Mokrý film

10.09.2020 · 1.966 Aufrufe misiakM

Dnes sa polemizuje o tom aké zlé sú vzťahy medzi ženami a mužmi. Ľudia sa už tak nechcú brať. Veď načo papier na to aby sme sa mali radi ho nepotrebujeme, ... Veď ona to aj tak nechce. A čo budeme míňať na svatbu veď spolu žijeme...

Môj hrdina je vlastne taký obyčajný chalan. Tam kde žil sa v noci na uliciach zhasínali lampy a on chodieval po polnoci na záhradu, ľahol si na lavičku a pozeral na hviezdy v úplnej tme za zvukov nočného lesa, šumenia neďalekého potoka, silnej vône prírody, ktorá prenikala nosom rovno až do duše. Za silných vibrácií svojich túžob a prianí, ktoré vysielal hviezdam ako stroskotanec hádže do mora odkazy vo fľašiach sledoval čo sa deje na oblohe.

Je jedna z tých letných nocí keď chcete spať vonku. Vonku je príjemne teplo a tmou sa šíri zvuk psa brechajúceho na mesiac niekde z doliny.
Nocou sa šíri vôňa rosy ktorá umocňuje vône trávy a stromov okolo. Vyšiel von a zasa sa uvelebil na lavičke. Sledoval ako sa mesiac hýbe po oblohe. Vždy keď sa mesiac naplní zlatou farbou nemôže spať. Zvýši sa mu tlak a chce sa celú noc milovať. Vášeň mu stúpa do hlavy a nikto nechápe jeho temperament. Sleduje mesiac a myslí na to aké to bude keď ju stretne. Aké to bude, keď s ňou bude žiť, so ženou svojho života. Ženou, ktorá dokáže vyplniť chýbajúcu časť jeho života a poskytne mu možnosť vyplniť časť jej života. Takú ženu si chce vziať, túliť sa k nej, chrániť ju a starať sa o ňu aby sa ona mohla starať oňho. Hladiť ju, rozdávať a príjmať od nej dotyky tak akoby to bol najvzácnejší chleba, na ktorý sa teší, pretože bez toho spojenia, bez vidiny toho dotyku a pohladenia sa nedá dýchať...

Čas plynul, životný osud ho zavial do mesta, kde nie je kúska nočnej tmy(dokonca ani v spálni nie je tma po zhasnutí), žije s partnerkou v meste, v byte.Nevzal si ju. Nie preto, že by nikdy nechcel, ani preto, že by to o tom nerozmýšľal, ale preto že to skrátka a jednoducho nejde... Šiel by sám proti sebe a proti tomu v čo od detstva verí. Po tom všetkom by bol blázon keby si ju vzal, i keď on sám túžil dať svojim a dokonca i nevlastným deťom teplo rodiného kruhu. Ako obyčajne a v posledných rokoch denne a vlastne skoro celú dobu, čo spolu bývajú, každý trávi večerný čas v inej izbe.Matej má na klíne zasa firemný notebook a prepadne ho pocit, aké je to celé na nič, kaziť si
oči pred spaním. Mozog sa nevypne zo žiarenia z monitora, z vonku preniká do izby každú noc cez závesy svetlo z pouličných lámp, takže v jeho tele bude málo melatoninu a on nie je fyzicky unavený, ale psychycky strhaný, obzvlášť z toho ako dopadol jeho "rodinný" život.

Tu je len jedna možnosť, mať pri sebe ženu s ktorou by sa mohol potiť, hladiť sa s ňou a o niečom sa nerozprávať len si vychutnávať pohladenie a túlenie až... Veď mať notebook v posteli namiesto ženy mu príde srdce drásajúce, nehovoriac o spodnom diele pyžama v ktorom jeho koník zýva, i keď sa v ňom skrýva sila. Pokúsi sa , spraví to, prekoná sa - skúsi to znova, dá tomu šancu. Život je krátky. Vkročí do obývačky, postaví sa do dverí a nezaujate sa oprie o zárubne. Na stole vedľa sedačky žiari lampa ktorá dáva miestnosti svetelný podtón. Hneď vedľa dverí je veľké LCD a svieti priamo na jej krásnu pokožku, jej nahé telo sporo odeté v krátkom župane vypadá že volá po dotyku, jej chĺpky na jaskyňke krásne zakrývajú vchod a lákajú na to čo je pod nimi, nohy roztiahnuté ako dva rovnaké póly magnetu, len sa dotknúť...
'Aj ona po tom túži. Určite keď je takto rozovretá', prebehne mu hlavou. Naviac obaja sú na milovanie ako stvorený...
Už chce podísť k nej, kľaknúť si k sedačke a zaboriť svoju hlavu do spodnej medzery v jej župane aby sa mohol jazykom dostať k chutnej šťavičke a dotýkať sa jej rozohriateho tela, aby cítil ako ňou preniká vzrušnie... Už kladie nohu pred seba, keď sa z nej vyrúti hurónsky smiech hlasom, ktorý dobre pozná z nezmyselných hádok, ako bola tá dnešná pred dcérou, lebo sa opýtal, ktorú ulicu má na mysli- pretože si nepamätá názvy a to mesto nepozná... a bol na hodinu a celý večer oheň na streche. Je to hlas, ktorým si dokazuje nejakú svoju nadradenosť, možno tým zakrýva svoj strach, aby ho mala absolútne pod kontrolou... Nepôjde to - príliž cíti že by to nedopadlo dobre, aj tak by mu nakoniec vyčítala, že s ňou spal... Noha mu už dávno vykročila dopredu, už nemohol cúvnuť, dal krok a natočil sa na telku aby na ňu videl
"Čo tam máš?", vypadlo z neho nezaujate. Pozrel sa na ňu, jednou rukou si prihnula do rozkroku roh županu (ale druhý nie...) Pozrela mu do očí a on v nich videl zúrivosť. "Ticho ticho ticho", zaznelo z jej úst povýšeneckým tónom, ktorý už za tie roky pozná.
'No už len pivo do ruky by jej patrilo a trochu viac sa rozvaliť, ako tí pukáči z motorkárskych filmov' pomyslel si, otočil sa na päte a odchádzal. Vo dverách ešte hodil pohľad kam sa pozerá - mala v paži, ten ignorantský povýšenecký sústredený pohľad do neznáma (momentálne na obrazovku) pozná. Tu je treba len opustiť priestor - už sa nebude snažiť prelomiť jej bariéry aby zistil o čo ide, prečo je taká, čo mu chce povedať...už nie, už na to nemá silu a minulo by sa to účinkom. Najskôr sa hodinu hádať a počúvať tie vymyslené odpornosti aby človek nakoniec zistil o čo vlastne ide, už na to nemá energiu, nedôjde ani k rozhovoru, ani k fyzickému kontaktu - sexu, natoš ešte k milovaniu.

Vráti sa do spálne a so slzou v oku uľahá do vychladnutých a prázdnych perín. Vráti sa v myšlienkach pod hviezdy:

Prišiel večer, spolu uložili deti spať a ona sa šla osprchovať. Našiel niečo zaujímavé v Tv archíve, na stôl hodil sviečku a lampu schoval za priľahlé kvetiny, aby svetlo navodilo intimčo na pozeranie filmu. Vytiahol dva poháre na víno, nepýtal sa jej lebo vedel, že aj keď to nebude piť - on to dopije :D. V sprche sa vymenili. Ich nahé telá sa stretli. Jej krásne navlhčené a horúce, len poláskať...Po sprche si dal len župan a šiel rovno do obývačky, ľahol si do rohu sedačky a do ruky vzal víno. Prišla za ním, bola sa obliecť do pyžama ktoré jej kedysi dal na narodeniny - také fajné, kárované nohavice a dlhé tričko na ktorom bola srnka s obrovskými okuliarmy, a tie sedeli priamo na jej prsíčkach. Má ich menšie, hravé :D s cmúľavými bradavkami, ktoré sa vedia krásne postaviť a tie jej hladké dvorce. Sadla si najskôr do rohu sedačky, pripili si a po chvíli si ľahla na neho tak, že mala hlavu na jeho hrudi a opierala sa o jeho huňatý hrejivý župan. Jednou rukou ju objal tak aby ju nenápadne držal blízko pasu, rád ju tak hladieval okolo zadočku. Rád sa jej dotýkal. Ona dobre vie, že Matej hreje viac ako župan a ako sa vo filme objavili scény s podtónom erotiky tak mu odpásala župan a schovala sa doň, preto lebo jej bolo zima a chcela viac tepla ale i preto že chcela cítiť jeho pokožku. Ponoriť svoju tvár do jeho chlpov na hrudi. Jeho ruka skĺzla vyššie a chitil ju tesne pod prsia, tam kde býva spodná časť košíčkov a prso je citlivé.

Zastavil sa čas, bola to len energia túžby, ktorú obaja predýchavali a vychutnávali. Telku vypli - tá len ruší.
Pobozkala ho na hruď a mierila k jeho bradavkám - vedela že ho maznanie z jeho bradavkami privádza k strašnému vzrušeniu.
Naslinila si prst a hladila mu aj druhú bradavku a u toho krásne vzdychala ako cítila jeho vzrušenie vzrušovalo ju to ešte viac. Ako na ňom ležala cítila ako jeho už tak postavený koník praská vzrušením. Neodolala a pusou presídlila nižšie a obe ruky nechala na jeho bradavkách. Tak strašne ho vzrušovala, jemne sa dotýkala jazykom jeho koníka, a bozkávala ho po povrchu. vychutnávala si ho ako v ňom trhá. Ako s každým trhnutím podrastie...ako túži cítiť teplo jej pier.
Do koníka posielal návaly a mal pocit, že s každým návalom sa mu koník o niečo zväčšil. Jeho túžba sa jej dotýkať tak narástla, že sa musel posadiť aby jej dlaňou podobral pyžamo a svojou rozpálenou rukou išiel pomaly od bruška smerom hore. Pomaly sa dostal cez jednu bradavku, ku druhej a šmahom ruky jej pretiahol cez hlavu tričko. Ukázali sa mu krásne dvojičky, jedno väčšie, druhé menšie a lákali ho na dotyk ako púpavy čmeliaka v plnom kvete. Aby sa s nimni poláskal. Začal bozkávať okolie jednoho prsíčka a smeroval k dvorcu, okolo neho a po krátkom krúžení na bradavku, zatiaľ čo jeho ruky už blúdili pod spodným dielom pyžama na jej zadku, ktorému nemohol nikdy odolať. Patrí medzi dolňákov, a jej zadok strašne rád hladil, rád sa ho dotýkal, rád doň hryzkal, masíroval a rád k nemu prirážal... Zhodili spodný diel jej pyžama a ona sa svojou rozovretou jaskyňkou pritlačila na jeho tvrdého koníka, tak aby bol medzi nimi. Objalo ho teplúčko a vlhkosť jej jaskyňky a on začal sténať vzrušním. Ako tak bola zaklonená vložil jej pod zadok vankúš a hladil ju po celom tele, od podbruška až po jej tvár a nevynechal ani kúsok, hlavne prsia ho lákali svojimi nastraženými bradavkami.
Užívala si každý dotyk jeho horúcimi rukami a ten pulzujúci koník na jej pyskoch ju privádzal k väčšej a väčšej vlhkosti, obaja boli vlhký tak, že cítil ako mu to steká na jeho dve plné vrecúška. Preskočila a začala mu to celé olizovať pekne od spodu, roztiahla si jeho kožičku na vrecúskach a pekne zbierala jazykom každú kvapku, pekne až k červenej koníkovej hlavičke, zatiaľ čo svoj mokrý oblý zadoček našpúlila na jeho pery aby aj on zbieral kvapky jej šťastia... Na chvíľu zastali a vychutnávali to teplé mokro a tú energiu túžby. Natiahol svoju ruku na jej bradavku a začal ju pomaly masírovať naslinenými prstami. Všimol si ako krásne ešte zvlhla a tak pridal jazyk a druhou rukou ju hladil za zadku...nevydržala a svoju hlavičku položila vedľa mokrého koníka takže naň krásne fúkala pri vzdychaní až s jej telom párkrát trhlo. Zastavila dych a znovu trhlo... Tá jej vlna ním prebehla ako tsunami, tak zabrzdil svoj jazyk a jemne ju bozkával na stehnách v okolí jaskyňky a po vrchu jaskyňky aby si udžal prúd tej vlny a chuť jej tela. Ako na ňom ležala svojím rozpáleným telom, rukou mu prikryla jeho koníka a jazykom začala najskôr rýchlo a potom pomalšie a pomalšie prechádzať jeho uzdičku a pritom mu prstami šimrala telíčko koníka. Druhú ruku podsunula pod jeho vrecúško a jemne ho začala nadvihovať a pomačkávať. Praskal vzrušením až lapal po kyslíku keď prišiel ten horúci gejzír šťavičky, jemne ho stále hladkala a mačkala kapsyčky do poslednej kvapôčky, aby si to obaja vyhutnali, až kým si nebola istá že sa už v jeho tele rozležala vlna spokojnosti. Ústami koníka pekne omyla a začala zbierať ten rozliaty vodopád na svojej ruke a jeho tele. On ju pri tom hladil po stehnách a zadočku. Potom sa otočila, pritúila sa k nemu - dali si veľkú pusu a obaja zacítili že chcú ešte....

V tom prišla ona do spálne v tom krátkom župane. V očiach mala bezbranný ľútostný pohľad malého dieťaťa. Začala sa obliekať do pyžama. Zatváril sa unavene a otočil sa bokom. Vzala si perinu a šla spať do obývačky. Vo dverách sa pozastavila a bolo cítiť, že jej niečo nie je ľahostajné, ale bez slova odyšla.

Ähnliche Geschichten