Odváží se vydat tvrdě erotický gay román?

4.3.2018 06:00 Quelle: Amateri.cz
Odváží se vydat tvrdě erotický gay román?

PRAHA – Na českém crowdfundingovém portálu Hithit se nedávno objevila kampaň za vydání prvního, otevřeně erotického gay románu v Česku. Mladí autoři projektu slibují, že pokud se podaří vybrat cílovou částku, jejich kniha s názvem Vesnický závod nejen že spatří světlo světa, ale také si prorazí cestu do běžnější distribuce. Je vůbec možné, že se dočkáme české gay literární erotiky na pultě našich knihkupců?

Podle autorů, kteří si říkají Full.of a Leckdo, to je víc než možné. "Jasně! O knihu čtenáři jeví zájem. Během první poloviny naší kampaně kniha vybrala dvě třetiny požadované částky a vypadá to, že bychom to mohli dát," připomíná Leckdo.
O čem kniha je a v čem je zajímavá? Na to se prý nedá jednoznačně odpovědět. Autoři ale zjevně mají jasno, že to není červená knihovna. "To vůbec ne! "směje se Full.of. & S erotikou se tam nemažeme, až to může i otrlejším vyrazit dech. Ale i tak je to podle nás pořád dost vkusné. A nezapomínejte na kvalitní příběh."
O tom, že literární erotika nemusí být nutně brak, jsou přesvědčeni fanoušci knihy, kteří se k její podpoře hlásí. Bude ale originalita a novost stačit k prosazení se na českém trhu? Mimo nadšení autorů nás o tom jako první přesvědčí závěr kampaně na Hithitu.

Kampaň na Hithitu můžete najít zde: https://www.hithit.com/cs/project/4170/vesnicky-zavod-prvni-opravdu-eroticky-gay-roman

Další informace na našich stránkách: http://vesnicky-zavod.eu

Mehr Artikel