Sněhurka bez sedmi trpaslíků......

19.05.2021 · 2.621 Aufrufe ZlobivaEmma

Už od střední školy jsem toužila zažít vzrušující chvíle s ženou, která by byla ztělesněním mých nejtajnějších snů. Jediným slovem Sněhurka.
Sněhurka, bez sedmi trpaslíků, která má dost mužů, a která touží jako já po objetí a dotecích jiné ženy.

Dnes nastal den D. Nemůžu tomu uvěřit. Tolik let jsem o tom snila, tolikrát si přehrávala veškeré detaily a mnohokrát při této představě masturbovala.

Jsem nervózní. Očima stále těkám k visícím hodinám a mobilu. Je za deset minut dvě. Byly jsme domluvené přesně na druhou hodinu. Začínám se lehce potit a mezi nohama cítím vzrušení. Nebude trvat dlouho a moje štávička mi zmáčí kalhotky.

Je to přesně týden, co jsme si začaly psát. Od nevinných vzkazů, dvojsmyslů, až po plánování našich neřestných okamžiků. Už od začátku mi na ní imponovalo její mládí. Je více jak o deset let mladší. Je tak vitální, spontánní, možná i maličko naivní. První fotografií, co mi poslala, mě naprosto uchvátila. Přesně ta Sněhurka, o které jsem vždy snila. Dlouhé rovné husté vlasy, bělostná kůže, zelené zářivé oči, plné smyslné rty.....prsa bych tipla takové pevné dvoječky, s malými dvorci, ale s překvapivě velkými bradavkami. Nemůžu se dočkat, až si s nimi budu moct pohrát. Ploché bříško, s piercingem v pupíku ( ano, jsem si vědoma, že toto by Walt Disneyovské Sněhurce asi neprošlo, ale mě to rajcuje ), pěkný oblý zadeček připomínající jablíčko a zatraceně dlouhé gepardí nohy.

Ani jsem si to neuvědomila, ale během tohoto přemítání o mé Sněhurce, jsem si jednou rukou začala dráždit bradavku, která je teď úplně tvrdá a druhou rukou jsem si zajela pod kalhotky. Tam už je úplné mokro. Sakra, ovládej se.
Kouknu znovu na hodiny. Za minutu dvě. Bože, ta poslední minuta je jako věčnost.

........kousek z mé prvotiny, mám pokračovat?

Ähnliche Geschichten