Stretnutie s bi párom / 1 pokr.

17.01.2021 · 2.828 Aufrufe milenec40

Tak prišla sobota.
Rána som sa nevedel dočkať. Cítil som sa ako študent ktorý sa chystá na rande s vidinou sexu so svojou frajerkou. No s tým rozdielom , že u mňa to bola vidina stretnutia s párom kde sa očakávalo že sa budem vedieť venovať nie len žene ale aj jej priateľovi.
Rannej hygiene som venoval podstatne viac času ako inokedy. Sprcha trvala dlho , oholenie sa a pre istotu samozrejme aj úprava partií dole. Nech nie som za sedláka .
Prišiel som v stanovenom čase pred ich dom, zazvonil a Roman zbehol pre mňa dole. Cesta výťahom bola krátka a už v nom ma chytil v rozkroku s poznámkou ,,cítim že si nadržaný,, . No kto by nebol.
Vošli sme dnu. V chodbe stála ona. Príjemná , usmiata, krásna žena , menšieho vzrastu, prsia krásne akurát do dlaní. blúzka bez podprsenky, jemne presvitali malé ale ostré bradavky . Minisukňa , tuším kratšia ako šírka môjho opasku na gatiach. a K tomu topánky na vysokých podpätkoch. Predstavila sa mi a s úsmevom ma pozvala ďalej. Hovorme jej Zuzka.
Posadila ma na gauč a on si sadol vedľa mňa . Zuzka oproti do kresla . Premeriavala si ma a ja ju. Príjemný rozhovor pri káve sa jemne zvrhol smerom k intímnej výpovedi o mne a nich. Odložila šálky od kávy a sadla si medzi nás. Bol som vzrušený a nevedel som čo mam robiť. Nie že by som bol neskúsený. No v takejto situácii som bol po prvé . On ju hladil po stehnách a ja som sa na to pozeral . Bozkávali sa . Pri tom mi nahmatala ruku a položila si ju na stehno. Začal som hladiť ale neodvážil som sa ísť vyššie. Hladil som stehno smerom ku kolenu. Chytila ma za ruku a posunula si ju vyššie a naznačila že mám isť pod sukničku. Nohavičky nemala a mušlička bola krásna hladká , a evidentne hladná po láskaní. Bola mokrá , hebká. Prstami som zašiel na okraj kundičky a jemne som zastrčil prst. Chvíľku sa venoval klitorisu . Zacítil som jej ruku v mojich vlasoch ako mi hlavu tlačí do svojho lona . Poddal som sa tomu tlaku a sklonil sa k nej a priložil som jazyk na štrbinku , ktorá už celkom pekne tiekla. Bola chutná, voňavá .
Ani som si nevšimol kedy sa Roman vyzliekol. Ako som ju lízal a venoval sa jej ustami tam dole, tak mi dala dole triko a zacítil som ako mi Roman rozopína od zadu opasok a ťahá zo mňa nohavice. Samozrejme že sa mu to podarilo rovno s boxerkami, a tak moja prdel mu zasvietila ako biele svetlo na priecestí cez koľaje. Dvihol som hlavu a ako som kľačal v jej rozkroku a on stál vedľa mňa, tak šepla ,, fajči ho ,, .Bez mihnutia oka som ho vzal do ust a začal som sa mu venovať . Prvej jemne no časom som mu ho fajčil v tempe ktoré určovala ona . Hrala sa mu pri tom s guľkami a ja som cítil ako po mojich guliach blúdi jej noha. Kým sa vyzliekla do naha tak sme si s Romanom vymenili úlohy a teraz pekne fajčil on mňa. Vedel to krásne. Sedel som na gauči a on kľačal a venoval sa mi dole keď si ona vyliezla na pohovku tak že som u mohol lízať. takto se sa venovali chvíľku lízanému mariášu .
Naznačila mi aby som si ľahol na chrbát. Ona dala polohu nado mňa ako pri polohe 69. Mal som nad sebou nebeský pohľad. Šušurka ako z porna , ona môj malý poklad v puse a k tomu on pristúpil ku nej od zadu a začal do nej zachádzať svojim krásnym penisom, Gule sa miu hojdali a ja som sa blahom skoro zbláznil. Ako do nej prirážal , tak som cítil ako pri každom prirazení môj čurák narazil na jej mandle . Občas ke´D ho dal von tak ho nasmeroval dole a ja som sa ho ujel aby som z neho očitil jej šťavičku. Verte mi že nič lepšie som nemal v ústach. Chuť jej nektáru a jeho vzrušenia bola pre mňa ako nektár bohov. Netrvalo to dlho a videl som že mu ten jeho ocas exploduje. A veru hej . Myslel tom že to dá do nej. No on to všetko nastriekal na jej pičku . Bola to poriadna dávka. Stekalo to po nej a k tomu sa to miesilo s jej šťavou. Jemne prisadla a ja som nemal inú možnosť ako to zlízať. Povedzte páni s rukou na srdci . Kto by tejto lahôdke odolal. Všetko som krásne očistil a na sa zatiaľ venovala fajčeniu môjho vtáka. On sa k nej pridal a Keď som bol pred výstrekom, tak on dal môj ocas do ust a prvé výstreky smerovali jemu do úst. Ostatok olízala Zuzka. Bolo to nádherné . Myslím že tiež eom sa nemusel hanbiť za dávku čo zo mňa vyšla.
Ľahli sme si všetci vedľa seba , ona do stredu . Dala nám obom pusu a poďakovala že sme boli úžasný. Prekvapilo ju ako som sa nebránil jeho semenu. No povedal som že mi chutilo a že by som to kľudne rád opakoval. Povedala že na to bude určite veľa príležitostí.
To bol pre mňa prísľub že to nie je dne s na posledy . A nebolo. Zažili sme toho ešte veľa spolu . Bolo to krásne a plné nádherného sexu. Užívali sme si to všetci traja .
No ale to asi až na budúce . ak by ste teda chceli .

Ähnliche Geschichten