Stretnutie s Adonisom

06.01.2021 · 1.988 Aufrufe milenec40

Po dlhšej úvahe som sa rozhodol napísať malú spomienku na moje začiatky. Malé upozornenie. pôjde o gay príbeh.
Bol deň ako každý iný. Nuda v práci a tak som sa mrvil po internete a zablúdil som aj na stránky určené na zoznamovanie sa a a kecanie medzi gay komunitou. Neviem ani prečo ale reagoval som na jeden status, kde chalan hľadal staršieho a pevnejšieho muža. Odpísal som kedže som mal 42 a v tej dobe som už nebol atlét a povedzme si pravdu , my pevnejší a nie mladý to v hľadaní nemáme až tak ľahké. Mládenec zareagoval a k môjmu prekvapeniu sme sa po pár správach dohodli. Neriešili sme žiadne fotky . Ešte v práci som dal rýchlu sprchu a šiel som . Popravde , keď som parkoval pred panelákom a šiel som ku vchodu kde sme boli dohodnutý tak sa mi klepali kolená a ešte stále som neveril že sa stretneme.
Poslal som sms a vchod sa otvoril a vo zvončekovom reproduktore sa len ozvalo poschodie a dvere v pravo. Šiel som a vo výťahu som cítil ako my stúpa tlak a nie len v sluchách ale aj v rozkroku. Dvere boli pootvorené a tak som vošiel .
V chodbe stál chlap v tričku , bielych slipoch , strnisko na tvári, jemne zarastené telo, teda aspoň to čo som z neho videl. Neveril som že toto stvorenie , tento Adonis sa naozaj chce stretnúť so mnou. Ešte stále som čakal že ma pošle preč keď uvidí ako vypadám . No keď podišiel ku mne a dal mi takú pusu akú som asi ani od frajerky nedostal a povedal mi že poď ďalej, tak som sa klepal ako mládenec na prvom rande. Premýšľal som či ísť alebo utiecť, no ako šiel do izby a ten jeho pevný zadok v slipoch ma dostal. šiel som za nim a po chvíľke som bol v triku a boxerkách už aj ja .
Opýtal sa ma či niečo budem piť. poprosil so o kávu a minerálku. Dopili sme kávu a šli si zapáliť do kuchyne ,. Bol naklonený von oknom na ôsmom poschodí a ako tak bol ohnutý , ani neviem ako a prečo ma to napadlo ale po par bozkoch na jeho krk som sa zviezol dole a jemne mu stiahol tie slipy a začal mu bozkávať ten nádherný , pevný a hladký zadok, mal pružnú opálenú pokožku . Jazykom som vnikal medzi jeho polky a nosom som dýchal vôňu vzrušenie. Bol krásne čistý a voňavý. Trochu odstúpil a viac sa predklonil aby som sa dostal hlbšie a tak som ho lizal asi 5 minút. Nikdy predtým som niečo také nespravil , no tu som to urobil akosi automaticky a sám som sa divil že dokonca rád. otočil sa a jeho 18cm okrasa mi zrazu stála priamo pred očami, Zosunul slipy na zem a oprel sa . Prisal som sa mu na ten jeho oštep a lýzal , a cucal som ho ako malý chlapec lízatko, Guľky mal krásne vyholené, nie veľké ale krásne. Vsal som ich do úst a hral sa s nimi jazykom .po chvíľke ma odtlačil a šli sme do izby. on nahý predo mnou a ja za nim ako mopslík.
Dal som aj ja veci dole . Chcel som si k nemu ľahnúť, no prisal sa mi na penis. Pri tom ako ma nádherne fajčil tak mi stále hladkal zarastené brucho. Jeho oči prezrádzali že je nadmieru spokojný a práve toto hľadal. Láskali a fajčili sme sa takto asi hodinu keď navrhol aby som šiel do neho. Na stole bol pripravený gél, aj gumy. sám mi ju natiahol , bolo to neskutočné . Pri tom zasypal moje brucho bozkami , keď sa otočil a nastavil dierku tak som priložil hlavičku penisu a jemne som zašiel dnu, bol krásne úzky. Obomkol mi ho a ked vošla celá hlavička dnu tak som cítil ako keby sa zvierač za nou zavrel a pevnejšie mi obomkol penis. ,,Nie je veľký,,Snažil som sa ospravedlniť dĺžku môjho penisu , no on na to že má radšej malé ale hrubé. Začal som prirážať a veru, cítil som ako sa v jeho dierke predieram hlbšie, tak bol úzky. Bolo to nádherné. Na chvilku som z neho vyšiel a on sa pretočil na chrbát a dal nohy na moje ramená. Nastavil sa mi a ja som vošiel dnu, iná poloha iný pocit. No slasť stále nádherná. pri tom ako som do neho vnikal som mu začal bozkávať vypracované nohy a chodidlá Skoro denne trávil čas v posilke a bolo to na ňom pekne vidieť. Šukal som ho ešte asi tak 10 minút a keď už videl že to čo som mal v guliach sa tlačí von, tak zašepkal že to chce na hruď a rozotrieť penisom , Pri tom pohľade do jeho očí sa nedalo nevyhovieť tejto prosbe. Vytiahol som ho naozaj na poslednú chvíľku , strhol ochranu a nastavil sa nad jeho zarastenú, jemne strihnutú hruď. Verte mi že tam toho bolo dosť. Aj napriek môjmu veku sa niekedy čudujem koľko spermatu sa dá mať v tých mojich príveskoch . Rozotrel si to po prsiach a ešte dlaňou utrel zbytok z penisu. Pri tom si ho honil . Už to mal aj on na krajíčku a ja som bol tak nadržaný že som sa rozhodol sa mu na neho prisať a ochutnať aký je. Ako chutí. Nemal moc semena , ale zato bolo takej zvláštne neutrálnej chuti. Ale chutilo . Poďakoval mi a objali sme sa a ostali asi pol hodinku ležať . Mal hlavu na mojej hrudi a ja som sa cítil ako v siedmom nebi. Bozkávali sme sa ešte chvíľku a nakoniec mi povedal že presne toto hľadala že neveril že prídem .A priznal sa že som ho tým lýzaním jeho dierky prekvapil a že to ho presvedčilo že už prvé stretnutie skončí v posteli.
Toto naše stretnutie nebolo však posledné. Zostali sme spolu skoro štyri roky. Napriek tomu že v tej dobe som bol ženatý , tak som bol šťastný že mám nádherného milenca pri ktorom som si plnil veľa z mojich túžob. To už ale možno niekedy inokedy. To je už na iný príbeh.

Ähnliche Geschichten