezávideli. Fajčlil ako bez života, potreboval som to okoreniť tak som im ho vrážal čo najhlbšie do krku. Chrčali, vypľúvali sliny a slzy im stekali až na kozy. Nemal som skúsenosť s dvomi babami naraz, tak som všetko vymýšľal za jazdy. Ukázal som im na posteľ, poslušne sa premiestnili. Začal som prstovať obidve naraz, Postupne som pridával prsty, do každej sa zmestili štyri. Aj keď mladšia bola trošku užšia. Prsty som prirážal čo najrýchlejšie, milujem ten zvuk čvachtania a stonania. Ľahol som si na chrbát, jedna si mi sadla kundou na ústa a druhá mi fajčila. O chvíľu som ich prestriedal, chcel som ochutnať obidve príchute.
Znova sa ocitli na lopatkách a začal som mrdať. Prefackal som im poriadne koziská a pchal som ho čo najhlbšie. Ešteže okno izby bolo do veľkej záhrady, pretože výkriky slasti a bolesti by mohli prilákať zvedavcov. Začal som naberať obrátky a dostal som chúťky. Stanke som schmatol chodidlá a vrazil medzi ne čuráka. Chodidlá mala krásne, kostnaté a žilnaté, môj typ. Honil som si s nimi a mladšej som nakázal ma fajčiť. Po chvíli som jej vrazil sestrine prsty na nohách do huby. A cucaj. Bol to krásny pohľad. Chytil som ju, vybral prsty z úst a položil ju na štyri. Zhora som jej do zadku vopchal vtáka. Sestra sa hneď ozvala, že toto sme si nedohodli. Anál je už moc. Odignoroval som ju a prcal ako keby to bola pička. Skučala a sestra ju držala za ruku. Bolo to pekné ako si pomáhali. Vybral som ho a dal ho ochutnať obidvom, podla výrazu to nebola ich obľúbená príchuť.
Vybrali sme sa na chodbu do šatníka. Ukázal som na topánky, ktoré sa mi najviac páčili. Poslušne si ich obuli. Mrdal som každú zvlášť pekne pomaly, aby som si čo najviac vychutnal pohľad na ne. Leskli sa od potu, kundy mali rozmrdané a boli už ako handrové bábiky. Keď ležala bruchom mladšia na staršej a ja som ho po každom jednom zásune vybral a dal ho dnu tej druhej, vedel som že toto bol môj najkrajší večer v doterajšom živote.
Už som sa chcel urobiť. Uvedomil som si, že jedna z nich nemala anál. Tak šup ju na štyri. Rozťahal som jej ho tak, že dierka ostala vždy po vybratí roztvorená. Druhú sestru som vyzul a nakázal jej nech jej tam vopchá palec na nohe. Musel som zakričať nech jej ho tam vrazí, lebo sa tomu bránila. Vopchala ho dnu, chytil som chodilo a začal prirážať. Ako bonus som ju ešte začal prstovať. Po chvíli chytila mokrý orgazmus. Celú ju striaslo a natiahlo na zem. Šťava z jej kundičky bola po celej dlážke. Druhá ostala v šoku. Nechcel som ju o nič ochudobniť, tak dostala opätok z vyzutej lodičky do zadku a dávku prstovania. Táto nestriekala, ale kŕč v tele bol jasným znamením vyvrcholenia.
Dokončili ma na zemi. Ležal som. Vľavo bola staršia, vpravo mladšia. Honili mi rukami, potom nohami, o chvíľu mi ho jedna fajčila, zatiaľ čo mi jej sestrička cumľala vajcia. Už sa naučili čo mám rád. Stačí im privodiť poriadny orgazmus a hneď sa ľady prelomili. Môj výstrek na ich tváre bol iba šľahačkou na torte. Čerešnička bola keď si to začali navzájom z tvári vylizovať.
Keď sme sa vrátili do normálu, sadli si ku mne na gauč. Nevedeli sme, že sa nám to zapáči. Bol to skvelý pocit nechať sa ovládať a nevedieť čo nám urobíš. O týždeň budeme mať znova voľný dom, prídeš nás znova vycvičiť? Hádajte, čo som odpovedal.

Ähnliche Geschichten