Suchen

Frau
Paar Frau & Frau
Suchzweck:
Freundschaft
geschlecht
Plaudern
Fotoshooting

Persönliche Information

Größe: 168 cm
Gewicht: 82 kg

Dating-Anzeigen (7)

Uvolnit

Mann sucht Frau
Czech Republic

Hledas uvolneni, potrebujes se konecne naprosto uvolnit, zbavit vseho stresu, starosti a uzit si to podle sebe? Nechat se hyckat doteky, perickem, nebo treba i “posimrat bicikem”? Nechat se svazat, posilit ostatni smysly a uzit si hyckani doteky, polibky a jazyckem na spravne mista? Treba masazni hlavici citit jsk tve telo vibruje s spicka jazyku te uvolni…v prijemnem prostredi wellness pri decentnim osvetleni? Nehledas nekoho kdo do toho chce busit par minit a udela se podle sebe s cau? Chces byt hyckana a doprat si opravdu dlouhe vzruseni, zakoncene dle sebe…? Tak napis ;)

Sexuelle Hobbies und Interessen

sexy Lingerie
Nylons
Uniformen
hohe Absätze

Persönliche Beschreibung

Nehledam zde zadnou milenku, ocumovani zen, POUZE pokud rada pozujes pred objektivem, rada fotis akty,boudoir, glamour promyslene fotky - nikoliv hurrra vyslec se ja zmacknu tam ten cuplik a uvidime co se podari.

Profesionální foto-video služby pro ženy - boudoir focení, zajímavé interiéry, fotoset na míru dle Vás!

Jak muze vypadat fotoset (zalezi na rozpoctu) od profi vizazistky, prostredi - priroda nebo treba luxusni koupelna/loznice foceni na zamku, ve stylizovane vane uprostred zameckeho pokoje… vse je na vzajemne dohoda a tve predstave.