Máťa, Áňa a ..... pokračování

06.12.2017 · 2.937 Aufrufe polloslocos

Pokračování povídky https://www.amateri.com/cs/povidky/4370/mata-ana-a-mozna-jeste-nekdo

Anička: Máťa mi odvázal ruce a já si pomalu sundala šátek. Bylo vidět jak je nervózní. Měl mohutnou hruď a velké paže. Musel klečet pořád na stejném místě na kterém mě šukal. Když jsem se mu podívala do tváře uhnul pohledem. Moc se mi líbil. Po kolenou jsem se k němu přiblížila a chytla ho za jeho tvrdé péro.

Lukáš: Po tom co si sundala šátek jsem si ji konečně mohl prohlédnout. Hned mě zaujala její božská prsa. Viděl jsem je na fotce, ale to se se skutečností nedá srovnat. Měla krásnou tvář a takový šibalský úsměv. Dlouho si mě prohlížela, ale teď už jsem si začal být jistý, že mě nevyžene. Přiblížila se ke mě a začala mi honit péro. Naklonila se ke mě a špitla:"ahoj já jsem Anička".

Matěj: Sedím u čela postele, tam kde jsem Aničce přestřihl pouta. Sedím jak solný sloup. Koukám jak se ti dva hladí, jak dva slepci co se hmatem snaží udělat vizuální představu o tom druhém. Když už jsem si začínal připadat jak 5. kolo u vozu, Anička se na mě otočila, mrkla na mě a řekla:" děkuji miláčku". V tu chvíli si klekla na všechny čtyři a zatímco jeho si brala do pusy, na mě vyšpulila tu její překrásnou prdelku. Nenechal jsem se vybízet a začal lízat tu její mokrou kundičku.

Lukáš: Začala mě kouřit. Kde je on vůbec netuším. Kroutí se mi prsty u nohou a když už si myslím, že už to lepší být nemůže olízne mi žalud a pomalinku mi ho začne polykat až ho mám až po koule u ní v puse.

Anička: Má krásný péro. Je tvrdý jak skála. Vzala jsem si ho do pusy abych mu ukázala co umím. Máťa mi začal lízat kundičku, doufám že se neutopí. Po chvíli mám problém se soustředit na kouření, zvlášť když mi Máťa zajede jazykem do prdelky. Moc si přeju aby ho do mě zasunul. Když ho v sobě ucítím, kouření jde stranou.

Lukáš: Když už jsem myslel, že exploduju jak sopka, přestala mě kouřit. Jsem rád. Aspoň si ještě užiju. Matěj jí začal prudce mrdat. Je krásná, prsa se jí houpají v rytmu jejich vášně.

Matěj: Po chvíli co jsem ji mrdal jsem si usmyslil, že nám chybí už jen poznat kouzlo sendviče. A tak jsem začal připravovat vše co je třeba. Zpomalil jsem, natáhl se pro lubrikační gel a pomalu zajel ukazováčkem do prdelky, pak ještě prostředníček a teď už jen přendat z jedný do druhý dírky.

Anička: Hop a mám ho v prdeli. Máťa byl moc něžný když mi ho tam strkal, ale teď už mě svižně prcá. On mě u toho hladí po zádech a mne si svůj kolík. Narovnala jsem se a nechala si Máťovo péro vyklouznout z prdelky. Povalila kolouška na záda, osedlala si ho a vyšpulila na Matěje zadek. Ten na nic nečekal a zaplnil mi dírku. Chvíli trvalo než jsme našli společné tempo, ale pak to bylo nádherné. Zapřela jsem se jednou rukou o postel a druhou jsem se dostala ke svému poštěváčku. Několika málo tahy jsem se dovedla k orgasmu. Složila jsem se na jeho svalnatou hruď.

Lukáš: Osedlala si mě jak mustanga. Odchytla, povalila, a zasunula si můj ocas do kundičky. Bylo hrozně vzrušující jak se mě na nic neptala a prostě si mě vzala. Po té co se na mě několikrát zhoupla se ke mě víc přitiskla a přizvedla prdelku a najednou jsem ucítil že v sousední dírce je taky plno. Netrvalo to dlouho a její vzdechy se zrychlovaly až jí dovedli do šťastného konce. To jak se na mě vysílená svalila, mě tak vzrušilo, že jsem vzapětí stříkal. Ocas mi pulzoval jak srdce při infarktu a cítil jsem jak jí plním litry spermatu.

Matěj: Když jsem viděl, že jsou oba hotový i já jsem zrychlil a po pár přírazech naplnil její prdelku. Byl jsem šťastný jak se to vydařilo. Lehl jsem si na záda a vyhutnával si slastné opojení. Leželi jsme tam vedle sebe jak tři feťáci. Feťáci sjetí endorfíny.