Benutzeralben (1)

Persönliche Information

Alter: 37 Jahre
Sexuelle Orientierung: Hetero
Familienstand: alleinstehend

Dating-Anzeigen (1)

Najdeme se?

Mann sucht Frau
Czech Republic Hlavní město Praha

Já 37 let, štíhlá sportovní postava, svobodný a bezdětný pohodář se smyslem pro humor. Jsem flegmatik a introvert, to jen pro varování ;D
Ty? Nehodlám si diktovat žádné požadavky na věk ani vzhled, hlavně na pohodu ;) Děti ani v nejmenším nevadí, právě naopak.

Nebudu sobě ani vám nic nalhávat, nějakou dobu už jsem sám a ač mi single život nikterak nevadí, tak člověku něco chybí. Promiskuitní nejsem, takže ano... chybí mi sex a vše s ním spojené, ale chybí mi také ta blízkost, sdílení a sounáležitost, rozhovory i společné mlčení, i ten pocit, že někomu "patřím". Rád se něžně pomiluji i si tvrdě zašukám, ideálně v kombinaci obého. Mám rád role play i živočišný sex.
Jsem spíše vanilkový typ, žádné zvrhlosti. BDSM jen tak okrajově - pouta, kožené oblečky, zavázané oči, dirty talk, přiškrcení a třeba i nařezání na holou... to mě dost bere. Nadávky, ponižování, plivání a fackování je pro mě naopak no go. Jsem switch a ty bys měla být také, měla by jsi si umět říct co a jak chceš, měla bys umět občas převzít kontrolu a pěkně si mě osedlat stejně tak jako se umět plně odevzdat a užívat si. Hlavně nebýt pasivní, nic není vetší zabiják libida než pasivní patner/ka... ona případně i ta submisivní role se musí hrát aktivně. Aneb nedělám si to o tebe, dělám to s tebou, děláme to spolu ;)
V první řadě je pro mě tvé uspokojení a potěšení což bys měla mít nastavené stejně, žádná sobeckost ;)

Začal bych jen tak nezávazně avšak s chutí vztah dále budovat a prohlubovat. Přijít, užít si chvíle plné vášně a nespoutaného sexu, usnout si spokojeně v náručí a po snídani odcházet s úsměvem na tváři. No a časem už od sebe ani neodcházet. Chci s tebou však trávit čas i jinak než v posteli - výlety, kultura, společné lenošení. Ať aktivně či pasivně, hlavně se nenudit :)

Neslibuji sex na první schůzce, a neslibuji ho vlastně vůbec, vše záleží samozřejmě na tom zda budou vzájemné sympatie, jestli bude fungovat chemie a jestli si sedneme i po té lidské stránce.