Vivica A. Foxová píše ve své knize o sexu s 50 Centem

23.3.2018 12:45 Quelle: Famous
Vivica A. Foxová píše ve své knize o sexu s 50 Centem

NEW YORK – Herečka Vivica A. Foxová dostala od 50 Centa kopačky těsně před zásnubami. V roce 2003 jejich vztah náhle skončil a ona to nemohla dlouho rozdýchat, takže se mediálně často napadali. Loni Vivica tvrdila, že jsou s rapperem zase kamarádi, jenže teď vydala knížku, v níž popisuje sexuální život s ním. A hudebník už na Instagramu jasně vyjádřil, že z toho není ani trochu nadšený.

Přitom Vivica hovoří o svém bývalém velmi smířlivě. Sexuální život mezi nimi prý nebylo žádné porno, dala mu totiž filmový rating PG-13, neboli do třinácti let nevhodné. „Většinou jsem byla tou, která zahajovala sex, protože jsem si milování s ním opravdu užívala,“ píše třiapadesátiletá herečka v knize Every Day, I‘m Hustling.

Curtis Jackson, jak zní rapperovo občanské jméno, se s Vivikou rozešel v roce 2003. Prý to udělal ve chvíli, kdy plánovali zásnuby, což herečku dost zasáhlo. 50 Cent ji navíc obvinil, že ho využívala, aby se zviditelnila.

Na její knihu teď na Instagramu reagoval: „Zrovna jsem se probudil do této sračky, která byla před čtrnácti roky. Kroutím hlavou. Kdo tohle dělá? No do prdele!“

Loni přitom Vivica tvrdila, že je válka mezi nimi zažehnána. „Ať už jsme si prošli spolu mnohým, vždycky ho budu milovat. Byl doslova láskou mého života. Nenáviděla jsem to, že se hádáme, ale nedovolím nikomu, aby se o mě otíral,“ prohlásila Foxová.

Mehr Artikel