Katy Perry: Ze všech bývalých byl v posteli nejlepší John Mayer

13.6.2017 07:45 Quelle: Famous
Katy Perry: Ze všech bývalých byl v posteli nejlepší John Mayer

LOS ANGELES – Ego herce Orlanda Blooma dostalo pohlavek. A zřejmě také to britského komika Russella Branda. S prvním z mužů zpěvačka Katy Perry jen chodila, s druhým žila krátce v manželství. Ačkoli se Bloom pochlubil loni v létě svým penisem, když ho vystrčil před objektivem lovců senzačních snímků, nebyl rozhodně lepší než John Mayer, o jehož penisu veřejnost zase tolik neví. A manželství s Brandem možná skončilo proto, že v posteli rozhodně neoslnil. Katy ho v žebříčku ani nezmínila.

S devětatřicetiletým Mayerem randila americká hvězda střídavě do konce roku 2015. Několikrát se rozešli a zase dali dohromady. Teď je jasné, co Katy k hudebníkovi tak táhlo. Zřejmě to nebylo profesní pochopení.

Katy měla srovnat své milence a na první místo postavila právě Mayera, druhý skončil Orlando Bloom a třetí příčku si vysloužil dýdžej Diplo, s nímž randila krátce v roce 2014.

Postelí Johna Mayera prošla řada slavných žen. Třeba Taylor Swiftová, Jennifer Anistonová, Jessica Simpsonová či Cameron Diazová. Už v roce 2009 on sám své umění zhodnotil takto: „Mám výbornou rovnováhu a koordinaci. Vynalézavost. Jsem velmi vynalézavý milenec, to je mým tajemstvím úspěchu."

Mehr Artikel