Dvanáct moskevských studentek žurnalistky nafotilo erotický kalendář Putinovi k narozeninám

7.10.2010 04:50 Quelle: Famous
Dvanáct moskevských studentek žurnalistky nafotilo erotický kalendář Putinovi k narozeninám

MOSKVA – „Vladimire Vladimiroviči, milujeme vás. Všechno nejlepší, pane Putine,“ říká dvanáct krásných studentek žurnalistiky z Moskevské státní univerzity. Ty nafotily erotický kalendář k 58. narozeninám bývalého a zřejmě i budoucího prezidenta Ruska a zároveň současného premiéra země Vladimira Putina. Dívky se přitom před objektiv fotografa postavily v luxusním spodním prádle.

Dívka března, Lena Gornostajeva, například svého vůdce obdivuje slovy ve zlaté bublině: „Vy jste dokázal uhasit lesní požáry, já ale hořím stále.“

„Nejsme vůbec nadšení z toho, že využili naši žurnalistickou fakultu jako značku. Je to netaktní ze strany vydavatele,“ odsoudila kalendář mluvčí žurnalistické fakulty při MSU Larisa Bakulina.

Dvaadvacetiletý producent kalendáře Maxim Perlin, internetový sluha Kremlu, ale tvrdí, že dívky pózovaly dobrovolně a zdarma.

„Ideou toho kalendáře je, abychom představily dívky, které nejsou jen modelky, co fotí za sto dolarů, ale dívky, které mají jasný politický názor a už něčeho dosáhly,“ uvedl Perlin.

Proč jsou studentky žurnalistiky polonahé a pózují vyzývavě, vysvětluje produkční Perlin pohotově: „Podle mého názoru jsou tak krásnější a zajímavější.“

Celkem bylo vyrobeno na padesát tisíc kopií kalendáře, k dostání jsou v hypermarketech Auchan. Jeden stojí 260 rublů – asi 154 korun.

7.10.2010 04:50

Mehr Artikel