Zpověď 01 - Alice

28.11.2017 · 6.211 Aufrufe storyMark

Zpověď nemůžu začít jinak. Se svou Alicí jsem přes deset let ženatý, většinu času šťastně. Slušná postava, krásný zadek a prsa číslo tři mě ani po takové době nenechávají klidným. V posteli byla vždy dost konzervativní, a tak je na mě hledat a posouvat její hranice. Musím říct, že se mi to daří - stydlivost už jí celkem přešla a i když na hraní rolí stále není, odhaluju její submisivní stránku..

.. běžný den v práci, obchodování na burze, počítače, čísla, rutina. Přitom dobře vím, že Alice sedí v podobné kanceláři pár bloků ode mě a nudí se taky. Tak pojďme vyzkoušet, jak moc je nadržená

Mark ahoj krásko. Zase jsi v kanceláři sama, a nudíš se, co?
Alice to ano, ty tu nejsi, aby jsi mě zabavil ..
Mark rád bych, ještě musíš chvíli vydržet
Alice o hodně přicházíš, sundávám si kalhotky ..
Mark ty má sprosťačko, jsi tak sexy .. sundej si i vrchní díl a já tě budu laskat už cestou domu
Alice dobře
Mark jen ať všichni vidí, jak moc mě chceš
Alice moc a moc
Mark já vím, a chci si s tebou hrát .. přijedeš si pro mě bez prádla a budeš čekat, co přijde. Uprav se tak ať všichni vidí, že si tě vedu domů na sex
Alice budu jen tvoje a budu dělat všechno co řekneš
Mark to teda ano, protože jinak přijde trest
Alice no to taky není k zahození ..
Mark ty jsi pěkná potvora, víš, že tě nakonec stejně udělám
Alice jsem
Mark budeš čekat za půl hodiny na zastávce u mě
Alice budu
Mark budeš se dívat opačným směrem a čekat, až k tobě zezadu přistoupím
Alice budu
Mark nebojíš se?
Alice trochu, ale víc se těším

Z dálky jsem pozoroval, jak přišla na smluvené místo a sledoval, jak nervózně přešlapuje. V lehkých letních šatech se prsíčka krásně vyjímaly a vztyčené bradavky ukazovaly, že splnila úkol a těší se na pokračování. Tmavé vlasy pečlivě stažení do culíku odkrývali šíji a výrazná rtěnka poutala pozornost .. tak jsem si to představoval, zaslouží si odměnu. Potichu jsem k Alici přišel, chytnul jí za zadek a začal líbat. Na vteřinu ztuhla, ale pak mi začala polibky oplácet. Rukou jsem vklouznul pod šaty a užíval si dotyky jejího hladkého zadečku.

Přivítání proběhlo beze slov a v tichosti jsme dojeli tramvají domů, po cestě jsem občas vklouzl rukou Alici do šatů a bavil se pohledy spolucestujících. Pohoršení, závist či obdiv, je mi to jedno - já si užiju a ona to chce. Při každém obkroužení bradavky či sevření zadečku jen přimhouřila oči .. už aby se za námi zavřeli dveře.

Doma jsme hned na prahu pokračovali v nastavených rolích, šaty Alice šly okamžitě dolů a vzápětí osvobodila můj nástroj z kalhot, které mě byly celou cestu dost těsné. Moc dobře věděla, co musí následovat a tak sama poklekla a začala mě kouřit. Má moc šikovný jazýček a ví, jak ho použít, od špičky penisu po varlata. Chvíli jsem si vychutnával její péči a pak jsem převzal iniciativu - za vlasy jsem jí nasměroval pusu na svůj žalud a začal jsem ho zasouvat mezi ty rudé rty hloub a hloub. Poslušně držela a snažila se pojmout celé mé mužství, ale na očích jsem jí viděl, že chce taky pozornost.

Shodil jsem zbytek svého oblečení a přesunuli jsme se ke gauči, nechal jsem jí přehnout přes opěradlo, zadek vystrčený do prostoru a kozičky na dosah. Ptákem jsem jí přejížděl kolem mušličky a týral jsem její nadrženost. 'Chceš ojet?' - 'Anoo.' zasténala a hned dostala tvrdou ránu na prdel. 'Cože??' - 'Ano pane.' - 'No proto, tak popros!' - 'Prosííím.' Lehce jsem zasunul a nepřestával jí trápit. 'Jak to chceš, čubičko?' - 'Tvrdě, pane.' Na to jsem čekal, prudce jsem jí ho tam zarazil až po koule a začal přirážet. Vyjekla a začala mi vycházet víc a víc vstříc, tohle tempo nikdy moc dlouho nevydrží. Její kozy se krásně houpaly do rytmu a já je nezapomněl pořádně profackovat. Vlasy stažené do culíku skvěle posloužili jako uzda a Alice tak držela prohnutá jako luk. 'Takhle sis to představovala, děvko?' - 'Ano pane, víc, víc, áááno'. Za okamžik se zmítala v orgazmu a já jí rozmazával její šťávy po zadečku.

Hodil jsem Alici na postel, klekl jsem si nad její hlavu a nechal si očistit ptáka, zatím co jsem si hrál s jejím poštěvákem. Několik láskyplných dotyků vždy následovala slabá rána, až se pode mnou začala kroutit a mušličkou si říkat o druhé kolo. To jsem ale ještě neměl v úmyslu, místo toho jsem se posunul a rty jí nastavil svůj análek. 'Pěkně lízej a já tě za to po druhý udělám.' Ani teď nezaváhala, pustila se do mě jazýčkem a přitom mi masírovala koule. Šlo jí to skvěle a tak jsem jí za odměnu hnětl kozičky a dráždil naběhlé rudé bradavky.

'Tak, a teď mě ojeď, nemysli si, že se budu dřít jenom já ..' - 'Ano, pane.' Lehl jsem si na záda nechal jí na mě nasednout, čelem ke mně. Začala přirážet jako smyslů zbavená, a přitom o mou hruď třela svoje krásná prsa. Díval jsem se jí do očí a neviděl svou manželku, jen děvku, která hluboko v ní dřímá. 'Chceš bolest?' - 'Ano, pane.' Otočil jsem ji zády k sobě a sledoval, jak můj penis zajíždí do její svatyně. Při každém zásunu dostala ránu, ale přesto pokračovala, i když přes hlasité sténání stěží dýchala.

'Lehni si na břicho, děvko, a roztáhni nohy!' Poslechla beze slov a já jí ho hned zasunul do roztoužené lasturky. 'A ruce máš k čemu?' Pochopila to hned, jednou rukou si roztahovala půlky a druhou mě chytla ta koule. 'Tak a teď cucej.' Dostala do pusy můj prostředník, který vzápětí putoval přímo do jejího análku. 'Ano, to je ono, o bože ..' Viděl jsem, že se Alice blíží vrcholu a tak jsem přidal i ukazovák a střídavě jí protahoval obě dírky. Ona měla hlavu zabořenou v polštářích a přijímala, cokoliv jsem nabízel, i když byla na pokraji sil. Tohle tempo jsem ani já dlouho nevydržel a za hlasitého orgazmu své ženy jsem se blížil vrcholu. Obrátil jsem Alici zpět na záda a její hruď jsem zkropil svým semenem. Nechal jsem jí jazýčkem do sucha očistit svůj penis a skončili jsme v objetí.

'Miluju tě, lásko.' - 'Já tebe taky.'

Ähnliche Geschichten