Suchen

Mann
Frau
Paar Frau & Mann
Paar Frau & Frau
Paar Mann & Mann
Suchzweck:
geschlecht
Fotoshooting

Persönliche Information

Geschlecht:
Alter: 31 Jahre 31 Jahre
Sexuelle Orientierung: Hetero
Größe: 186 cm 180 cm
Gewicht: 86 kg 60 kg

Sexuelle Hobbies und Interessen

tiefer Oralsex
Oralsex
sex in der Öffentlichkeit
sexy Lingerie
Gruppensex
Sperma
Bondage
Sneaking
Dominierer - Sklave
Fingern

Persönliche Beschreibung

Zdravíme.

Pokud neodepisujeme nemáme zájem a nebo prostě nelze stíhat tolik zpráv!!!!

Když už odepíšeme, tak jen těm co mají nějaký intelekt a zaujmou nás.

Co tu hledáme? Upřímně není to nic na pravidelné bázi, ale spíš zážitky. Žena je submisivní a čistě hetero a muž je cuckold! Takže nás láká zážitek typu...ošukat a vrátit domů :-)

Nicméně je nám jasné, že teď budou všichni psát jak jsou ti nejlepší, ale to se stejně dá asi poznat během konverzace jestli to máte v hlavě srovnané a nehledáme zoufalce. Když už tak pěkného mladého chlapa! Cca 20-40 let!

Napište a uvidíme.

Ps. píšete si z 99% jen s mužem, protože to já domlouvám akci a partnerka si zase vybírá koho by chtěla.

Děkujeme za pochopení a hezký den Vám všem.


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BEZ FOTKY (NORMÁLNÍ) kde bude vidět jestli jsi sexy, máš dobrý péro atd. nereagujeme...omlouváme se ale nejde to prostě fakt stíhat!!!! Idálně napište co by jste chtěli podniknout atd. hlavně ať to nejsou jen sliby a realita pak na 5 min sex a konec....hledáme TOP milence co fakt umí šukat!!!! Ne jen mluvit!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jo a nejsme fake a ani se nepotřebujeme nikomu ověřovat. Hledáme zde zábavu, zážitky a nemáme potřebu mít srandu z toho, že někoho budeme lákat na vzdušné zámky.